- 29 Temmuz 2011
- 605
- 675
- 303
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #4.621
Talia ne zaman online oldu?Talia'ya ilk defa baktirdim. Bence en iyisi o. Peki olumsuz gorurse olmaz bu is dedigi oldumu hic size? Bana olumlu diyebilecegim bir yorum yapmis ta. Acaba olumsuz gorse soylermiydi merak ediyorum.
Talia olumsuzluk görünce söyler. Bana söylemişti. Çıktı daTalia'ya ilk defa baktirdim. Bence en iyisi o. Peki olumsuz gorurse olmaz bu is dedigi oldumu hic size? Bana olumlu diyebilecegim bir yorum yapmis ta. Acaba olumsuz gorse soylermiydi merak ediyorum.
Bu vade olayları cidden olmuyor ama en azından vade tutmadı ama dediği gibi şu şu olayı yaşadım dediğiniz birileri var mı
Teşekkür ederim dilerim hep söylenen güzel şeyler olurVade olayı bende çok nadiren tuttu, hatta sırf o yüzden etkilenip baktırmaya devam ettim.
Binnaz’da Eyüp ve Zümra tutturdular. Hiçbir iletişimin olmadığı bir dönemde (2-3 ay) biri eylül ortası dedi, biri de 3 vade dedi. Aynen dedikleri dönemlerde haber aldım (mesaj, telefon vs.). Pelin Bilge de az çok bilmişti vade anlamında. Tellwe Yulee’nin “çooook yakında” dediği şey de falın akşamında oldu.
Yine Binnaz’da birkaç isim, benim dışımda yaşanacak olayların (yani doğrudan benim yaşamadığım olayların) dönemini bildiler. Hepsi kış sonu, Balık burcu dönemi dediler ve öyle de oldu. Nil de alakasız bir şeyin vadesini bildi, Engin de keza az buçuk öyle.
Gerçekten hissettiler mi, yoksa kartlardan mı hesap ettiler, bilmiyorum. Tarot vade verir çünkü. Yani bilmiyorum, vade tutmaz diye kestirip atamıyorum ben. Başka yaşayanlar da var bunu çünkü forumda.
Vade dışı uzun süreli gidişatı ise en iyi Çingene gördü.
Hemen bilgi verirsen bende merak ediyorum ve denemek istiyorum.Birikmiş kredimle Nihal soya fal attım yorum yaparım kızlar
Hemen bilgi verirsen bende merak ediyorum ve denemek istiyorum.
Benim de aklıma girdiniz, ben de Nihal Soy’a fal attım bugün. İnşallah çok kötü konuşmaz
Kizlar nihal soy kahvede mi iyi yoksa tarotta mi?
Promosyon falıma denk gelmişti vasattı verdiği vade de tutmadı.Samantha grey baktiranlar varsa yorum alabilirmiyim ?? Benim hediye falima o bakti begendim gibi anlik durumda. Gorusu cikti diyen veya tutarli tutarsiz diyen varsa yorum alsam
Ben kahve atmıştım kendisine. İlk başta genel gördüğü şeyleri yorumlamış sonra sorularım için tarot açılımı yapmış. Gelecek odaklıydı çıkıp çıkmayacağını bilemiyorum. Ama ne çok iyi ne kötü orta bence.Yani woww dediğim bir şey yoktuKizlar nihal soy kahvede mi iyi yoksa tarotta mi?
Acikcasi ben hic begenmemistim hatta soru dahi sormadimBen kahve atmıştım kendisine. İlk başta genel gördüğü şeyleri yorumlamış sonra sorularım için tarot açılımı yapmış. Gelecek odaklıydı çıkıp çıkmayacağını bilemiyorum. Ama ne çok iyi ne kötü orta bence.Yani woww dediğim bir şey yoktu
Gelecek odaklıydı dediğim gibi bilemiyorum.Yeni gelenlere baktırdım bende. Bir tek medyum namasteden memnun kaldım gibi. Burcu karen var kesinlikle uzak durun ondan.Hediye falıma bakmıştı. Şikayet ettim ve falımın parasını geri yatırdılar.İlk defa birini şikayet etmişimdir o derece. Didar'a bende baktırmıştım ilk başladığında pek memnun kalmadım ondanda.Acikcasi ben hic begenmemistim hatta soru dahi sormadim
Teşekkürler...Kızlar falım geldi Nihalden. Ben beğendim bazı detaylar bildi şaşırdım. Ve gerçekçi yorumlar yaptı pembeci değil asla. En beğendiğim şu oldu kahve yollamama rağmen hem tarot hem melek kartları hem de aşk kartı çekti baya ilgilendi, tekrar yollayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?