- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #4.101
ares nasıl ben hiç baktırmadımHımmm ben ona kahve atmıştım gerçi ben herkese kahve atıyorum ares haric
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ares nasıl ben hiç baktırmadımHımmm ben ona kahve atmıştım gerçi ben herkese kahve atıyorum ares haric
aynen zaten şekil, harf ve vadelerle pek işi olmadığı için genel yorum yapmıyor pek :)Aynen bi de alexe özel bir soru üzerinden ya da konu üzerinden gitmek lazım
Öyle hadi ben 10 kart seçeyim sende fal bak değil onun olayı
Canım benim için iyi anda ama sana öneremem pahalı çıkmazsa hem sen hem ben üzülürümares nasıl ben hiç baktırmadım
Daha Binnaz'a bulaşmadım zaten öylesine soruyorumCanım benim için iyi anda ama sana öneremem pahalı çıkmazsa hem sen gem ven üzülürüm
Niye herkes koşsun?Hadi herkes koşsun
Buna da yorum yapayım. Ben bir kere baktırdım ama çıkmadı. Belki yine enerji meselesi.
O kadınla daha fal için mesajlaşma faslındayken başlıyor negatiflik. KK’dan gelenlere bakmıyorum falan diye atar yaptı daha en baştan. Sanki altın dağıtacak bize.Hadi herkes koşsun
Buna da yorum yapayım. Ben bir kere baktırdım ama çıkmadı. Belki yine enerji meselesi.
gerçekten negatif bir kadın ya :) Ses kaydını dinlemeye korkardımO kadınla daha fal için mesajlaşma faslındayken başlıyor negatiflik. KK’dan gelenlere bakmıyorum falan diye atar yaptı daha en baştan. Sanki altın dağıtacak bize.
Hangisinden bahsediyorsunuz ? nedemekmiş KK dan gelenlere bakmıyorum, neyin kafası bu acaba :)gerçekten negatif bir kadın ya :) Ses kaydını dinlemeye korkardım
Ben ondan 4 kez yorum aldım.Senanur cok net konusuyor. Cok net tarihler veriyor bana. Insanin inanasi geliyor. Siz ne dusunuyorsunuz?
Bana bir ay arayla iki fal bakti. Ikisinde de ayni tarihleri verdi. Su anda beklemedeyim. Ama kendinden cok emin konusmasi insana guven veriyor. Umarim dedikleri cikar.Ben ondan 4 kez yorum aldım.
İlk iki falında verdiği tarihler inanılmaz bir şekilde çıktı. Hem de tam zamanında olmuştu.
3.falımın tarihi çıkmadı.
Enerjisi falan yerinde değildir düşüktür diye 4. yorumu da almıştım. O da çıkmayınca bir daha yorum almadım.
Ama anda iyi yorumluyordu bende.
Yorum alınabilir bir yorumcu.
İnşallah çıkar... Çok boş biri olduğunu düşünmüyorum.Bana bir ay arayla iki fal bakti. Ikisinde de ayni tarihleri verdi. Su anda beklemedeyim. Ama kendinden cok emin konusmasi insana guven veriyor. Umarim dedikleri cikar.
Siz kahve mi atmistiniz yoksa kart mi senanura, bu aralar baktirmadigim birini ariyorum daİnşallah çıkar... Çok boş biri olduğunu düşünmüyorum.
Ben de çok sık yorum almıştım, yani son 2 falımın tarihi çok yakındı birbirine, belki bundan da çıkmamış olabilir diye düşündüm şimdi.
Her neyse ☺ Umuyorum dediği tarihler çıkar
Ben katina atmıştım hep, malum derdim aşkSiz kahve mi atmistiniz yoksa kart mi senanura, bu aralar baktirmadigim birini ariyorum da
Eşyaların durduk yerde kaybolması pek kafama yatmadı ama falın genel olarak bir uğursuzluk getirdiğine ben ikna oldum artık. En basit işlerim bile ters gidiyor benim de.Kızlar bir şey sorayım size falla ilgili değil ama
Benim sürekli eşyalarım kaybolmaya başladı
Bunun baktırdığım fallar yüzünden olma ihtimali var mı sizce? Böyle bir şey yaşayanınız oldu mu?
Unutmuşsundur bi yerde ya da hırsız almıştır falan demeyin öyle değil çünkü
Mesela önceki gün gördüğüm makyaj spreyi ertesi gün hiçbir yerde yok
Bugün de kot ceketimin olmadığını farkettim
Kafayı yiycem yani
Ve bunlar durduk yere aklıma düşüyor mesela arkadaşımla konuşurken durduk yere kot ceketim nerde benim deyip dolaba bakıyorum bulamıyorum falan
Cok tesekkur ederimBen bi kere binnaz abla
Genelde 23.30 da canim
bana pek mantıklı gelmedi eşya kaybolmasının herhangi birşeyle bağlantılı olması. Falın yada başka birşeyin nasıl bir etkisi olabilirki bilemedimKızlar bir şey sorayım size falla ilgili değil ama
Benim sürekli eşyalarım kaybolmaya başladı
Bunun baktırdığım fallar yüzünden olma ihtimali var mı sizce? Böyle bir şey yaşayanınız oldu mu?
Unutmuşsundur bi yerde ya da hırsız almıştır falan demeyin öyle değil çünkü
Mesela önceki gün gördüğüm makyaj spreyi ertesi gün hiçbir yerde yok
Bugün de kot ceketimin olmadığını farkettim
Kafayı yiycem yani
Ve bunlar durduk yere aklıma düşüyor mesela arkadaşımla konuşurken durduk yere kot ceketim nerde benim deyip dolaba bakıyorum bulamıyorum falan