Fal Sepeti Deneyimleri

Yağmur sen de çıkıyor mu ben sadece ben seviyorum sanıyodum da

Peki nesibe ve yağmur’a baktıranınız var mı? İkisi bana hep aynı şeyleri söylüyorlar ve olumlu. Analizleri biliyolar ama olumlu olma ihtimali çok düşük bence. Size olumsuz yorum yaptılar mı hiç?
Yagmura geçen birini sormuştum ki ben baya umutkuydum olmaz demişti arkadaş olarak kalırsınız denişti ben de ihtimal vermemiştim kesin yazar diyodum ahah yazmadı

Yagmura geçen birini sormuştum ki ben baya umutkuydum olmaz demişti arkadaş olarak kalırsınız denişti ben de ihtimal vermemiştim kesin yazar diyodum ahah yazmadı
ilk attığımda, haziranda net barış var ve bu çocuk seni ne kalbinden ne aklından çıkarabiliyor falan demişti öyle olumlu konuşmuştu ki baya inanmıştım
diğer attığımda yok aklına bile gelmiyosun, yıl bitmeden belki döner falan demiş
ki o süreç boyunca 2 samimi mesajlaşmamız da olmuştu ama kendiyle böyle çelişmesi bendeki değerini sıfırladı

Ben seneler önce baktırdım üstelik çok övüldüğü için 2 3 kere gittim hayır yani çıkmadı o zaman dahi pahalıydı ve ukala tavırları vardı çok olumluydu kesindi falan filan..

yağmura 3 hafta arayla attım. birbirinin çok zıttı şeyler söyledi. ilkini üye olmadan atmıştım, diğerini kendi hesbaımdan atmıştım
Hm bana genelde baya tutarlıdır ya ben 3 4 senedir sanırım ara ara hep ona atıyorum verdiği zamanlarda oluyor genelde

Ya evet başka forumda da gördüm bana öyle bişey ol adı o yğzden yagmurutavsiye etmiyorum kendi arkadaşlarıma bile sadece benle tutuyor enerjisi

Ben ikinci kez Ahenk Özüm'e yolladım bu sefer yıldızname , arkadaşlar kadın haritamı öyle bir çıkarttı ki resmen tarihleriyle , arkadaşıma söyledim oda bugün gönderdi hem su hem yıldızname ona da aynı şekilde çok memnun kaldı. Duygu'nun verdiği tarifler bende çıkmadı birde kamuda çalışıyorum ben bana yeni iş kapısı var borçlarından kurtulacalsın vs demiş borcum yok ki onu bırakın iş değiştirme gibi bir durumumda yok kamu sektörü diye işaretlenmiştim birde. Talia için geçmişi ve anı bilemedi ama gelecek için bekleyip göreceğiz. Alex geçmişi bildi ama oda şimdiki zamanda yanıldı , gelecek için tutarlı olaylar söyledi.

Ayışığına baktırdın mı peki

Ayışığına baktırdın mı peki
Ayışığına 1.5 2 ay önce baktırmıştım , bir kaç dediğini yaşadım ama o Haziran için dönecek demişti , aramadı bile beni vadelerde sorun olabilir belki bekliyorum bakalım. Ama genel olarak tekrardan baktırabileceğim bir yorumcu.

emre dinç ve buğraya baktrıdın mı

Ben gecen sene Falsepetin'de Ayperi Aydogan diye birine baktirmisim simdi tekrar okdudum, ucundan kiyisindan bile tutturamamis, bombos bir yorum yapmis

Ayisigin da benle alakasiz seyler yazmis, gecen Eylul sonu baktirmisim ona da. Bunda once soyle soyle olmus demis, hayatimda yasamadigim seyler yasanmis gibi konusmus kendinden emin sekilde bir de :) Sadece soru cevap kisminda bir iki sordugum seyde tutturmus ama denk gelmesi yuksek olasilikli seyler onlar da. Ayrica gelecek icin Aralik'ta kaderin olan yeni biriyle tanisacaksin demis. Tabi ki de tanismadim :)

Sana tutturan oldu mu hiç? Şu falcı iyidir diyebileceğin biri var mı?

Ayperi Aydogan sesli bakmis pardon dinledim yazacaktim, Ayisigin da yazili bakmis bana o zaman. Sonucta an, gecmis gelecek ikisi de hic bilememis.

Anette Clair diye bir falci (falsepetindeki isimler dizi karakter adi gibi) ilk defa duydum ama 8 kisi var sirada iyi mi bakiyor ki bu kadar kisi birikmis merak ettim, baktiran var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…