• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Liya costanta midir nedir ona tarot is acilimi atmistim hem cok gec cevapladi hemde meslegimde mutlu olmayacagimi yanlis tercih oldugunu vs soyledi allah askina yeni mezunum boyle seyler denir mi bide okadar emin konusmuski umarim dogru degildir cok demorilize etti beni
Ayy Allah aşkına takılma. Benim promosyon falı yorumlamıştı bir ara. Sildim bile yorumunu, hiçbir şey anlamıyor faldan bana göre. Boş yere moralini bozma derim

Talia cok o kartlara takili kalmiyor benim de cok ters cikiyor falsepetinde cunku, bence kendi de kart seciyordur. Umarim memnun kalirsin enerjiniz uyar, begenip begenmedigini yazarsin.
Canım baktı talia falıma. Hep gelecek odakliydi olumlu konuştu iş için 😁 Beğendim.

Daha önce nas kendinehas ın falı için beni tatmin etmedi demiştim. Ama şu son haftada dediği birşey çıktı hakkını yemek istemem o yüzden söylemek istedim. 8. ayda ciddi bir kopuş olacağını söylemişti erkek arkadaşımla dediği gibi bu seferki ayrılığı farklı görüyorum bende ciddiyiz bu kez sanırım :)

Daha önce nas kendinehas ın falı için beni tatmin etmedi demiştim. Ama şu son haftada dediği birşey çıktı hakkını yemek istemem o yüzden söylemek istedim. 8. ayda ciddi bir kopuş olacağını söylemişti erkek arkadaşımla dediği gibi bu seferki ayrılığı farklı görüyorum bende ciddiyiz bu kez sanırım :)
kahvemi attınız

Talia'nın falı geldi, ben beğendim. Ex ile ilgili pembe tablo çizmemiş çok da diğerlerinin aksine ki cidden neyse onu söylesinler, diğer türlü farkında olmadan umut besliyorsun vadeleri bekliyorsun. Soru sordum üstüne onu bekliyorum.
Arkadaşlar Talia cidden haftada bir falan mı giriyor ben onu mübalağa zannetmiştm :KK48: Soru atmıştım da öyle duruyor :KK45:

Talia'nın falı geldi, ben beğendim. Ex ile ilgili pembe tablo çizmemiş çok da diğerlerinin aksine ki cidden neyse onu söylesinler, diğer türlü farkında olmadan umut besliyorsun vadeleri bekliyorsun. Soru sordum üstüne onu bekliyorum.
Cnm onun vadesi hep patlıyor ama durum analizi iyi

Selam güncellemem var çok parlak olmasa da🤣

Ben çok fazla online fal baktırmadım sadece 5 kişi ama durum şöyle:

Thalia: Yeni gönderdim dün hatta soru sordum cevap bekliyorum. Mevcudu iyi okuduğunu düşünmüştüm ama ex için hayatında kimse yok, birleşme olmasa bile yüzleşme olacak demişti ama bugün bir ortak arkadaşımız yeni sevgilisi ile olan fotosunu gösterdi. Bir geçmiş olsununuzu alırım🤣

Zülal Şen: Hiç tutmadı maalesef

Derin Hisler: O da hayatında kimse yok demişti yeni baktırmış sayılırım ona da, sonuçta patladı

Tellwe’den de sadece 2 kişiye baktırdım yeşilçingene ve elifsucan. Elifsucan da patlak.

Şimdi okudum da bu 5 isim arasında en iyi bilen yeşil çingene kızlar. Adamın, başka biri ile diyalog halinde olduğunu bilmiş. Kızın fiziksel özelliklerini tutturmuş. Hatta 5 harfli isminin 3 harfini yazmış. Çok da umut etme diye tokat gibi gerçekleri yüzüme çarpmış🤣

Özetle böyle durumlar

Thalia: Yeni gönderdim dün hatta soru sordum cevap bekliyorum. Mevcudu iyi okuduğunu düşünmüştüm ama ex için hayatında kimse yok, birleşme olmasa bile yüzleşme olacak demişti ama bugün bir ortak arkadaşımız yeni sevgilisi ile olan fotosunu gösterdi. Bir geçmiş olsununuzu alırım🤣

Derin Hisler: O da hayatında kimse yok demişti yeni baktırmış sayılırım ona da, sonuçta patladı

Tellwe’den de sadece 2 kişiye baktırdım yeşilçingene ve elifsucan. Elifsucan da patlak.

Şimdi okudum da bu 5 isim arasında en iyi bilen yeşil çingene kızlar. Adamın, başka biri ile diyalog halinde olduğunu bilmiş. Kızın fiziksel özelliklerini tutturmuş. Hatta 5 harfli isminin 3 harfini yazmış. Çok da umut etme diye tokat gibi gerçekleri yüzüme çarpmış🤣

Özetle böyle durumlar
Kuzum gerçekten çok üzüldüm senin için hayırlısı olsun
Yesilcingeneye 1kere mi fal attın canım yoksa önceden durumunuzu felan biliyor muydu

Özetle böyle durumlar
Uzuldum, keske arkadasın birlikte resimlerini gondermeseymis sadece biri var deyip gecseymia ogrendiyse, oyle gormek uzucu olmustur.

Özetle böyle durumlar
yeşilçingene farklı hesaplardan atmama rağmen bakmıyor bana ısrarla
Talia anı iyi biliyordu harbiden neden öyle oldu ki :((

Back