• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Şunu bir kez daha anladim buranın falcılar üzerinde çok büyük bir etkisi var buraya üye olanların dışında dışardan okuyanlarında alex 2016 yılında ilk falimi atmışım siteye hiç yabancı değilim ama dün alexi 18 kişi gördüm ya yuh dedim:))

Şunu bir kez daha anladim buranın falcılar üzerinde çok büyük bir etkisi var buraya üye olanların dışında dışardan okuyanlarında alex 2016 yılında ilk falimi atmışım siteye hiç yabancı değilim ama dün alexi 18 kişi gördüm ya yuh dedim:))
Bence de etkisi var ben de ilk kez o kadar çok kişi gördüm Alex'de. Ama ben sevindim yani yalandan pembe tablocular, saçmalayanlar kazanacağına o kazansın. Şahsen ben bundan sonra baktırırsam bir ona bir de telwe bubastis e baktırırım. Kime baktırsam pişman oldum özellikle son 1 sene.

Bence de etkisi var ben de ilk kez o kadar çok kişi gördüm Alex'de. Ama ben sevindim yani yalandan pembe tablocular, saçmalayanlar kazanacağına o kazansın. Şahsen ben bundan sonra baktırırsam bir ona bir de telwe bubastis e baktırırım. Kime baktırsam pişman oldum özellikle son 1 sene.
Bubastis ilk defa duyuyorum, iyi mi?

Kızlar falcı nezo ya fal attım 1 dakika dinledim kapattım rezalet bir fal süreside 4 dakika düşünün yani siz çok iyi prestij sahibi bir insansiniz bunları bu siteden atın dedim şikayet ettim rezalet yorum yapmak için yorum cü olmuş
Ayy benim de fal barım dolmuş kahve gönderdim az önce promosyon falcı nezoya düşmüş tüh :110: :110:

Arkadaşlar ben dün alex i öyle görünce yönetime mail at
Ayy benim de fal barım dolmuş kahve gönderdim az önce promosyon falcı nezoya düşmüş tüh :110: :110:
Ben dinlemedim 4 dakika görünce

Arkadaşlar ben dün alex i öyle görünce yönetime mail at
Ben dinlemedim 4 dakika görünce

Bubastid e gecen bende baktirmistim guzel bakiyor evet

Nakta ile ilgili çıkan durum (çıkmasaydı keşke)

Nisan ayında Nakta'ya ilk kez baktırmıştım. Bir zamanlar çok özel bir durum yaşarken ex'in benimle ilgili neler düşündüğünü sormuştum Nakta'ya.
Nakta'nın anlattığı o geçmişle ilgili düşünceleri, geçen gün ex'in kendisinden duydum. Hem de aynı kelimelerle.

Nakta ile ilgili çıkan durum (çıkmasaydı keşke)

Nisan ayında Nakta'ya ilk kez baktırmıştım. Bir zamanlar çok özel bir durum yaşarken ex'in benimle ilgili neler düşündüğünü sormuştum Nakta'ya.
Nakta'nın anlattığı o geçmişle ilgili düşünceleri, geçen gün ex'in kendisinden duydum. Hem de aynı kelimelerle.
Hadi herkes koşsun :KK48:
Buna da yorum yapayım. Ben bir kere baktırdım ama çıkmadı. Belki yine enerji meselesi.

Back