• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

5 seneye ben ornek olabilirim 5 yil once gorusmeyi kestigim adam baya bir israrla yazdi gorusmek istedi en son dus yakamdan rezil ederim dedim oyle birakti. Gerci o gecen senede boyle yazmisti
Bakıyorlar bizim gibi bulamayınca hoop dönüş
Erkeklerde bu özgüveni anlamıyorum
Unutulmamış olmak istiyorlar işte
Akılları sıra

Öyle ama bazen o kadın hayatını kurduktan sonra dönüyorlar böyle çok hikaye var
Mesela bende oyle olmustu
Ayrildiktan sonra hep ben yaziyodum unutamadigim icin
5 ay sonra falan bi ara kestim yazmayi o sira da iste okuldan bi cocuk hosuma gitmeye baslamisti
Cocuk bana yazmaya baslamisti ki aniden eximde yazmaya basladi
Ayrildiktan sonra ameliyatim haric hic yazmayan cocuk ben biriyle flortlesince yazmaya basladi
Resmen koku aliyor bu kopekler
Ben de ona kanip flortlestigim cocugu biraktim tabi🤦🏻‍♀️

Mesela bende oyle olmustu
Ayrildiktan sonra hep ben yaziyodum unutamadigim icin
5 ay sonra falan bi ara kestim yazmayi o sira da iste okuldan bi cocuk hosuma gitmeye baslamisti
Cocuk bana yazmaya baslamisti ki aniden eximde yazmaya basladi
Ayrildiktan sonra ameliyatim haric hic yazmayan cocuk ben biriyle flortlesince yazmaya basladi
Resmen koku aliyor bu kopekler
Ben de ona kanip flortlestigim cocugu biraktim tabi🤦🏻‍♀️
Evet
Benimde bir arkadasımın eski sevgilisi dönmüştü kız o dönem ciddi bir ilişkisi vardı
Ona erkek arkadasım var evlenicez dedi ve o kişiyle evlendi çocuğu oldu
Duyuyorum ki eskisi onu hala unutamamış öylesine takılıyormuş kızlarla bi daha kimseye aşık olamamış çok pişmanmış vs
İşte yani oluyor böyle şeyler
Elindeyken kıymetini bileceksin
Sevgiyi aşkı harcayanı Allah affetmiyor işte pişman ediyor

Sen mi ayrilmistin peki yoksa o mu
Ortak karardi goruşmeme ama şöyle bir durum olmustu ayni arkadas ortamindaydik birbirimizi gorme durumumuz oluyordu surekli ben slmimiz olsun dedim ayni ortamda denk geliyoruz demistim hayir demisti. Birgun denk geldik elini uzatti slmlasmak icin herkesin icinde oldugumuz icin elimi uzattim ama daha sonra sakin bir daha bana slm verip elini uzatma dedim ben bir defa onerdim yanlis algiladin bir daha yaparsan cok pis bozarim dedim. Boylelikle kapandi. Ama dedigim gibi gecen sene yazdi numaram fln duruyormus sildirdim bu sene tekrar

Ben ilk 2016 da baktırmıştım çok çok olumsuz bir faldı eski sevgilim için baktırmıştım. Herkes ama herkese fal baktırdım. Herkes olumlu konuşmuştu. Bir tek alex ve çingene olmayacak demişlerdi. Dedikleri gibi de olmadı. Sonra bir kişiyle tanışmıştım 1 sene sonra alex e fal atmıştım orda olumluydu ama olmadı.Mesele o tanışacağım kişiyi çingene bilmişti ismindeki harflerden tutta fizikler özelliklere kadar. Ha 2 gün konuştuk sürmedi fazla :KK70: Çingenenin de çıkmayan yerleri oldu bana.Tutan yerleri de oldu.Çingenenin ve alex'in en önemli özellikleri galiba kişilik analizleri çok iyi bana göre. İş konusunda ikiside şu an olumlu konuştu.Olacak olumlu cevap gelicek ama biraz pürüzlü olucak dediler .Bakalım iş konusunda çıkacak mı dedikleri.
Alex, benim açımdan hem özel ve derin bir insan, hem de özel bir yorumcu. Kişi analizleri, kişilerle ilgili teşhisleri, bence mükemmel. Yorumunu dinlerken, anlattıklarının gerçek olduğunu ve dile getirmekten korktuğum şeyleri net bir şekilde önüme koyduğunu fark ediyorum.

Alex, benim açımdan hem özel ve derin bir insan, hem de özel bir yorumcu. Kişi analizleri, kişilerle ilgili teşhisleri, bence mükemmel. Yorumunu dinlerken, anlattıklarının gerçek olduğunu ve dile getirmekten korktuğum şeyleri net bir şekilde önüme koyduğunu fark ediyorum.
Kişilik analizlerinde benim eskisi içinde mükemmel yorum yapmıştı bütün gerçekleri önüme sermişti.Şu anda iş için fal attım bakalım tutacak mı iş konusuda.

Yeşilcingene bende gerçekten iyi ama sık atmıyorum tavsiyeye dönüyor.Ares anlık kişi analizinde iyi Ahmet cansoy bende iyi bu arada yeni denediklerim oldu Ekim ayını bekliyorum patlayanlari yazarim
Ahmet Cansoy’a sesli fal atmak mı lazım acaba? Bendeki yazılı falı cok anlamsızdı yani kısa ve gelecekle alakalı da pek bir sey yoktu. Cok begeneni de var acaba sesli de daha guzel mi bakıyor.

Ahmet Cansoy’a sesli fal atmak mı lazım acaba? Bendeki yazılı falı cok anlamsızdı yani kısa ve gelecekle alakalı da pek bir sey yoktu. Cok begeneni de var acaba sesli de daha guzel mi bakıyor.
Bendeki fallarının çoğu sesliydi.Yazili falı ruhsuz gibiydi beğenmemiştim sanki ondan yorum almamış başkası yazmış gibiydi ama şöyle bir gerçek var enerjin tuttuysa yazılı falda da tutar misal yeşilcingene fali yazılı benim telvedeki tek favorim.

Bugra nasıl acaba baktıran var mı ?? 7 kişi almış 😯
Çok ilgili ve özenli birisi. Sorulan sorulara dahi upuzun yorum yazan, okuması bile 4-5 dk süren cevaplar yazıyor kendisi. Şimdiye kadar sadece ondan, 11 yorum almışım. Anlatım tarzı biraz farklıdır fakat kötü diyemem. Zamanında benim ilişkime, yıkıma gidiyor demişti, dediği gibi oldu. Falını beğeniyorum ben. Bir çok şey de çıktı. Sadece zaman konusunda çok iyi değil.

Çok ilgili ve özenli birisi. Sorulan sorulara dahi upuzun yorum yazan, okuması bile 4-5 dk süren cevaplar yazıyor kendisi. Şimdiye kadar sadece ondan, 11 yorum almışım. Anlatım tarzı biraz farklıdır fakat kötü diyemem. Zamanında benim ilişkime, yıkıma gidiyor demişti, dediği gibi oldu. Falını beğeniyorum ben. Bir çok şey de çıktı. Sadece zaman konusunda çok iyi değil.

Teşekkürler canım 😊😊

Back