• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Selam güncellemem var çok parlak olmasa da🤣

Ben çok fazla online fal baktırmadım sadece 5 kişi ama durum şöyle:

Thalia: Yeni gönderdim dün hatta soru sordum cevap bekliyorum. Mevcudu iyi okuduğunu düşünmüştüm ama ex için hayatında kimse yok, birleşme olmasa bile yüzleşme olacak demişti ama bugün
Selam güncellemem var çok parlak olmasa da🤣

Ben çok fazla online fal baktırmadım sadece 5 kişi ama durum şöyle:

Thalia: Yeni gönderdim dün hatta soru sordum cevap bekliyorum. Mevcudu iyi okuduğunu düşünmüştüm ama ex için hayatında kimse yok, birleşme olmasa bile yüzleşme olacak demişti ama bugün bir ortak arkadaşımız yeni sevgilisi ile olan fotosunu gösterdi. Bir geçmiş olsununuzu alırım🤣

Zülal Şen: Hiç tutmadı maalesef

Derin Hisler: O da hayatında kimse yok demişti yeni baktırmış sayılırım ona da, sonuçta patladı

Tellwe’den de sadece 2 kişiye baktırdım yeşilçingene ve elifsucan. Elifsucan da patlak.

Şimdi okudum da bu 5 isim arasında en iyi bilen yeşil çingene kızlar. Adamın, başka biri ile diyalog halinde olduğunu bilmiş. Kızın fiziksel özelliklerini tutturmuş. Hatta 5 harfli isminin 3 harfini yazmış. Çok da umut etme diye tokat gibi gerçekleri yüzüme çarpmış🤣

Özetle böyle durumlar
Yesilcingene bana hep aşk konularında bildi. Benim ex ile olmayacağını bilen kişiydi. Yeni tanışacağım kişiyide bilmişti. Tanıştım da ama bi iki gün sürdü oda benden kaynaklı galiba. Bazı konuları biliyor diye düşünüyorum . Yanı şöyle olursa böyle olur gibi.

bu birkaç gündür kime atsam diye kararsızım kahve ya da katina atacağım:) Alex, Nas ya da başka önerebileceğiniz Vadeye fazla takılmıyorum, geleceği iyi analiz eden hangisi?

yeşilçingene farklı hesaplardan atmama rağmen bakmıyor bana ısrarla
Talia anı iyi biliyordu harbiden neden öyle oldu ki :KK43:(
Hiç bilemiyorum canım analizi iyiydi ama çok çok önemli bir durum bu yani başka kadının varlığını bilemedi.

Çingeneye atarken olumlu olumsuz herşeyi duymaya hazırım diyor musun? Ben öyle demiştim🤣

😂 ya ben orayı pek bilmiyorum. Yorumcular hakkında en ufak fikrim yok. Bu yeşilçingenenin adını çok duyuyorum. Çok sıkılıp bunaldığımda bende bi deniim bakim 😂
ben yeşilçingeneye 7 yıl önce filan atmıştım. Kısa vadeli söyledikleri olmuştu. Ama uzun vadede gerçekleşmemiş. Yani erkek arkadaşla barışma vs durumlarını bilmiş. Hatta baya toz pembe bi fal demiştim:) Ama siz kesin evlenirsiniz vs gibi durumları gerçekleşmedi. Gerçi seçimlerle de değiştiriyoruz geleceğimizi diycem ama erkek arkadaş da öyle hani evlenelim kafasında yaklaşmamıştı.

Yesilcingene bana hep aşk konularında bildi. Benim ex ile olmayacağını bilen kişiydi. Yeni tanışacağım kişiyide bilmişti. Tanıştım da ama bi iki gün sürdü oda benden kaynaklı galiba. Bazı konuları biliyor diye düşünüyorum . Yanı şöyle olursa böyle olur gibi.
Ne atmistiniz orda kredim var ona atayim olmazsa kahve mi katinami

Back