• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

ya zaten en dandik dediğimde en iyi dediğimde birebir aynı şeyi söylüyorlar.
anlamadım gitti.
truman show gibi sanki hepsi beni izliyo.
cümleler bile aynı.
ve biri bilmemnerdeki cafede biri komşu teyze falan
Benim baktırdığım falcıların da %90’ını son 1 senedir aynı şeyi söylüyor ama olan birşey yok sadece vadeler atıyor🤣😂🤣 Benim çoğuna güvenim çok azaldı ya da çakralarımı kapattığım için ben de patlıyorlar anlamadım:/

Benim baktırdığım falcıların da %90’ını son 1 senedir aynı şeyi söylüyor ama olan birşey yok sadece vadeler atıyor🤣😂🤣 Benim çoğuna güvenim çok azaldı ya da çakralarımı kapattığım için ben de patlıyorlar anlamadım:/
belki gerçekten çok fazla baktırdığımız için olmuyor
enerjiyi itiyoruzdur

Ben de ilk bedava falda denk gelmiştim, nasılsa komşu teyze tadında olur diyerek nerdeyse dalga geçer gibi yollamıştım falı. Ama sonra beğenip bir daha baktırdım :)) Güzel sürprize denk gelmişiz ikimiz de :)
CAnm aslında şöyle oldu eski bakanlar promosyon olarak yani,lütfen almasın dedim.özgür vs....isimlerini yazdım.oylum aldı önce sonra da geri iade etti havuza.Melek baktı ışte,ben beğendim açıkçası bir müddet sonra biraz detay vererek atabilirim kendisine direk.

belki gerçekten çok fazla baktırdığımız için olmuyor
enerjiyi itiyoruzdur
Aynen o yüzden ben ayda bir baktırıyorum artık anlık motivasyon amacına kaydı biraz

Yeşilçingene, nakta, elifsucan, zühal online baktırdıklarım

10 gün daha bekleyip ağustos hakkımı kullanacağım🤣
Mısırlı talia ya da bakırköy ümiti denemek istiyorum onu da sen söylemiştin sanırım

Ya da başka önerebileceğiniz biri var mı? Olumsuzu da söylesin umut tacirliğinden iyidir:/

Aynen o yüzden ben ayda bir baktırıyorum artık anlık motivasyon amacına kaydı biraz

Yeşilçingene, nakta, elifsucan, zühal online baktırdıklarım

10 gün daha bekleyip ağustos hakkımı kullanacağım🤣
Mısırlı talia ya da bakırköy ümiti denemek istiyorum onu da sen söylemiştin sanırım

Ya da başka önerebileceğiniz biri var mı? Olumsuzu da söylesin umut tacirliğinden iyidir:/
zatn tarot kartları aslında genelde hep olumsuz kartlar :) kaç tane pozitif kart var. ay kartına bile iyi diyemezsin. suya bakıp kendiyle yüzleşmeye çalışan ama kendini bile göremeyen bi tip var orda. kılıçlar silme olumsuz. değnekler genelde savaş hali :)

ümit dobradır. severim. olmayana olmaz der. bi arkadaşım sayesinde tanımıştım. son 3 aydır bakmıyor ona. senin mevzunda daha gelişme yok. zamanı gelsin olay olsun sonra bakıcam diyor.

CAnm aslında şöyle oldu eski bakanlar promosyon olarak yani,lütfen almasın dedim.özgür vs....isimlerini yazdım.oylum aldı önce sonra da geri iade etti havuza.Melek baktı ışte,ben beğendim açıkçası bir müddet sonra biraz detay vererek atabilirim kendisine direk.

Sende de tam neye niyet neye kısmet şeklinde olmuş desene :)) astrojurnal astrojurnal a tam "aman yok, artık baktırmayalım" dedikten 5 dakika sonra gaza gelip bir daha attım. Sormadığım ama aslında merak ettiğim 2 konuyla başladı direkt. Gayet de iyi bildi.

