- 15 Ekim 2012
- 3.292
- 6.919
- 35
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
İkisi de hemen hemen aynı şeyleri söyledi bende. Talia soru kısmında falıyla tutarsızdı ama. Ve benim teyit etme şansım şu an yok. O yüzden bilemiyorumsizce ahenk özüm mü talia mı
70 tl birde ya pişman olursam diye emin olamıyorumHiç sanmıyorum olumlu olumsuz her şekilde yazdı çünkü , şok olduk derken kastım ondandı zaten. Arkadaşımın babasıyla konuşmadığını küs olduklarını , sevgilisinin onu aldattığını vs yazdı yani. Arkadaşım zaten biliyordu bunları.
Paket degil de falciyi ve fali secip odemeyi denedin mi?Altında da böyle, hangi paketi seçersem seçeyim böyle çıkıyor
Öyle mi oluyor mobil ödeme ?Paket degil de falciyi ve fali secip odemeyi denedin mi?
Bir dene istersen, ben kartla odedim ama mobil odeme secenegi de vardi. Ben paket almamistim, sadece fali odemistim denediklerimde.Öyle mi oluyor mobil ödeme ?
Falcı seçip öyle yapKredi işlemlerimden daha fazla yükle’ye tıklıyorum, açılmıyor.
Bir dene istersen, ben kartla odedim ama mobil odeme secenegi de vardi. Ben paket almamistim, sadece fali odemistim denediklerimde.
Teşekkür ederimFalcı seçip öyle yap
Bende de açılmıyor. Ve bakılmış bir falım varSiteye ulaşabilen var mı ? Bende açmıyor
Çökerttik mi siteyi :)Aksiliğe bakar mısınız tam baktıracağım site açılmıyor
Ben daha fal yollamamistim iyi kiÇökerttik mi siteyi :)
Yollasaydık bile parayı aldıkları gibi fallarımıza bakmaları lazım.Ben daha fal yollamamistim iyi kiaçılınca haber verelim birbirimize
Kime atacaksın?Ben daha fal yollamamistim iyi kiaçılınca haber verelim birbirimize
Ahenk özümü tavsiye etmiştin yanlış hatırlamıyorsam sen. Ben de baktırdım ona :) ama teyit edemiyorum karşı tarafı ve verdiği vadeye daha var
Sende nasıldı anda?
Telwede medyumçetine baktırdım. Gömdü resmen ilişkimizi :) gerçi bana o haklı gibi geliyor ama bilemiyorum.
Çok geç bakıyor ayrıca anette. 8 kişi sabahtan beri bekliyorsabah bakmıştım 514'tü şimdi baktım 7 kişiye düşmüş. Yıldızname için 2 gün bekletiyormuş. Normal fallar içinde 3-4 saat falan
Bende net tarihler verdi , yukarılarda yeni yorumum var yıldızname baktırdık arkadaşımla resmen yağdırdı şok oldum , peşinden arkadaşım su falı baktırdı onuda aynı şekilde resmen gözlerimiz fal taşı gibi açıldı
Kızlar benim durumum biraz vahim, söyledikleri çıkan bir falcı hangisi ?Hiç sanmıyorum olumlu olumsuz her şekilde yazdı çünkü , şok olduk derken kastım ondandı zaten. Arkadaşımın babasıyla konuşmadığını küs olduklarını , sevgilisinin onu aldattığını vs yazdı yani. Arkadaşım zaten biliyordu bunları.
Binnaz hediye kredileri geri cekip soru hakkini da iptak edince herkes FalsepetI ne kaydi ve site coktuÇökerttik mi siteyi :)
nasıl bedava fal oluyor falsepetindeBende bedava fal var onu kullanacaktıım. Yazılı olarak baktırdığım için genelde sadece yazılı bakanlar alıyor falı , Ahenk alsın diye yazacağım iletişimeuyanıklık yapayım biraz