- 13 Haziran 2017
- 333
- 403
- 53
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #2.381
Duygu auraya ben de baktırdım ilk kez ama vadeleri tutar mı bilmiyorum . Tutarsa yazarım .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baktırmadım ona ama canım utkuyu online bulamayınca duyguya attım ben kahve falı. Baktırdın mı duyguya ? Nasıl buldun ?Nas kendine has in vaadesi patladi tutmadi cumartesini bekliyordum bu durumda sadece söylediği olay kelime olarak havada kaldı bilginiz olsun
Benim olay için 3-4 kişi olumlu konuştu. Olumsuz konuşan umut etme boş yere diyensadece duygu oldu. Bnde o yüzden çok merak ediyorum hangisinin patlayacağınıBaktırmadım ona ama canım utkuyu online bulamayınca duyguya attım ben kahve falı. Baktırdın mı duyguya ? Nasıl buldun ?
Benim krediler suyunu cekti bi süre fal atmayacağım
Ben açık gördüm şuanda da sitede dolanırken gördüm açık oldugunuBaktırmadım ona ama canım utkuyu online bulamayınca duyguya attım ben kahve falı. Baktırdın mı duyguya ? Nasıl buldun ?
Benim krediler suyunu cekti bi süre fal atmayacağım
onların fallarından bağımsız şunu diyim, adam şizofren bence. kimbilir kafasında neler kurdu da bunları yaptı.. yada belki başka bi kadın vardı ve o kadın seni farketti, adam da ona karşı b öyle bi iftira attı. herşey olur bu hayatta. o yüzden bencede saçma salak bi adım atabilir sana..Ben de utkuya katına attım 10 dk lik bir ses kaydı atti yalnız benim durumum biraz sıkıntılı kızlar.Benim konuştuğum biri vardı şu an konuşmuyoruz bu adam benden hoşlandığını söyledi sonra buluşmaktan vazgeçti üç kere buluşmak istedi sonra beni polise şikayet etti bu kız beni rahatsız ediyor diye uzlastirmaci atandı mahkeme olmadan konu kapandı.Psikolojim alt üst oldu.Ben de bu sebepten fal attım duygu aura Utku inanç bu durumda bile sana adım atacak dedi ama ilerisi olmayacak Utku vade olarak bu Ağustos ayı içinde dedi.Ama ben hiç ihtimal veremiyorum yani size Utku ya da duygunun falı çıkan var mı
Ahh be canım... anlıyorum aslında seni.. :/ iz bırakmış sende... Ama demiyomusun kalbine sana bunlari yaşatan birinden hayır gelirmi.. gerçekten kıymet bileni bekle sana zaman ve para kaybı oluyo hem de üzülüyorsun.. anladinmi hep zarar hep zarar... oysa seven kıyamaz hep fayda verir ... lütfen aynı hatalara düşmeyin kızlar... kalbi yorulmuş biri diyo bunları...Ben de utkuya katına attım 10 dk lik bir ses kaydı atti yalnız benim durumum biraz sıkıntılı kızlar.Benim konuştuğum biri vardı şu an konuşmuyoruz bu adam benden hoşlandığını söyledi sonra buluşmaktan vazgeçti üç kere buluşmak istedi sonra beni polise şikayet etti bu kız beni rahatsız ediyor diye uzlastirmaci atandı mahkeme olmadan konu kapandı.Psikolojim alt üst oldu.Ben de bu sebepten fal attım duygu aura Utku inanç bu durumda bile sana adım atacak dedi ama ilerisi olmayacak Utku vade olarak bu Ağustos ayı içinde dedi.Ama ben hiç ihtimal veremiyorum yani size Utku ya da duygunun falı çıkan var mı
twitterdaki kimdiBende yarın için onu bekliyordum en son baktirdiklarim arasında twitter da bir kadın iyiydi tatmin ediciydi. Onun dışında tavsiye verebileceğim biri olsa keşke.
mikroplariat tinsel diye bir falcı, memnun kalmıştımtwitterdaki kimdi
ben de burda birini duymuştum, asteria diye de, acaba o mu dedim.mikroplariat tinsel diye bir falcı, memnun kalmıştım
Online fallar arasinda en cok etkilendigim faldı, baktırırsaniz benimle de goruslerinizi paylaşır mısınızben de burda birini duymuştum, asteria diye de, acaba o mu dedim.
bunu da bi denerim
o günden bugüne dediği gibi gelişen şeyler oldu mu ? bana anı o kadar detaylı anlatmış ki etkilendim cidden, merak ediyorum :)Sagol bacim bu arada oya borandan yorum aldım ve gayet iyiydi zaman vermemiş enerjimi durumumu yansıttı tutarlı bir yorum aldım ayrıca bayada uzundu ilk defa böyle uzun yorum aldım bu sitede yoksa ben oya boran miyim
merkür retrosu ise benim gvendiğim astrologlar retrodaki bitiş retrodan sonra düzelir diyorlar. merkür zihnimiz ve düşüncelerimiz ya, retroda kafa karışıyor. gelen yeni insan da kada karışıklığı ile geldiğinden retro sonrası kanallar açılınca uzaklaşabiliyor. aynı şekilde bitişlerde de düşünceler düzlüğe çıkınca geri dönüş olabiliyor.Kızlar retro döneminde ilişki bitince tamamen bitmiş mi oluyor genelde?
Ahmet cansoy ilk falı bende efsaneydi tarih sonuç tam dediği gibi oldu ama galiba yeşil çingene gibi sık atılmaması lazım şuan daha tavsiye gibiKızlar Melih Gün’ün, Ahmet Cansoyun ve Lily Ayim’in falları patladı bende
Yok bir kez atmıştım ona bi umut belki o tutar diye, olmadıAhmet cansoy ilk falı bende efsaneydi tarih sonuç tam dediği gibi oldu ama galiba yeşil çingene gibi sık atılmaması lazım şuan daha tavsiye gibi