• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Kızlar burada övüldüğü içimin Melis Durkana tarot yolladım beğenmedim sadece sorduğum sorulara tahmin yürütmüş...bir falcının sadece sorular üzerinden gitmesi bana saçma geldi açıkçası...
Ben onu anda beğenmiştim. 3-4 kez yorum almışımdır şimdiye kadar. Fakat son falları sanki pembeciydi. Falı da çıkmadı bana. Bir daha tercih etmem zannediyorum

Ben onu anda beğenmiştim. 3-4 kez yorum almışımdır şimdiye kadar. Fakat son falları sanki pembeciydi. Falı da çıkmadı bana. Bir daha tercih etmem zannediyorum
Ben beğenmedim malesef... samanta grey e kahve falı baktırdım oda kötüydü... son 20 tl kredim kaldı kimi önerirsiniz?

Canım valla kimseyi bulamadım tavsiye edecek 😕 Benim de 23 kredim var ama şöyle enerji aldığım biri olmadığı için fal atmayacağım. 25 e tamamlayıp öyle harcayacağm krediyi
Benim de 23 kredim var fal baktırmadan nasıl 25 e tamamlanıyor ? Online faldan umudu kestim ben... bir daha baktırmam diye düşünüyorum kredi bitince..

Benim de 23 kredim var fal baktırmadan nasıl 25 e tamamlanıyor ? Online faldan umudu kestim ben... bir daha baktırmam diye düşünüyorum kredi bitince..
Fal gönderilince, yapılan yorum ve pualamadan da kredi geliyor. Onu kastetmiştim. Kredi paketi al diyeceğim ama bir daha göndermem diyorsun 😕 Bilmiyorum... Bence hangisinin enerjisini kendine yakın hissedersen ona at derim

Alex’in lafı bir iki kere geçti diye şu an 9 kişi fal yollamış. Bu sayfanın gücüne hayranım gerçekten😁
Alex deyince hala bana ilk baktığı fal geliyor. Oyle bir olumsuzdu ki. Günlerce aglamistim 🤦‍♀️ hayatin boyunca hep zorluklar yaşadın. Hepte böyle şeyler yasiyacaksin.Senin kaderin böyle kadersizsin sen gibi bir şey demişti.Hayir adamın gelip gelmemesini bırakmıştım kendi halime ağlıyordum. Ben niye kadesizim diye .:KK70:

Alex deyince hala bana ilk baktığı fal geliyor. Oyle bir olumsuzdu ki. Günlerce aglamistim 🤦‍♀️ hayatin boyunca hep zorluklar yaşadın. Hepte böyle şeyler yasiyacaksin.Senin kaderin böyle kadersizsin sen gibi bir şey demişti.Hayir adamın gelip gelmemesini bırakmıştım kendi halime ağlıyordum. Ben niye kadesizim diye .:KK70:
Kahkaha attım 😂😂

Alex genelde olumsuzu da söylüyor ama hakkını yiyemem gözlerimi açtı adam 😂 Çok başarılı buluyorum

Back