Şimdi de daha önceki 2 falını dinledim. Kısa sürede somut gelişmeler yaşayıp tekrar fal baktırdığım tek online falcı diyebilirim. 3 falında da tutarlı konuşmuş. Ortalama ayda 1 baktırmışım bu arada, yani abartmadan.

İşte böyle acayip işler bunlar. Yani hakkında olumlu yorumlar okuyup online olmasını bekleyip kuyruğa girdiğin ya da profilini/tarzını beğendiğin onca falcı patlasın, ama hiiiç hesapta olmayan biri üst üste nokta atışları yapsın.

Kızlar saçma gelebilir ama yine de yazayım. Yattığım odada aleo vera ve kaktüs var 1 haftadır falan, içimde garip bir hafiflik, pozitiflik var. Sardunya ve lavanta da almaya karar verdim hatta. Bitkiler enerjiyi cidden temizliyor olabilir.

Sende de tam neye niyet neye kısmet şeklinde olmuş desene :)) astrojurnal astrojurnal a tam "aman yok, artık baktırmayalım" dedikten 5 dakika sonra gaza gelip bir daha attım. Sormadığım ama aslında merak ettiğim 2 konuyla başladı direkt. Gayet de iyi bildi.

Şimdi de daha önceki 2 falını dinledim. Kısa sürede somut gelişmeler yaşayıp tekrar fal baktırdığım tek online falcı diyebilirim. 3 falında da tutarlı konuşmuş. Ortalama ayda 1 baktırmışım bu arada, yani abartmadan.

İşte böyle acayip işler bunlar. Yani hakkında olumlu yorumlar okuyup online olmasını bekleyip kuyruğa girdiğin ya da profilini/tarzını beğendiğin onca falcı patlasın, ama hiiiç hesapta olmayan biri üst üste nokta atışları yapsın.
Bu bahsettiginiz kisi melek kara dimi ben fal bKtirmiyordum burda gorunce attim ama acikcasi pek memnun kalmadim katina attim kahve fali gibi. Katinada dusmanlae cikarmi benim dusmanlarim oldugunu ve onumuzdeki gunlerde farkedecegimi soyledi isten bahsetti paradan soruma cok genel cevap vermis pek deginmemis yani.

ben de dün akşam melek'e attım dayanamadım :KK76:

1 hafta içinde birşeye tarih verdi işle ilgili. merakla beklemedeyim. ben detay vermedim, ilişki ve iş hayatı gidişatı nasıl olacak dedim. 6 dakika ses kaydıydı. enerjisi düşük geldi ama yorumları tutarsız diyemem. bekleyip görücez :)

Nasıl ulaşabiliriz
ben size telefon no.sunu yazayım.
şimdi ben memnunum kendisinden. arkadaşlarımdan da seven, dediği çıkan çok oldu.
burada da adı geçmiş hatta. biri yazmış kendi hocası gülcan'a götürmüş o kişiyi. şikayet ettikleri birşey olmamış, gayet olumlu yazmışlar.
anca adı üzerinde fal. enerjiyle de ilgili.
çıkmayan hiç var mı gidip bilmiyorum. ama kefilim demem tabiki.

Bu bahsettiginiz kisi melek kara dimi ben fal bKtirmiyordum burda gorunce attim ama acikcasi pek memnun kalmadim katina attim kahve fali gibi. Katinada dusmanlae cikarmi benim dusmanlarim oldugunu ve onumuzdeki gunlerde farkedecegimi soyledi isten bahsetti paradan soruma cok genel cevap vermis pek deginmemis yani.
Bilemiyorum canm kahve atsaydin keşke katina da fareler gibi olumsuz kartlar var ya,gerçi aşk içinse katina atmak iyi de..ben öylesine atmıştım,ilişki durumumu ,iş durumum hakkında hiç bilgi sahibi olmadığı halde isabetli yorumu şaşırtmadı desem yalan olur.

Onun verdiği vade de patladı bende. Ben falını da beğenmemiştim

Back