• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

ben yeşilçingeneye 7 yıl önce filan atmıştım. Kısa vadeli söyledikleri olmuştu. Ama uzun vadede gerçekleşmemiş. Yani erkek arkadaşla barışma vs durumlarını bilmiş. Hatta baya toz pembe bi fal demiştim:) Ama siz kesin evlenirsiniz vs gibi durumları gerçekleşmedi. Gerçi seçimlerle de değiştiriyoruz geleceğimizi diycem ama erkek arkadaş da öyle hani evlenelim kafasında yaklaşmamıştı.
Enerji olayı sanırsam yaa bilemiyorum ki 😕 ama bi denemek fikri aklımda var sonra, bakalım. Çok teşekkür ederim bu arada ☺️

Ne atmistiniz orda kredim var ona atayim olmazsa kahve mi katinami
Ben hep kahve falı atmıştım cingeneye. Ha çıkmayan şeyleri varmıydı vardi. Ama çıkan şeyleride oldu.
Mesela fal sepeti alex. Oda gelmeyecek diyenlerdendi. Yüzlerce fal batırdım onunki kadar olumsuz falım daha yoktur yani. Dediği gibi gelmedide benim ex.sonra aylar aylar sonra başka biri için baktirdigimda gelicek şöyle iyi Olucak falan filan dedi ki o kadar olumsuz yorumdan sonra hiç beklemiyordum. Ama olucak dediği de olmadi. Galiba falcıların gününde olmaları lazim .

Ben hep kahve falı atmıştım cingeneye. Ha çıkmayan şeyleri varmıydı vardi. Ama çıkan şeyleride oldu.
Mesela fal sepeti alex. Oda gelmeyecek diyenlerdendi. Yüzlerce fal batırdım onunki kadar olumsuz falım daha yoktur yani. Dediği gibi gelmedide benim ex.sonra aylar aylar sonra başka biri için baktirdigimda gelicek şöyle iyi Olucak falan filan dedi ki o kadar olumsuz yorumdan sonra hiç beklemiyordum. Ama olucak dediği de olmadi. Galiba falcıların gününde olmaları lazim .
Alex bana da olumlu konuşuyor umarım olur ya :(

ben yeşilçingeneye 7 yıl önce filan atmıştım. Kısa vadeli söyledikleri olmuştu. Ama uzun vadede gerçekleşmemiş. Yani erkek arkadaşla barışma vs durumlarını bilmiş. Hatta baya toz pembe bi fal demiştim:) Ama siz kesin evlenirsiniz vs gibi durumları gerçekleşmedi. Gerçi seçimlerle de değiştiriyoruz geleceğimizi diycem ama erkek arkadaş da öyle hani evlenelim kafasında yaklaşmamıştı.
Ben ilk baktirdigimda hani benim ex için şu an öyle bir düşüncesi yok o kendi hayatına bakıyor demişti.Yakin gelecekte gelmeyi düşünmüyor bir ozlem duymuyor demisti. Ha 3 sene sonra 5 sene sonra bi an aklina duser derki ondan daha iyisi yok diye dusunup gelmeye karar verir. Onu sadece Allah bilir demisti. O zaman çok üzülmüştüm tabi fala ama sonradan ne demek istedigini anladim. Falda yakın geleceği tutturabiliyorlar. Ve bi konuşma bi hareket tamamen değiştirebiliyor diye düşünüyorum.

Bazen şey diye düşünüyorum ex için baktırdığımızda zaten dönecek veya dönmeyecek iki ihtimal var. Falcı atsa %50 şansı var zaten.
Yeni biri için de keza öyle çıkacak çıkmayacak.

Ex dönünce falcı bildi ya da bilemedi diyoruz ama zaten dediğim gibi iki ihtimal var olacağı varmış olmuş da olabilir🤷🏻‍♀️

Benim için iyi falcı artık cidden çok spesifik noktaları bilenler ki güvenim artsın. Karakter tahlili de değil çünkü herkese uyabilecek özellikleri söylüyorlar biz de vauuuv falan diyoruz🤣 böyle böyle eleyip iyileri bulmak lazım ben online’da 5 kişiye baktırdım şu an iyi olan yeşil çingene oldu çünkü fiziksel özellik, isimden 3 harf falan bilmesi onu diğerlerinden ayırdı.

Bir de Alex çok önerildiği için onu deneyeceğim ama Eylül ayında. Bu aylık benden bu kadar. 30 buna, 50 şuna hadi 45 de öbürüne derken servet gidiyor :olamaz:

Enerji olayı sanırsam yaa bilemiyorum ki 😕 ama bi denemek fikri aklımda var sonra, bakalım. Çok teşekkür ederim bu arada ☺
Eylül ayıydı sanırım baktırdığımda. Aralık gibi barışma görüyorum demişti. Aralıkta adım atacak. Daha sonrasında falı unutmuşum. Erkek arkadaştan bi sinirle ben ayrılmıştım. Sonrasında acıklı paylaşımlar yapmaya başlamıştı sosyal medyada. Adımı da ben attım. Daha sonrasında kısa süreli bi barışma dönemimiz olmuştu. Adım atarken falı düşünüp atmadım tabi unutmuştu da :)) Hani o şekil çıkmış oldu çingenenin falı. kısmen diyelim. Şuan tabi bilemiyorum nasıl bakıyodur. Bana çok da kısa yazmıştı bu arada.

