- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
ben de merak ettim onuAnette Clair diye bir falci (falsepetindeki isimler dizi karakter adi gibi) ilk defa duydum ama 8 kisi var sirada iyi mi bakiyor ki bu kadar kisi birikmis merak ettim, baktiran var mi?
Nerden baktiriyonuz nasıl oluyor anlatirmisinizRica ederim, geçen yıl baktırmıştım. Hesabıma mobil ödemeyle ₺ yükleyemediğim için bakamadım daha. Acaba dediğiniz Bade Doğan’a mı baktırsam yoksa daha önce baktırıp dediklerinin çoğu çıkan Ayışığın’a mı ? Siz de baktırırsanız burada paylaşır mısınız ?
https://falsepeti.com/yorumcu-listesi istediğin yorumcuya ücretli olarak fal gönderebilirsinNerden baktiriyonuz nasıl oluyor anlatirmisiniz
Ahenk özümü tavsiye etmiştin yanlış hatırlamıyorsam sen. Ben de baktırdım ona :) ama teyit edemiyorum karşı tarafı ve verdiği vadeye daha varBuğra'ya uğramayın bile , Emre adımı bile yalnış yazmıştı ki fal içinde çok kullanmıştı kopyala yapıştır diye şikayet etmiştim haklı buldular. Ben neredeyse bütün yorumcuları denedim. Anette ise fiyatını birden yükseltti ama çok çok iyi diyemem daha dediklerini yaşamadım , ilk geldiği zaman baktırmıştım.
Çok geç bakıyor ayrıca anette. 8 kişi sabahtan beri bekliyorAnette Clair diye bir falci (falsepetindeki isimler dizi karakter adi gibi) ilk defa duydum ama 8 kisi var sirada iyi mi bakiyor ki bu kadar kisi birikmis merak ettim, baktiran var mi?
Bende net tarihler verdi , yukarılarda yeni yorumum var yıldızname baktırdık arkadaşımla resmen yağdırdı şok oldum , peşinden arkadaşım su falı baktırdı onuda aynı şekilde resmen gözlerimiz fal taşı gibi açıldıAhenk özümü tavsiye etmiştin yanlış hatırlamıyorsam sen. Ben de baktırdım ona :) ama teyit edemiyorum karşı tarafı ve verdiği vadeye daha var
Sende nasıldı anda?
Telwede medyumçetine baktırdım. Gömdü resmen ilişkimizi :) gerçi bana o haklı gibi geliyor ama bilemiyorum.
Kartım olmadığı için şu anda baktıramıyorum, eskiden mobil ödeme vardı. Şimdi o da yok. Ancak birisine elden para vereceğim kartını kullanmak için yoksa baktıramıyorum.Nerden baktiriyonuz nasıl oluyor anlatirmisiniz
Mobil ödeme var ben onunla baktırıyorumKartım olmadığı için şu anda baktıramıyorum, eskiden mobil ödeme vardı. Şimdi o da yok. Ancak birisine elden para vereceğim kartını kullanmak için yoksa baktıramıyorum.
Bu kişiye baktırmam lazım, anlattıklarınıza göre çok iyi.Bende net tarihler verdi , yukarılarda yeni yorumum var yıldızname baktırdık arkadaşımla resmen yağdırdı şok oldum , peşinden arkadaşım su falı baktırdı onuda aynı şekilde resmen gözlerimiz fal taşı gibi açıldı
Nasıl ? Bende sadece kart ile ödeme bölümü çıkıyor. Bana adım adım mobil ödemenin ekran fotoğrafını çeker misiniz rica etsem, baktıramıyorum diye çok üzgünüm. Denemek istediğim güzel falcılar varMobil ödeme var ben onunla baktırıyorum
Nasıl ? Bende sadece kart ile ödeme bölümü çıkıyor. Bana adım adım mobil ödemenin ekran fotoğrafını çeker misiniz rica etsem, baktıramıyorum diye çok üzgünüm. Denemek istediğim güzel falcılar var
Altında da böyle, hangi paketi seçersem seçeyim böyle çıkıyorBende neden böyle ?
pembeci mi acabaBende net tarihler verdi , yukarılarda yeni yorumum var yıldızname baktırdık arkadaşımla resmen yağdırdı şok oldum , peşinden arkadaşım su falı baktırdı onuda aynı şekilde resmen gözlerimiz fal taşı gibi açıldı
Siteye bir sor bakayım iletişim bölümünden ekran görüntüsünü at ne cevap vereceklerAltında da böyle, hangi paketi seçersem seçeyim böyle çıkıyor
sizce ahenk özüm mü talia mıAhenk özümü tavsiye etmiştin yanlış hatırlamıyorsam sen. Ben de baktırdım ona :) ama teyit edemiyorum karşı tarafı ve verdiği vadeye daha var
Sende nasıldı anda?
Telwede medyumçetine baktırdım. Gömdü resmen ilişkimizi :) gerçi bana o haklı gibi geliyor ama bilemiyorum.
Siz ödeme kısmını nereden seçiyorsunuz ? Onun ekran görüntülerini adım adım çekseniz ?Siteye bir sor bakayım iletişim bölümünden ekran görüntüsünü at ne cevap verecekler
Hiç sanmıyorum olumlu olumsuz her şekilde yazdı çünkü , şok olduk derken kastım ondandı zaten. Arkadaşımın babasıyla konuşmadığını küs olduklarını , sevgilisinin onu aldattığını vs yazdı yani. Arkadaşım zaten biliyordu bunları.pembeci mi acaba
Bir yorumcu seç sonrasında hangi falı seçeceksen ona tıkla ve devam et de sonrasında zaten ekran görüntüsünü attığım şekilde çıkıyorSiz ödeme kısmını nereden seçiyorsunuz ? Onun ekran görüntülerini adım adım çekseniz ?