- 19 Haziran 2018
- 84
- 27
- Konu Sahibi geceninkralicesi
Ay evet ya Binnaz kendi ipini kendi çekti , herkes bu siteye yöneldiBinnaz hediye kredileri geri cekip soru hakkini da iptak edince herkes FalsepetI ne kaydi ve site coktu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay evet ya Binnaz kendi ipini kendi çekti , herkes bu siteye yöneldiBinnaz hediye kredileri geri cekip soru hakkini da iptak edince herkes FalsepetI ne kaydi ve site coktu
Ücretli Fal baktırdıkça yüzden doluyor sonra bedava kahve veriyor hediyenasıl bedava fal oluyor falsepetinde
Site açılınca ekran görüntüsünü atarım burayanasıl bedava fal oluyor falsepetinde
Fal işine yeni girdim bacım benden hayır yok :)Kızlar benim durumum biraz vahim, söyledikleri çıkan bir falcı hangisi ?
Tahmini toplam kaç tane fal baktırmışlığınız vardır ? Bir de falcı için öneriniz var mı ?Ücretli Fal baktırdıkça yüzden doluyor sonra bedava kahve veriyor hediye
100 tllik fal baktırdığında bir tane ücretsiz kahve falı geliyor canım.Tahmini toplam kaç tane fal baktırmışlığınız vardır ? Bir de falcı için öneriniz var mı ?
Ben Ahenk derim ama tabiki karar senin. Talia'yı öneren arkadaşlarda var. Yorumlarına ve puanına bak ona göre karar ver.Kızlar benim durumum biraz vahim, söyledikleri çıkan bir falcı hangisi ?
Teşekkür ederim ama ben 2017 yılında çok baktırmıştım, neden hediyemi vermediler acaba100 tllik fal baktırdığında bir tane ücretsiz kahve falı geliyor canım.
Sen Talia’ya baktırdın mı ? Ahenk şu anda mı iyi yoksa gelecekte mi ?Ben Ahenk derim ama tabiki karar senin. Talia'yı öneren arkadaşlarda var. Yorumlarına ve puanına bak ona göre karar ver.
Ben yeni girdim bu işe 2017de sistem nasıldı hiç bir fikrim yokTeşekkür ederim ama ben 2017 yılında çok baktırmıştım, neden hediyemi vermediler acaba
Senin durumun neden vahim?Sen Talia’ya baktırdın mı ? Ahenk şu anda mı iyi yoksa gelecekte mi ?
Site açılsa da baktırsamBen yeni girdim bu işe 2017de sistem nasıldı hiç bir fikrim yok
Özel mevzular, fal atarken anlatacağım yazıyı sana atabilirim sen de bir fikir verirsin bu soruyu da sor diye istersen.Senin durumun neden vahim?
Tamam canım olurÖzel mevzular, fal atarken anlatacağım yazıyı sana atabilirim sen de bir fikir verirsin bu soruyu da sor diye istersen.
Talia için geçmişi ve anı bilemedi ama gelecek için bekleyip göreceğiz. Ahenk hem geçmiş hem anda iyi gelecek için gelmediği için birşey diyemem ama imkansız şeyler değil söyledikleri olabilitesi yüksekSen Talia’ya baktırdın mı ? Ahenk şu anda mı iyi yoksa gelecekte mi ?
Senin durum neden vahim ki
Özel mevzular, fal atarken anlatacağım yazıyı sana atabilirim sen de bir fikir verirsin bu soruyu da sor diye istersen.
Açıldı kızlarSenin durum neden vahim ki