• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Alex’e ilk defa baktirdim, tarot tercih ettim buarada. Cok alcakgonullu ve naif birisi oldugunu dusunuyorum, cok sasirdim.
2 soru sordum (ikisi de birbirine baglantili) ikisine yonelik verdigi anlik durum yorumunu cok iyi buldum. Bir de baska bir durum ile ilgili cok kisa genel bir yorum yapmis, o dedigi de nokta atisiydi kesinlikle.
Gelecek ile ilgili soylediklerini de bekleyecegim, cikarsa yazarim.

Senelerdir binnaz’a bosu bosuna cok para bayilmisim, bundan sonra fal sepetinden baktircam... :)
Bence de etkisi var ben de ilk kez o kadar çok kişi gördüm Alex'de. Ama ben sevindim yani yalandan pembe tablocular, saçmalayanlar kazanacağına o kazansın. Şahsen ben bundan sonra baktırırsam bir ona bir de telwe bubastis e baktırırım. Kime baktırsam pişman oldum özellikle son 1 sene.
Alex’e son zamanlarda atanların hepsi çok beğeniyor
Acaba pembe tabloya mı döndü diye merak ediyorum
Sizin fallar olumlu muydu?
Çünkü falcı nokta atışı yapsa bile olumsuz konuşunca ya yorum yapmayız ya da kötüleriz burda o anki üzüntüyle. Ama şimdi atanların hepsi büyülenmiş gibi alex de alex diye övünüyorlar

Çünkü falcı nokta atışı yapsa bile olumsuz konuşunca ya yorum yapmayız ya da kötüleriz burda o anki üzüntüyle. Ama şimdi atanların hepsi büyülenmiş gibi alex de alex diye övünüyorlar

Benimki olumluydu ama.bir sürü sıkıntıdan da bahsetti. Yüzde yüz olumlu bir fal değildi mesela gerçekçi diye nitelerdim heralde

Bana olumsuz söylemişti ve tutturmuştu da. geröekten iyi

Yoo bana yine olumsuz konuştu. Ben aksine diğerleri gibi pembe tablo çizmediği için beğeniyorum. Bir de falın dışında yorumlarıyla insanı çok motive ediyor, çok kibar, sonradan sorduğum soruya da uzun, güzel, beni çok duygulandıran bir cevap yazmış. Normalde neredeyse tüm falcılar sonradan sorduğum sorulara hep geçiştirici cevap verirlerdi.

Yoo bana yine olumsuz konuştu. Ben aksine diğerleri gibi pembe tablo çizmediği için beğeniyorum. Bir de falın dışında yorumlarıyla insanı çok motive ediyor, çok kibar, sonradan sorduğum soruya da uzun, güzel, beni çok duygulandıran bir cevap yazmış. Normalde neredeyse tüm falcılar sonradan sorduğum sorulara hep geçiştirici cevap verirlerdi.
Evet, o yanını ben de çok seviyorum. İlgili biri severim ama herkese olumluya dönmüş gibime geldi. Çünkü sayfasında da yapılan yorumlarda hep övülmüş. Realist biri olunca kötü yorumlar da oluyor yani normalde.
Gönül ister hepimizin exi geri dönsün, fal baktırmamıza gerek kalmasın ama gerçekler var bir de
Bu arada alex bende patladı gibi. İş için dediği olmamıştı zaten, aşk için de vade vermedi ama sene bitmeden demişti 2-3 ay kaldı şurada. Dönüş olacağını sanmıyorum ki olsa bile ben sallamam çünkü okulda hoşlandığım biri var şu an.
Alex bana eximle tamamen bitirene kadar hayatıma kimse girmeyeceğini ve etkilenmeyeceğimi söylemişti.
Neyse inşallah sizinkiler çıkar..

Ben de baktırdım Alex’e kızlar.Genel olarak olumsuz bi faldı ve neden bilmiyorum ama bilinçaltımda aslında düşündüğüm olumsuz şeyleri aktarmış bana.Ben öyle hissettim.

Kizlar Firuzen’i cok merak ediyorum ben. :KK14: Aciklamalar kismi falan cok iddiali
Son zamanlarda Firuzen’e baktiran var mi?

Kizlar Firuzen’i cok merak ediyorum ben. :KK14: Aciklamalar kismi falan cok iddiali
Bir kaç ay önce baktırmıştım kahveye. Şimdi okudum sizin için öyle nokta atışlı değil. Yüzde elli diyelim. Buğra yı dinledim Nisan da atmışım katina, pozitif biri daha iyiymiş. Yine de ben talia diyorum.

Ben 2 sene önce baktırmıştım. Bir sürü masal anlatmıştı bana, film senaryosu gibi hikayelerdi :)
Hiç biri çıkmadı tabii ki. Bir de üzerinde nazar var, kaya tuzuyla yıkan vs gibi tavsiyeler...

talia ile bakanlar enerjileriniz kimle uyusuyor söylermisiniz ben de ona göre baktırıcam, benim geysu ve yesilcingene ile enerjim cok uyuyor mesela ve zümra lal ile .
dönüp dolasıp baktırdığım bu 3 ü var, alexde fena değil.

Back