Fal Sepeti Deneyimleri

Yesilcingene bana hep aşk konularında bildi. Benim ex ile olmayacağını bilen kişiydi. Yeni tanışacağım kişiyide bilmişti. Tanıştım da ama bi iki gün sürdü oda benden kaynaklı galiba. Bazı konuları biliyor diye düşünüyorum . Yanı şöyle olursa böyle olur gibi.

bu birkaç gündür kime atsam diye kararsızım kahve ya da katina atacağım:) Alex, Nas ya da başka önerebileceğiniz Vadeye fazla takılmıyorum, geleceği iyi analiz eden hangisi?

yeşilçingene farklı hesaplardan atmama rağmen bakmıyor bana ısrarla
Talia anı iyi biliyordu harbiden neden öyle oldu ki (
Hiç bilemiyorum canım analizi iyiydi ama çok çok önemli bir durum bu yani başka kadının varlığını bilemedi.

Çingeneye atarken olumlu olumsuz herşeyi duymaya hazırım diyor musun? Ben öyle demiştim

ya ben orayı pek bilmiyorum. Yorumcular hakkında en ufak fikrim yok. Bu yeşilçingenenin adını çok duyuyorum. Çok sıkılıp bunaldığımda bende bi deniim bakim
ben yeşilçingeneye 7 yıl önce filan atmıştım. Kısa vadeli söyledikleri olmuştu. Ama uzun vadede gerçekleşmemiş. Yani erkek arkadaşla barışma vs durumlarını bilmiş. Hatta baya toz pembe bi fal demiştim:) Ama siz kesin evlenirsiniz vs gibi durumları gerçekleşmedi. Gerçi seçimlerle de değiştiriyoruz geleceğimizi diycem ama erkek arkadaş da öyle hani evlenelim kafasında yaklaşmamıştı.

Ne atmistiniz orda kredim var ona atayim olmazsa kahve mi katinami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…