- 12 Temmuz 2011
- 4.840
- 1.870
- 373
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #2.801
Kuzu binnazda çıkan oldu mu bu durumu bilen?Bir cikan fal haberi de ben vereyim. Ben son zamanlarda Talia'dan baskasina fal baktirmiyorum, daha once baktirdigim diger yorumculardan henuz vadesi dolmayanlar var ve henuz soyledikleri olmadi ama Talia son falinda nokta atisli bildi yine, bana zaten vadesiyle cikiyor onun fallari.
Baktirdigim kisiyle kustuk uzun zamandir, arkadasca bile sohbetimiz yoktu hatta en son biraz tartisip bitirdik, Talia haftalar once 20-25 Agustos'ta Onemli gelismeler olacak, senle Iletisim kuracak, sasirabilecegin seyler olacak ve bu tarihlerde adimi olacak, gorusmek isteyecek demisti. Ben kizgin oldugum icin, arkadas bile kalmak istemiyordum o yuzden artik bu son fali cikmaz diyordum ama dun ve bugun (21 Agustos) uzun uzun mesajlar atti karsi taraf, ozur diledi hatta hic yazmadigi kadar detayli ve duygusal sayilabilecek seyler yazi, ve gercekten de sasirdim bu tavrina. Aramizda herhangi bir iliski olamaz ama arkadas olarak sohbet etmeye simdilik devam karari aldim. Talia da zaten gorusmeye konusmaya devam edeceksiniz demisti. Yuzyuze gorusme talebi de oldu unlari yuzyuze konusmak icin tam Talia'nin dedigi gibi ama bilmiyorum gorusup gorusmeyecegime karar vermedim. Eyluk ilk iki haftanin cok onemli oldugunu soyledi bir de vade olarak verdigi en yakin digr tarih bu, o donemler de bir gelisme olursa onu da yazarim. Talia girmiyor yalniz umarim tekrar online olmaya baslar.