Fal Sepeti Deneyimleri

Ay çok teşekkür ederim bu platformu da sıkmak istemiyorum kendi konumla ama belki benim gibi bir süreçte olan vardır omlara da yol olur. Gerçekten öyle belki beklesem de hiçbir şey yapmayıp bir şey olmayacaktı en azından ben çabaladım derim ileride inşallah pişman olmam
Pişman olmazsın boşver,beklemekten de iyidir.Dediğiniz gibi olacağı varsa oluyo zaten,zaman kaybı fallar ve beklentiler..herkesin durumu hikayesi farklı ama eğer çok uzun süredir iletişimsizlik varsa ufaktan kendini hatirlatman belki de iyi olmuştur,gerisi karşı tarafa kalmış.olursa olur birşeyler,olmazsa da hayat devam ediyor.

Fal sepetinde kimi tavsiye edersiniz, talia cevrimici yakalamak cok zor. Bir jac falcı deneyen varsa

Dün ilk kez Talia yı denedim beni şaşırttı açıkçası çok isabetli yorumları vardı. Daha önce Yağmur, Su Mutlu, Sevgi Derman, Fulya Nas hep onlara gönderdim açıkçası Alex te vardı bunların içinde ama hepsinin tüm dedikleri çıkmasa da %70 falan diyebilirim söyledikleri içinde çıkanlar.. Ama epey yorumcu var sitede kararsız kalıyor insan su falı meraklısıyım bu ara ama arada kaldım hangisini denesem denemediklerimden mi denesem bilemedim :110:

Dün ilk kez Talia yı denedim beni şaşırttı açıkçası çok isabetli yorumları vardı. Daha önce Yağmur, Su Mutlu, Sevgi Derman, Fulya Nas hep onlara gönderdim açıkçası Alex te vardı bunların içinde ama hepsinin tüm dedikleri çıkmasa da %70 falan diyebilirim söyledikleri içinde çıkanlar.. Ama epey yorumcu var sitede kararsız kalıyor insan su falı meraklısıyım bu ara ama arada kaldım hangisini denesem denemediklerimden mi denesem bilemedim :110:
kızlar ptsi venüs ateşe baktırmıştm, dün de yeşilçingeye. venüsün bi olayla ilgili verdiği değişik bi bilgiyi ikisi de verdi. venüs ateşi ztn begenmiştm bide böyle aynı çkınca , ilk dega baktırdm iki falcıya da bu arada bilginize

kızlar ptsi venüs ateşe baktırmıştm, dün de yeşilçingeye. venüsün bi olayla ilgili verdiği değişik bi bilgiyi ikisi de verdi. venüs ateşi ztn begenmiştm bide böyle aynı çkınca , ilk dega baktırdm iki falcıya da bu arada bilginize

Yeşil çingene nerede canım nasıl bakıyor iyi mi peki ?

naktaya nasıl fal baktırıyoruz ben baktırmak istiyorum ama instagram üzerinden mi iletişime geçmek gerekiyor? ne kadar sürede yanıtlıyor bilen var mı?

bir falsepetinde birde tellwe de fal baktırdım . İkisi de iş için olumlu dedi, ilişki konusunda biri olumsuz iken diğeri çok olumlu konuştu.

Back