- 20 Şubat 2019
- 381
- 410
- 53
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #2.881
Öyle mi Kimleri denedin ?Standart cümleler ile döndürüp yorumluyorlar gibi geldi canım bana. Su zamana kadar olumsuz bir yorum almadım ama çoğunu da patladı zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi Kimleri denedin ?Standart cümleler ile döndürüp yorumluyorlar gibi geldi canım bana. Su zamana kadar olumsuz bir yorum almadım ama çoğunu da patladı zaten
Önceki yorumlarımda var net hatırlamıyorum ama Ahmet , Yusuf , Ahenk , Anette , Nas , Efsun , Oylum , Özgür aklıma gelenlerÖyle mi Kimleri denedin ?
Canım hep kötü olanları denemişsin Bu saydıklarının falı bana da çıkmadıÖnceki yorumlarımda var net hatırlamıyorum ama Ahmet , Yusuf , Ahenk , Anette , Nas , Efsun , Oylum , Özgür aklıma gelenler
Yusufu denedinmi kız bana iyi geldi acikcasiCanım hep kötü olanları denemişsin Bu saydıklarının falı bana da çıkmadı
kart yorumluyo sadeceYusufu denedinmi kız bana iyi geldi acikcasi
Demekki kart falına bakabiliosadecekart yorumluyo sadece
Yok Yusuf tek denemediğim yazdıklarından. Ha bide Efsunun dediği ufak tefek bir şey çıktı ama çok spesifik bir şey değil herkes tahmin edebilirdiYusufu denedinmi kız bana iyi geldi acikcasi
Ben onu anda beğenmiştim. 3-4 kez yorum almışımdır şimdiye kadar. Fakat son falları sanki pembeciydi. Falı da çıkmadı bana. Bir daha tercih etmem zannediyorumKızlar burada övüldüğü içimin Melis Durkana tarot yolladım beğenmedim sadece sorduğum sorulara tahmin yürütmüş...bir falcının sadece sorular üzerinden gitmesi bana saçma geldi açıkçası...
Ben beğenmedim malesef... samanta grey e kahve falı baktırdım oda kötüydü... son 20 tl kredim kaldı kimi önerirsiniz?Ben onu anda beğenmiştim. 3-4 kez yorum almışımdır şimdiye kadar. Fakat son falları sanki pembeciydi. Falı da çıkmadı bana. Bir daha tercih etmem zannediyorum
Kahve mi atacaksın yoksa kart falı mı ?Ben beğenmedim malesef... samanta grey e kahve falı baktırdım oda kötüydü... son 20 tl kredim kaldı kimi önerirsiniz?
Her ikiside olur... genelde kahve atıyorum ama...Kahve mi atacaksın yoksa kart falı mı ?
Ya canım 20 tlye çok da iyi bakan yorumcu yok galiba Uygun olup da iyi bakanlar bile ücreti yükseltmiş. Senin için bir gözatayım siteye.Her ikiside olur... genelde kahve atıyorum ama...
Her ikiside olur... genelde kahve atıyorum ama...
Benim de 23 kredim var fal baktırmadan nasıl 25 e tamamlanıyor ? Online faldan umudu kestim ben... bir daha baktırmam diye düşünüyorum kredi bitince..Canım valla kimseyi bulamadım tavsiye edecek Benim de 23 kredim var ama şöyle enerji aldığım biri olmadığı için fal atmayacağım. 25 e tamamlayıp öyle harcayacağm krediyi
Fal gönderilince, yapılan yorum ve pualamadan da kredi geliyor. Onu kastetmiştim. Kredi paketi al diyeceğim ama bir daha göndermem diyorsun Bilmiyorum... Bence hangisinin enerjisini kendine yakın hissedersen ona at derimBenim de 23 kredim var fal baktırmadan nasıl 25 e tamamlanıyor ? Online faldan umudu kestim ben... bir daha baktırmam diye düşünüyorum kredi bitince..
Alex deyince hala bana ilk baktığı fal geliyor. Oyle bir olumsuzdu ki. Günlerce aglamistim hayatin boyunca hep zorluklar yaşadın. Hepte böyle şeyler yasiyacaksin.Senin kaderin böyle kadersizsin sen gibi bir şey demişti.Hayir adamın gelip gelmemesini bırakmıştım kendi halime ağlıyordum. Ben niye kadesizim diye .Alex’in lafı bir iki kere geçti diye şu an 9 kişi fal yollamış. Bu sayfanın gücüne hayranım gerçekten
Kahkaha attımAlex deyince hala bana ilk baktığı fal geliyor. Oyle bir olumsuzdu ki. Günlerce aglamistim hayatin boyunca hep zorluklar yaşadın. Hepte böyle şeyler yasiyacaksin.Senin kaderin böyle kadersizsin sen gibi bir şey demişti.Hayir adamın gelip gelmemesini bırakmıştım kendi halime ağlıyordum. Ben niye kadesizim diye .