- 13 Haziran 2017
- 1.092
- 1.852
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #4.061
Bence de etkisi var ben de ilk kez o kadar çok kişi gördüm Alex'de. Ama ben sevindim yani yalandan pembe tablocular, saçmalayanlar kazanacağına o kazansın. Şahsen ben bundan sonra baktırırsam bir ona bir de telwe bubastis e baktırırım. Kime baktırsam pişman oldum özellikle son 1 sene.Şunu bir kez daha anladim buranın falcılar üzerinde çok büyük bir etkisi var buraya üye olanların dışında dışardan okuyanlarında alex 2016 yılında ilk falimi atmışım siteye hiç yabancı değilim ama dün alexi 18 kişi gördüm ya yuh dedim:))
Bubastis ilk defa duyuyorum, iyi mi?Bence de etkisi var ben de ilk kez o kadar çok kişi gördüm Alex'de. Ama ben sevindim yani yalandan pembe tablocular, saçmalayanlar kazanacağına o kazansın. Şahsen ben bundan sonra baktırırsam bir ona bir de telwe bubastis e baktırırım. Kime baktırsam pişman oldum özellikle son 1 sene.
O telwede bakıyor ben iki kere baktırdım ikisinde de memnun kaldım. En azından birçoğuna göre tutarlıydı.Bubastis ilk defa duyuyorum, iyi mi?
Ayy benim de fal barım dolmuş kahve gönderdim az önce promosyon falcı nezoya düşmüş tühKızlar falcı nezo ya fal attım 1 dakika dinledim kapattım rezalet bir fal süreside 4 dakika düşünün yani siz çok iyi prestij sahibi bir insansiniz bunları bu siteden atın dedim şikayet ettim rezalet yorum yapmak için yorum cü olmuş
Arkadaşlar ben dün alex i öyle görünce yönetime mail atŞunu bir kez daha anladim buranın falcılar üzerinde çok büyük bir etkisi var buraya üye olanların dışında dışardan okuyanlarında alex 2016 yılında ilk falimi atmışım siteye hiç yabancı değilim ama dün alexi 18 kişi gördüm ya yuh dedim:))
Ben dinlemedim 4 dakika görünceAyy benim de fal barım dolmuş kahve gönderdim az önce promosyon falcı nezoya düşmüş tüh
Arkadaşlar ben dün alex i öyle görünce yönetime mail atŞunu bir kez daha anladim buranın falcılar üzerinde çok büyük bir etkisi var buraya üye olanların dışında dışardan okuyanlarında alex 2016 yılında ilk falimi atmışım siteye hiç yabancı değilim ama dün alexi 18 kişi gördüm ya yuh dedim:))
Ben dinlemedim 4 dakika görünceAyy benim de fal barım dolmuş kahve gönderdim az önce promosyon falcı nezoya düşmüş tüh
Bubastid e gecen bende baktirmistim guzel bakiyor evetBence de etkisi var ben de ilk kez o kadar çok kişi gördüm Alex'de. Ama ben sevindim yani yalandan pembe tablocular, saçmalayanlar kazanacağına o kazansın. Şahsen ben bundan sonra baktırırsam bir ona bir de telwe bubastis e baktırırım. Kime baktırsam pişman oldum özellikle son 1 sene.
Yönetime mail mi attınızArkadaşlar ben dün alex i öyle görünce yönetime mail at
Ben dinlemedim 4 dakika görünce
Çıkmasın alsın diye:)))))Yönetime mail mi attınız
DeğilBubastis ilk defa duyuyorum, iyi mi?
Çıkmadı mı size
Kizlar Alex cok ovuldugu icin ona baktirmak istiyorum, Ancak online yakalayamiyorum
Genelde geceleri mi online oluyor?
Bubastis ilk defa duyuyorum, iyi mi?
Bana 4 öngörüsünden 3ü çıktı. Enerji meselesi.
Deneyin görün o halde. Tabi enerji meselesi olabilir. Baktıran bir kaç kişi daha yazarsa konu netleşir.Bana 4 öngörüsünden 3ü çıktı. Enerji meselesi.
Hadi herkes koşsunNakta ile ilgili çıkan durum (çıkmasaydı keşke)
Nisan ayında Nakta'ya ilk kez baktırmıştım. Bir zamanlar çok özel bir durum yaşarken ex'in benimle ilgili neler düşündüğünü sormuştum Nakta'ya.
Nakta'nın anlattığı o geçmişle ilgili düşünceleri, geçen gün ex'in kendisinden duydum. Hem de aynı kelimelerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?