Fal Sepeti Deneyimleri

Nerden baktiriyonuz nasıl oluyor anlatirmisiniz

Buğra'ya uğramayın bile , Emre adımı bile yalnış yazmıştı ki fal içinde çok kullanmıştı kopyala yapıştır diye şikayet etmiştim haklı buldular. Ben neredeyse bütün yorumcuları denedim. Anette ise fiyatını birden yükseltti ama çok çok iyi diyemem daha dediklerini yaşamadım , ilk geldiği zaman baktırmıştım.

Ahenk özümü tavsiye etmiştin yanlış hatırlamıyorsam sen. Ben de baktırdım ona :) ama teyit edemiyorum karşı tarafı ve verdiği vadeye daha var
Sende nasıldı anda?
Telwede medyumçetine baktırdım. Gömdü resmen ilişkimizi :) gerçi bana o haklı gibi geliyor ama bilemiyorum.

Anette Clair diye bir falci (falsepetindeki isimler dizi karakter adi gibi) ilk defa duydum ama 8 kisi var sirada iyi mi bakiyor ki bu kadar kisi birikmis merak ettim, baktiran var mi?
Çok geç bakıyor ayrıca anette. 8 kişi sabahtan beri bekliyor sabah bakmıştım 514'tü şimdi baktım 7 kişiye düşmüş. Yıldızname için 2 gün bekletiyormuş. Normal fallar içinde 3-4 saat falan

Bende net tarihler verdi , yukarılarda yeni yorumum var yıldızname baktırdık arkadaşımla resmen yağdırdı şok oldum , peşinden arkadaşım su falı baktırdı onuda aynı şekilde resmen gözlerimiz fal taşı gibi açıldı

Eklentiler

• Screenshot_20190703-175802.png
    129,9 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20190703-175811.png
    149,3 KB · Görüntüleme: 39
sizce ahenk özüm mü talia mı

pembeci mi acaba
Hiç sanmıyorum olumlu olumsuz her şekilde yazdı çünkü , şok olduk derken kastım ondandı zaten. Arkadaşımın babasıyla konuşmadığını küs olduklarını , sevgilisinin onu aldattığını vs yazdı yani. Arkadaşım zaten biliyordu bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…