- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #4.081
bunu ben de merak ediyorumKizlar Melisa Donukuk'un olumsuz yazdigi bir mesajiniz oldu mu?
Bana olumlu dedi ama olumsuz oldubunu ben de merak ediyorum
bence çoğu zaman olumlu konuşuyor zaten ama öyle olmuyor malesef üzüldüm :/Bana olumlu dedi ama olumsuz oldu
Peki su vakte kadar olacak dedi mi? Herkese ayni vaktimi soyluyor acaba?Bana olumlu dedi ama olumsuz oldu
Bana da çok olumlu dedi ama maalesef durum çok kötü.geriye dönüp baktığımda sadece alex in dediği şeyler doğru çıktı diyebilirim netice olarak,haa bu arada ufak tefek ucundan kıyısından tutan falcılar oldu zaman zaman ama önemli olan sonuç...giden paralar ve zaman kaybı...Bana olumlu dedi ama olumsuz oldu
8li vakitler dedi :) Burdan başka birine daha 8li demişti. size?Peki su vakte kadar olacak dedi mi? Herkese ayni vaktimi soyluyor acaba?
Benim Ekim ayina kadar netleşecek bur durumum var burda çıkan cikmayanlari yazicamBana da çok olumlu dedi ama maalesef durum çok kötü.geriye dönüp baktığımda sadece alex in dediği şeyler doğru çıktı diyebilirim netice olarak,haa bu arada ufak tefek ucundan kıyısından tutan falcılar oldu zaman zaman ama önemli olan sonuç...giden paralar ve zaman kaybı...
Evet 7 li 8 li vade diyor da,neye çekerseniz çekin.8li vakitler dedi :) Burdan başka birine daha 8li demişti. size?
Alex in olumsuz dediği olmuştu ama olumlular henüz çıkmadı bekliyorum valla kesin olacak dediği şeyler varBana da çok olumlu dedi ama maalesef durum çok kötü.geriye dönüp baktığımda sadece alex in dediği şeyler doğru çıktı diyebilirim netice olarak,haa bu arada ufak tefek ucundan kıyısından tutan falcılar oldu zaman zaman ama önemli olan sonuç...giden paralar ve zaman kaybı...
Banada uzun vade veren oldu da ,olabilecek bir durum değil.Benim Ekim ayina kadar netleşecek bur durumum var burda çıkan cikmayanlari yazicam
Falın geneli olumlu vadeli bur şey demedi ama sorduğum konu olumsuz olduPeki su vakte kadar olacak dedi mi? Herkese ayni vaktimi soyluyor acaba?
Inşallah çıkar canmAlex in olumsuz dediği olmuştu ama olumlular henüz çıkmadı bekliyorum valla kesin olacak dediği şeyler var
Canım benim verilen vadeler dolmak üzere zaten uzun tutmamışlardı:))Banada uzun vade veren oldu da ,olabilecek bir durum değil.
Bunlari keşke daha önce öğrenseydim. Baktirmazdim. Buda fos bi falci demekki. Oysa burada Melisa'yı öven insanlar olmuştu. Niye bu kadar övüldüğünü şimdi merak ediyorum doğrusu.Evet 7 li 8 li vade diyor da,neye çekerseniz çekin.
beğeneni var ama cidden :) Belki tutar ya bakalım vadeler geçmediBunlari keşke daha önce öğrenseydim. Baktirmazdim. Buda fos bi falci demekki. Oysa burada Melisa'yı öven insanlar olmuştu. Niye bu kadar övüldüğünü şimdi merak ediyorum doğrusu.
Iyi ama bu enerji meselesi şuan burda alex ,talia falı çıkan memnun olan arkadaşlar var ama bende falları tutmadi sende çıkanda bizde çıkmaz belkiBunlari keşke daha önce öğrenseydim. Baktirmazdim. Buda fos bi falci demekki. Oysa burada Melisa'yı öven insanlar olmuştu. Niye bu kadar övüldüğünü şimdi merak ediyorum doğrusu.
Kesinlikle,melisa mesela benim bir arkadaşım 3 kez fal attı ,hepsi de tuttu...Iyi ama bu enerji meselesi şuan burda alex ,talia falı çıkan memnun olan arkadaşlar var ama bende falları tutmadi sende çıkanda bizde çıkmaz belki
Hımmm ben ona kahve atmıştım gerçi ben herkese kahve atıyorumBirde kızlar aklınızda bulunsun Alex'e kart falı gönderin çünkü geçen ben kahve attığımda kartlarla daha net yorumlar yapabileceğini söyledi yani daha iyiyim demek istedi bence :)
Birde kızlar aklınızda bulunsun Alex'e kart falı gönderin çünkü geçen ben kahve attığımda kartlarla daha net yorumlar yapabileceğini söyledi yani daha iyiyim demek istedi bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?