- 21 Şubat 2019
- 349
- 212
- 33
- 33
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #4.121
Alex utku ve firuzan gold favorim benim zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alex’e ilk defa baktirdim, tarot tercih ettim buarada. Cok alcakgonullu ve naif birisi oldugunu dusunuyorum, cok sasirdim.
2 soru sordum (ikisi de birbirine baglantili) ikisine yonelik verdigi anlik durum yorumunu cok iyi buldum. Bir de baska bir durum ile ilgili cok kisa genel bir yorum yapmis, o dedigi de nokta atisiydi kesinlikle.
Gelecek ile ilgili soylediklerini de bekleyecegim, cikarsa yazarim.
Senelerdir binnaz’a bosu bosuna cok para bayilmisim, bundan sonra fal sepetinden baktircam... :)
Alex’e son zamanlarda atanların hepsi çok beğeniyorBence de etkisi var ben de ilk kez o kadar çok kişi gördüm Alex'de. Ama ben sevindim yani yalandan pembe tablocular, saçmalayanlar kazanacağına o kazansın. Şahsen ben bundan sonra baktırırsam bir ona bir de telwe bubastis e baktırırım. Kime baktırsam pişman oldum özellikle son 1 sene.
Alex’e son zamanlarda atanların hepsi çok beğeniyor
Acaba pembe tabloya mı döndü diye merak ediyorum
Sizin fallar olumlu muydu?
Çünkü falcı nokta atışı yapsa bile olumsuz konuşunca ya yorum yapmayız ya da kötüleriz burda o anki üzüntüyle. Ama şimdi atanların hepsi büyülenmiş gibi alex de alex diye övünüyorlar
Bana da aynı şekilde olumsuz bir durum görmediğini ancak beklemem gerektiğini söyledi...obsessivebuddy
Ben ozellikle sorumu yazarken, olumsuza da acik oldugumu yazdim, ancak ses kaydinda olumsuz bi durum gormedigini ancak beklemem gerektigini yazip, vade vermis.
Bana olumsuz söylemişti ve tutturmuştu da. geröekten iyiAlex’e son zamanlarda atanların hepsi çok beğeniyor
Çünkü falcı nokta atışı yapsa bile olumsuz konuşunca ya yorum yapmayız ya da kötüleriz burda o anki üzüntüyle. Ama şimdi atanların hepsi büyülenmiş gibi alex de alex diye övünüyorlar
Yoo bana yine olumsuz konuştu. Ben aksine diğerleri gibi pembe tablo çizmediği için beğeniyorum. Bir de falın dışında yorumlarıyla insanı çok motive ediyor, çok kibar, sonradan sorduğum soruya da uzun, güzel, beni çok duygulandıran bir cevap yazmış. Normalde neredeyse tüm falcılar sonradan sorduğum sorulara hep geçiştirici cevap verirlerdi.Alex’e son zamanlarda atanların hepsi çok beğeniyor
Sen ne zaman baktırmıştın? Ve aşk ile mi ilgiliydi?Bana olumsuz söylemişti ve tutturmuştu da. geröekten iyi
Evet, o yanını ben de çok seviyorum. İlgili biri severim ama herkese olumluya dönmüş gibime geldi. Çünkü sayfasında da yapılan yorumlarda hep övülmüş. Realist biri olunca kötü yorumlar da oluyor yani normalde.Yoo bana yine olumsuz konuştu. Ben aksine diğerleri gibi pembe tablo çizmediği için beğeniyorum. Bir de falın dışında yorumlarıyla insanı çok motive ediyor, çok kibar, sonradan sorduğum soruya da uzun, güzel, beni çok duygulandıran bir cevap yazmış. Normalde neredeyse tüm falcılar sonradan sorduğum sorulara hep geçiştirici cevap verirlerdi.
Bir kaç ay önce baktırmıştım kahveye. Şimdi okudum sizin için öyle nokta atışlı değil. Yüzde elli diyelim. Buğra yı dinledim Nisan da atmışım katina, pozitif biri daha iyiymiş. Yine de ben talia diyorum.Kizlar Firuzen’i cok merak ediyorum ben. Aciklamalar kismi falan cok iddiali
Son zamanlarda Firuzen’e baktiran var mi?
Ben 2 sene önce baktırmıştım. Bir sürü masal anlatmıştı bana, film senaryosu gibi hikayelerdi :)Kizlar Firuzen’i cok merak ediyorum ben. Aciklamalar kismi falan cok iddiali
Çok geçmiş olsun canım. Ben de erzincan depremini yaşamıştım. Seni anlıyorum.Kızlar bu İstanbul depremi beni çok etkiledi inanın fal baktırdığım olayları, kişileri bile unuttum kendi canımı düşünmekten.. Allah can sağlığı versin gerisi boş ya :/
Firuzan be im idolüm ya gold falcimKizlar Firuzen’i cok merak ediyorum ben. Aciklamalar kismi falan cok iddiali