Fal Sepeti Deneyimleri

Anette Claire, çevrimiçi görünmesine rağmen 18 saatte falıma bakmaya tenezzül etmeyince iptal edip iade aldım. Birkaç ay önce Ahenk Özüm vakasında nezaketen 2 satırlık bir yanıt bile vermedikleri için, bu kez oldukça sert bir mesaj gönderdim siteye. Anında dikkate alındı.

Onun yerine Çingene’ye fal yolladım, 1 yıl aradan sonra. Şartsız baktı ve gecikmesiyle ilgili çok nazik bir açıklama yaptı. Falı da yine çok çok iyiydi. Olumsuz ama gerçekçi. Neyse o yani.

Vade verdiği bir konu olmadı. Diğer falcıların vadelerinden çıkan olursa yazarım, ama öyle bir şey olmadığı sürece (büyük konuşmayayım ama) artık baktırmayı düşünmüyorum. Çingene benim için son jübile olmuştur umarım :)

kızlar selam ben bugün çok kötü rüyalar görerek uyandım ve fal baktırmak istiyorum acaba neler olucak içime sıkıntı düştü valla :( bazı beklentilerim var bazı olaylar var galiba onlar ile ilgili bu kabusları gördüm su falı mı baktırmam lazım ki? :KK43:

kızlar selam ben bugün çok kötü rüyalar görerek uyandım ve fal baktırmak istiyorum acaba neler olucak içime sıkıntı düştü valla :( bazı beklentilerim var bazı olaylar var galiba onlar ile ilgili bu kabusları gördüm su falı mı baktırmam lazım ki? :KK43:
Ruya yorumu dene istersen.

bu tür uygulamalar bizim özel bilgilerimize, whatsapp durumlarımıza, rehberimize, fotoğraflarımıza vs. erişebiliyor, erişim izni veriyoruz.
haliyle bazı detayları bilmeleri şaşırtıcı değil, hatta tehlikeli.

ruya yorumu falsepetinde yok galiba canım nerede baktırabilirim bilmiyorum. O kadar çok kabus gördüm ki hepsini nasıl yorumlatabilirim kaç paraya mal olur bilemedim nasıl oluyor rüya yorumu baktırmak internetten?
Hic ruya yorumu gondermedim ama Tellwe de bakan cok ama iyi birine atmak lazim...

Hic ruya yorumu gondermedim ama Tellwe de bakan cok ama iyi birine atmak lazim...

canım biraz baktım ben siteye ama tellwede yok bulamadım hangisine atıcağımı seçemedim yani..Herhalde su deniycem ben yine de..arkadaş geçenlerde baktırmıştı falsepetinde su falı açık açık dökmüştü falcı herşeyini ona.. sorayım da ona kime baktırmıştı ben de ona atayım bakalım :110:

Katie vise, sevgi derman ya da anette kimi önerirsiniz kahvede? Bir de sürekli tarot katina. baktırmayın ya da sürekli açıp bunu okumayın dinlemeyin diyorlar ne düşünüyorsunuz bu konuda

Katie vise, sevgi derman ya da anette kimi önerirsiniz kahvede? Bir de sürekli tarot katina. baktırmayın ya da sürekli açıp bunu okumayın dinlemeyin diyorlar ne düşünüyorsunuz bu konuda

Merhaba. O isimleri denemedim. Anette’i deneyecektim, yolladım hatta, ama fal bakımını çok geciktirince iptal ettim.

“Sürekli tarot katina baktırmayın, dinlemeyin” konusu karışık biraz. Bunların ciddi eğitimini almış olan ve her gün açılım yapmayı öneren kişiler de var sonuçta (“bugün neler olacak” gibi sorular yönelterek).

Mesele şu galiba: sık baktırsak bile çıkanı olduğu gibi kabul etmek. Yani “yok, bu açılım kötüydü, bunu saymayıp bir daha baktırayım/bakayım” deyince tıkanıyor olay. Ya da kartlar “küsüyor” :))) Katinacıların mottosu var ya, kaderde ne varsa kabulüm diye. İşte o hesap.

Tekrar tekrar dinlemek konusu da nasıl dinlediğine bağlı sanırım. Yani “hadi ama çıksın artık!!” mantığıyla dinleyince ters çekim yasası gibi bir şey oluyor, çıkacağı varsa da çıkmıyor belki. Evrene baskı uygulamış oluyorsun :)) Youtube’da güzel bir benzetme vardı bu konuda hatta: “gittigidiyor.com gibi sitelerden sipariş verince herhalde her gün müşteri hizmetlerini arayıp taciz etmiyorsunuzdur, ürünüm nerde kaldı???? diye. Öyle yaparsanız, satıcı sırf inat olsun diye talebinize karşılık vermeyebilir çünkü. İşte bu da öyle” diye :)

Ama “du’ bakalım, falcı şurada ne demişti” diye daha soğukkanlı ve analitik bir kafayla dinleyince mesele yok bence :)

bu tür uygulamalar bizim özel bilgilerimize, whatsapp durumlarımıza, rehberimize, fotoğraflarımıza vs. erişebiliyor, erişim izni veriyoruz.
haliyle bazı detayları bilmeleri şaşırtıcı değil, hatta tehlikeli.