Bazen şey diye düşünüyorum ex için baktırdığımızda zaten dönecek veya dönmeyecek iki ihtimal var. Falcı atsa %50 şansı var zaten.
Yeni biri için de keza öyle çıkacak çıkmayacak.

Ex dönünce falcı bildi ya da bilemedi diyoruz ama zaten dediğim gibi iki ihtimal var olacağı varmış olmuş da olabilir🤷🏻‍♀️

Benim için iyi falcı artık cidden çok spesifik noktaları bilenler ki güvenim artsın. Karakter tahlili de değil çünkü herkese uyabilecek özellikleri söylüyorlar biz de vauuuv falan diyoruz🤣 böyle böyle eleyip iyileri bulmak lazım ben online’da 5 kişiye baktırdım şu an iyi olan yeşil çingene oldu çünkü fiziksel özellik, isimden 3 harf falan bilmesi onu diğerlerinden ayırdı.

Bir de Alex çok önerildiği için onu deneyeceğim ama Eylül ayında. Bu aylık benden bu kadar. 30 buna, 50 şuna hadi 45 de öbürüne derken servet gidiyor :olamaz:
BEN 2016-2018 arası o kadar fal batırdım ki inan 3000 e yakın harcamışımdır. Aşk işte. Ha pismanmiyim evet ama şöyle bu da bu falla o zaman bi güç oldu gibi gelmişti. Tamamen çıkmazdaydım. Para fazla harcadım haddinden fazla. Şimdi ne geçmişteki kaldı ne başka biri. 1 yıldan fazladır fal batırmıyordum. Şimdi bir iş için ugrasiyorum ve benim hayalim o iş. Eğer başlayabilirsem hayatım kurtulacak o şekilde.O kadar gerginim ki 3 4 fal attim birilerine. 2 3 kişi var batırılacak gerisi boş zaten

BEN 2016-2018 arası o kadar fal batırdım ki inan 3000 e yakın harcamışımdır. Aşk işte. Ha pismanmiyim evet ama şöyle bu da bu falla o zaman bi güç oldu gibi gelmişti. Tamamen çıkmazdaydım. Para fazla harcadım haddinden fazla. Şimdi ne geçmişteki kaldı ne başka biri. 1 yıldan fazladır fal batırmıyordum. Şimdi bir iş için ugrasiyorum ve benim hayalim o iş. Eğer başlayabilirsem hayatım kurtulacak o şekilde.O kadar gerginim ki 3 4 fal attim birilerine. 2 3 kişi var batırılacak gerisi boş zaten
Ben de senin anlattigin yollardan gectim.
Madem anlamissin bak simdi is icinde fazla kafani kurcalamamani tavsiye ederim...nacizane tabi :)
Ask konusunda ne kadar sacmaladiysak gecmiste,is icinde simdi dediklerine enerjini verirsin,umutlanirsin,karamsarlasirsin ya da yanlis adim atarsin gaza gelip falan...
Dedigin gibi bir kac kisi kaldi hep elimizde falcilardan.
Benimde 2.sorum is ile ilgili hep...biraz talia,sonra alex,nakta ve yesil cingene daha cazip geliyor diger falcilarin is ile ilgili konustuklari kismi dinlemiyorum bile bazen :)

Ben de senin anlattigin yollardan gectim.
Madem anlamissin bak simdi is icinde fazla kafani kurcalamamani tavsiye ederim...nacizane tabi :)
Ask konusunda ne kadar sacmaladiysak gecmiste,is icinde simdi dediklerine enerjini verirsin,umutlanirsin,karamsarlasirsin ya da yanlis adim atarsin gaza gelip falan...
Dedigin gibi bir kac kisi kaldi hep elimizde falcilardan.
Benimde 2.sorum is ile ilgili hep...biraz talia,sonra alex,nakta ve yesil cingene daha cazip geliyor diger falcilarin is ile ilgili konustuklari kismi dinlemiyorum bile bazen :)
Bi kaç kişiye baktırdım bıraktım zaten şu an olur olmaz bilmiyorum . Akıllandım o konuda falların ve falcıların aklıyla yola çıkmıyorum.Hiç unutmam binnazda bir falcının aklına uymuştum tabi fal olaylarının ilk zamanları. Bir rezil oldum bir ters tepti anlatamam :KK70:Benden o falcı ya selam olsun :KK70: :KK70:

Aynen fallar çıkmıyor belki ama düşünüp geriye baktığımda belki o an o fallar olmasa o sıkıntılı süreci rahat atlatamayacaktim gibi geliyor banada

merhaba. anda iyi olan, karsimdaki kişinin benden hoşlanıp hoşlanmadığını söyleyebilecek bir falcı var mı? var sa hangi sitede? fal sepeti mi, bir yolun var mı? ve hangi tür fal daha iyi sonuç verir?

Orada bir falcı 10 hours yani 10 dolara bakıyor hayırdır yani türkiye burası kurlara göre 10 dolar 55 tl yaapr ssaçmalık o uygulama neyin kafasi anlamış degilim
Orası öyle ama dolar üzerinden olan bir yerinde falcilarında farklılık vardır diye düşünmüştüm ben , herkesi almazlar herhalde. Az yorumcu var diye gördüm

Back