• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Aranızda Buğra’ya Fal yollayan var mı?
Bugra nasıl acaba baktıran var mı ?? 7 kişi almış 😯

Dün akşam bende baktırdım ve beğendim. Bence iyi bir yorumcu. Ruh halimi çok iyi anlatmış benim hiç detay vermediğim halde. İnşallah gelecek için söyledikleri de çıkar. Pozitif biri 🙏🏼

Hanımlar, Didar Evren’e baktıran var mı ? İki gündür gözüme çarpıyor, sırada bekleyenleri falan oluyor 😕 Baktıran varsa analizinizi yazar mısınız ?

Anammmmmm alex.

Yorum yazın ha cevap gelince..okuruz:)
haha yorum geldi bile :D Zaman geçtikçe Alexcim de biraz karamsarlaştı benim konumla alakalı ama hala tutarlı adamın karakter analizi konusunda :) İşle ilgili sordum orda güzel bi detayı yakaladı :) Sorularıma cevap vermesini bekliyorum bakalım :)))

haha yorum geldi bile :KK70: Zaman geçtikçe Alexcim de biraz karamsarlaştı benim konumla alakalı ama hala tutarlı adamın karakter analizi konusunda :) İşle ilgili sordum orda güzel bi detayı yakaladı :) Sorularıma cevap vermesini bekliyorum bakalım :)))

Alex ya candır gerisi heyecandır ahahaha

Hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden:)

Alex ya candır gerisi heyecandır ahahaha

Hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden:)
Vallahi aynen öyle ya. Dün Alex'i yakalayanlardanım ben de. Kendime söz vermiştim fal baktırmayacağım diye ama Alex'i bunun dışında tutuyorum :KK70: Daha önce bir üye buraya yazmıştı keşke Alex gibi bir dostum olsa diye vallahi öyle ya. Ayrıca çok efendi bir insan inşallah hep kalır o sitede. Falıma gelince Alex'in bence durum ve karakter analizi gerçekten çok iyi. Söylemediğim detayları da bilmesi beni her zaman heyecanlandırıyor ve hep onun dediği şekilde sürecim devam ediyor.

Back