En azından fal bakımını saatlerce, günlerce geciktirenlerin öyle çakallıklar yaptıklarını düşünüyorum ben de bazen. O kadar saatte bol bol araştırma yapma fırsatları oluyordur çünkü :))

Bu naktanın size verdiği ücret mi? Eğer öyleyse demeki yurtdışındakilere daha yüksek fiyata bakıyor! Ya da sadece bana yüksek fiyata bakmak istedi ☹️
En azından fal bakımını saatlerce, günlerce geciktirenlerin öyle çakallıklar yaptıklarını düşünüyorum ben de bazen. O kadar saatte bol bol araştırma yapma fırsatları oluyordur çünkü :))
Yok şöyle ki ben instagramdan sordum hazır bir cevap atmış soran herkese attığı yani sadece kahve, katina ya da tarot 60 ama bir sürü seçenek vardı yani örnek veriyim katina+kahve baktırmak isterseniz daha pahalı ya da kendisinin aşk kartları varmış sanırım öyle yazıyordu onlar farklı yani bana özel bir fiyat ya da kişiden kişiye değişen bir şey değildir diye düşünüyorum direk hazır cevap yolladı çünkü

Bu naktanın size verdiği ücret mi? Eğer öyleyse demeki yurtdışındakilere daha yüksek fiyata bakıyor! Ya da sadece bana yüksek fiyata bakmak istedi ☹
instagramdan olanlara bu kadar para vermeyin bence. Aslında fal sitelerindekilere göre daha uyguna bakmaları lazım. Çünkü o sitelerde belli bir ücret siteye ait oluyor.

Yok şöyle ki ben instagramdan sordum hazır bir cevap atmış soran herkese attığı yani sadece kahve, katina ya da tarot 60 ama bir sürü seçenek vardı yani örnek veriyim katina+kahve baktırmak isterseniz daha pahalı ya da kendisinin aşk kartları varmış sanırım öyle yazıyordu onlar farklı yani bana özel bir fiyat ya da kişiden kişiye değişen bir şey değildir diye düşünüyorum direk hazır cevap yolladı çünkü

Diğerleri kaç para? Çok merak ettim çünkü bana kazık attığını hissetmiştim aslında 😀

kızlar yeşilçingeneye ilk defa fal baktırdım.
şartlı bakmadı direk falı yorumlamış burdaki yorumlardan anladığm kadarıyla bu iyi bsy:)
baktıranlardan cvap rica etsem hakıkaten dedikleri komple çıkan var mı ya sa çıkmayan yani anda kişilik analizinde mi iyi
yoksa söledikleri de çıkıyo mu

kızlar yeşilçingeneye ilk defa fal baktırdım.
şartlı bakmadı direk falı yorumlamış burdaki yorumlardan anladığm kadarıyla bu iyi bsy:)
baktıranlardan cvap rica etsem hakıkaten dedikleri komple çıkan var mı ya sa çıkmayan yani anda kişilik analizinde mi iyi
yoksa söledikleri de çıkıyo mu

Bende 1 yıl önce söyledikleri epeyce çıktı. %75 olumsuz yorumlamıştı, az bir iyimserlik payı bırakarak. Ben o payı da yok etmiştim, kendi girişimlerimle :))

Aslında olması en muhtemel şeyleri söylemişti, ama o da bir marifettir sonuçta. Durum analizlerini de çok beğeniyorum. 1 yıl aradan sonra baktırdığım fal da çok iyi ve isabetliydi. Boş boş vadeler vermedi, konuyu paketledi 🌺

Talia'ya ilk defa baktirdim. Bence en iyisi o. Peki olumsuz gorurse olmaz bu is dedigi oldumu hic size? Bana olumlu diyebilecegim bir yorum yapmis ta. Acaba olumsuz gorse soylermiydi merak ediyorum.

Bende 1 yıl önce söyledikleri epeyce çıktı. %75 olumsuz yorumlamıştı, az bir iyimserlik payı bırakarak. Ben o payı da yok etmiştim, kendi girişimlerimle :))

Aslında olması en muhtemel şeyleri söylemişti, ama o da bir marifettir sonuçta. Durum analizlerini de çok beğeniyorum. 1 yıl aradan sonra baktırdığım fal da çok iyi ve isabetliydi. Boş boş vadeler vermedi, konuyu paketledi 🌺
benim falım olumsuz çıkmadı sadece bir konu olabılır kıskançlk üzerine orda küslük olabılır
olmamasına dikkat et sabırlı ol dedi. sanırım o an delirip kestirp atma alttan demek istedi:)
acaba olur mu öyle bsy diye düşündm de bakalm ilerde görücez:)

Back