• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Bana olumlu dedi ama olumsuz oldu
Bana da çok olumlu dedi ama maalesef durum çok kötü.geriye dönüp baktığımda sadece alex in dediği şeyler doğru çıktı diyebilirim netice olarak,haa bu arada ufak tefek ucundan kıyısından tutan falcılar oldu zaman zaman ama önemli olan sonuç...giden paralar ve zaman kaybı...

Bana da çok olumlu dedi ama maalesef durum çok kötü.geriye dönüp baktığımda sadece alex in dediği şeyler doğru çıktı diyebilirim netice olarak,haa bu arada ufak tefek ucundan kıyısından tutan falcılar oldu zaman zaman ama önemli olan sonuç...giden paralar ve zaman kaybı...
Benim Ekim ayina kadar netleşecek bur durumum var burda çıkan cikmayanlari yazicam

Alex in olumsuz dediği olmuştu ama olumlular henüz çıkmadı bekliyorum valla kesin olacak dediği şeyler var

Bunlari keşke daha önce öğrenseydim. Baktirmazdim. Buda fos bi falci demekki. Oysa burada Melisa'yı öven insanlar olmuştu. Niye bu kadar övüldüğünü şimdi merak ediyorum doğrusu.
Iyi ama bu enerji meselesi şuan burda alex ,talia falı çıkan memnun olan arkadaşlar var ama bende falları tutmadi sende çıkanda bizde çıkmaz belki

Birde kızlar aklınızda bulunsun Alex'e kart falı gönderin çünkü geçen ben kahve attığımda kartlarla daha net yorumlar yapabileceğini söyledi yani daha iyiyim demek istedi bence :)

Birde kızlar aklınızda bulunsun Alex'e kart falı gönderin çünkü geçen ben kahve attığımda kartlarla daha net yorumlar yapabileceğini söyledi yani daha iyiyim demek istedi bence :)
Hımmm ben ona kahve atmıştım gerçi ben herkese kahve atıyorum :KK53: ares haric

Aynen bi de alexe özel bir soru üzerinden ya da konu üzerinden gitmek lazım

Öyle hadi ben 10 kart seçeyim sende fal bak değil onun olayı

Back