- 7 Aralık 2018
- 506
- 1.242
- 43
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #2.421
Evet Tarot da baktırdım. Çok kısa konuşuyor ama tutan da tam tutuyor bende.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim baktırdığım falcıların da %90’ını son 1 senedir aynı şeyi söylüyor ama olan birşey yok sadece vadeler atıyor Benim çoğuna güvenim çok azaldı ya da çakralarımı kapattığım için ben de patlıyorlar anlamadım:/ya zaten en dandik dediğimde en iyi dediğimde birebir aynı şeyi söylüyorlar.
anlamadım gitti.
truman show gibi sanki hepsi beni izliyo.
cümleler bile aynı.
ve biri bilmemnerdeki cafede biri komşu teyze falan
belki gerçekten çok fazla baktırdığımız için olmuyorBenim baktırdığım falcıların da %90’ını son 1 senedir aynı şeyi söylüyor ama olan birşey yok sadece vadeler atıyor Benim çoğuna güvenim çok azaldı ya da çakralarımı kapattığım için ben de patlıyorlar anlamadım:/
CAnm aslında şöyle oldu eski bakanlar promosyon olarak yani,lütfen almasın dedim.özgür vs....isimlerini yazdım.oylum aldı önce sonra da geri iade etti havuza.Melek baktı ışte,ben beğendim açıkçası bir müddet sonra biraz detay vererek atabilirim kendisine direk.Ben de ilk bedava falda denk gelmiştim, nasılsa komşu teyze tadında olur diyerek nerdeyse dalga geçer gibi yollamıştım falı. Ama sonra beğenip bir daha baktırdım :)) Güzel sürprize denk gelmişiz ikimiz de :)
Aynen o yüzden ben ayda bir baktırıyorum artık anlık motivasyon amacına kaydı birazbelki gerçekten çok fazla baktırdığımız için olmuyor
enerjiyi itiyoruzdur
zatn tarot kartları aslında genelde hep olumsuz kartlar :) kaç tane pozitif kart var. ay kartına bile iyi diyemezsin. suya bakıp kendiyle yüzleşmeye çalışan ama kendini bile göremeyen bi tip var orda. kılıçlar silme olumsuz. değnekler genelde savaş hali :)Aynen o yüzden ben ayda bir baktırıyorum artık anlık motivasyon amacına kaydı biraz
Yeşilçingene, nakta, elifsucan, zühal online baktırdıklarım
10 gün daha bekleyip ağustos hakkımı kullanacağım
Mısırlı talia ya da bakırköy ümiti denemek istiyorum onu da sen söylemiştin sanırım
Ya da başka önerebileceğiniz biri var mı? Olumsuzu da söylesin umut tacirliğinden iyidir:/
Ümit hangi kafede randevu ile mi bakıyoronu bilmiyorum ama açıkçası sanmıyorum. çünkü iskambil kağıtlarını baya süre sen elinde tutuyorsun enerjinin geçmesi için.
bakırköy sahilde, fal cafe değil. evet randevu veriyor. çok fazla kişiye bakamıyor zaten. günde max 10Ümit hangi kafede randevu ile mi bakıyor
Nasıl ulaşabilirizbakırköy sahilde, fal cafe değil. evet randevu veriyor. çok fazla kişiye bakamıyor zaten. günde max 10
CAnm aslında şöyle oldu eski bakanlar promosyon olarak yani,lütfen almasın dedim.özgür vs....isimlerini yazdım.oylum aldı önce sonra da geri iade etti havuza.Melek baktı ışte,ben beğendim açıkçası bir müddet sonra biraz detay vererek atabilirim kendisine direk.
Bu bahsettiginiz kisi melek kara dimi ben fal bKtirmiyordum burda gorunce attim ama acikcasi pek memnun kalmadim katina attim kahve fali gibi. Katinada dusmanlae cikarmi benim dusmanlarim oldugunu ve onumuzdeki gunlerde farkedecegimi soyledi isten bahsetti paradan soruma cok genel cevap vermis pek deginmemis yani.Sende de tam neye niyet neye kısmet şeklinde olmuş desene :)) astrojurnal a tam "aman yok, artık baktırmayalım" dedikten 5 dakika sonra gaza gelip bir daha attım. Sormadığım ama aslında merak ettiğim 2 konuyla başladı direkt. Gayet de iyi bildi.
Şimdi de daha önceki 2 falını dinledim. Kısa sürede somut gelişmeler yaşayıp tekrar fal baktırdığım tek online falcı diyebilirim. 3 falında da tutarlı konuşmuş. Ortalama ayda 1 baktırmışım bu arada, yani abartmadan.
İşte böyle acayip işler bunlar. Yani hakkında olumlu yorumlar okuyup online olmasını bekleyip kuyruğa girdiğin ya da profilini/tarzını beğendiğin onca falcı patlasın, ama hiiiç hesapta olmayan biri üst üste nokta atışları yapsın.
ben de dün akşam melek'e attım dayanamadımSende de tam neye niyet neye kısmet şeklinde olmuş desene :)) astrojurnal a tam "aman yok, artık baktırmayalım" dedikten 5 dakika sonra gaza gelip bir daha attım. Sormadığım ama aslında merak ettiğim 2 konuyla başladı direkt. Gayet de iyi bildi.
Şimdi de daha önceki 2 falını dinledim. Kısa sürede somut gelişmeler yaşayıp tekrar fal baktırdığım tek online falcı diyebilirim. 3 falında da tutarlı konuşmuş. Ortalama ayda 1 baktırmışım bu arada, yani abartmadan.
İşte böyle acayip işler bunlar. Yani hakkında olumlu yorumlar okuyup online olmasını bekleyip kuyruğa girdiğin ya da profilini/tarzını beğendiğin onca falcı patlasın, ama hiiiç hesapta olmayan biri üst üste nokta atışları yapsın.
ben size telefon no.sunu yazayım.Nasıl ulaşabiliriz
Bilemiyorum canm kahve atsaydin keşke katina da fareler gibi olumsuz kartlar var ya,gerçi aşk içinse katina atmak iyi de..ben öylesine atmıştım,ilişki durumumu ,iş durumum hakkında hiç bilgi sahibi olmadığı halde isabetli yorumu şaşırtmadı desem yalan olur.Bu bahsettiginiz kisi melek kara dimi ben fal bKtirmiyordum burda gorunce attim ama acikcasi pek memnun kalmadim katina attim kahve fali gibi. Katinada dusmanlae cikarmi benim dusmanlarim oldugunu ve onumuzdeki gunlerde farkedecegimi soyledi isten bahsetti paradan soruma cok genel cevap vermis pek deginmemis yani.
Onun verdiği vade de patladı bende. Ben falını da beğenmemiştimBu bahsettiginiz kisi melek kara dimi ben fal bKtirmiyordum burda gorunce attim ama acikcasi pek memnun kalmadim katina attim kahve fali gibi. Katinada dusmanlae cikarmi benim dusmanlarim oldugunu ve onumuzdeki gunlerde farkedecegimi soyledi isten bahsetti paradan soruma cok genel cevap vermis pek deginmemis yani.