- 23 Temmuz 2019
- 14.634
- 46.638
- 548
- 40
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #2.361
bu utku cidden çıkıyo mu
kararsızım baktırmakta
kararsızım baktırmakta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben baktırdım 2 kez ama dediğim gibi zaman vermedi dönecek dedi, bayağı iddialı konuştu aslında . Bekleyip görmek lazım , kafam iyice karıştı benimde birisi döncek diyo birisi dönmez sen adım at diyorbu utku cidden çıkıyo mu
kararsızım baktırmakta
dönmez diyen sen adım attığında döner e getirmiş sanırımBen baktırdım 2 kez ama dediğim gibi zaman vermedi dönecek dedi, bayağı iddialı konuştu aslında . Bekleyip görmek lazım , kafam iyice karıştı benimde birisi döncek diyo birisi dönmez sen adım at diyor
Canım ama oğlan beni heryerden engelledi whatsapp instagram düşün yani öyle büyük bir kavgada olmadı. Şimdi ben bu adama nasıl adım atayım ki? Bunu bana duygu aura dedi bugün katina falında. Hakkını yiyemem bayağı ayrıntılı nokta atışlı faldı. Ama neva demir, utku inanç, rüzgar tuna da pişman biraz zaman geçsin o engeller kalkacak sana dönecek yeniden yüzleşceksiniz hatta bu senin elinde koz olcak dediler. Çok karışık şu an kafam açıkcası modum düştü birdendönmez diyen sen adım attığında döner e getirmiş sanırım
aynı akpıya çıkıyo sanki
mail at :)Canım ama oğlan beni heryerden engelledi whatsapp instagram düşün yani öyle büyük bir kavgada olmadı. Şimdi ben bu adama nasıl adım atayım ki? Bunu bana duygu aura dedi bugün katina falında. Hakkını yiyemem bayağı ayrıntılı nokta atışlı faldı. Ama neva demir, utku inanç, rüzgar tuna da pişman biraz zaman geçsin o engeller kalkacak sana dönecek yeniden yüzleşceksiniz hatta bu senin elinde koz olcak dediler. Çok karışık şu an kafam açıkcası modum düştü birden
Ya aslında çalıştığım yere haftada bir kez dedesiyle uğruyor ama bişey de diyemem ki çünkü oğlan bayağı zengin ve havalı. Düş yakamdan havasına girer diye korkuyorum. Az öncede buse almış promosyon kahve falımı oda birkaç hafta içinde görüşme olacak dedi. İyice beynim yandımail at :)
güldüğüme bakma hepimiz sıkıntılıyız, fallardan medet umuyoruz işte.
bi arkadaş aracılığı ile yaz yada..
benim de promosyon falıma merlee diye biri bakmış, nasıldır bilmem, hiç duymadım. soru sormamıştım ama ben. genel bir yorumdu ama anımı iyi analiz etmişti.Ya aslında çalıştığım yere haftada bir kez dedesiyle uğruyor ama bişey de diyemem ki çünkü oğlan bayağı zengin ve havalı. Düş yakamdan havasına girer diye korkuyorum. Az öncede buse almış promosyon kahve falımı oda birkaç hafta içinde görüşme olacak dedi. İyice beynim yandı
Benimde net 1 sene fal geçmişim var binnazda telwede falcı kalmamıştı. Kimi gelicek dedi kimi sen adım atmazsan gelmiyecek dedi kimileri bambaşka konuştu. Ben kendi içimden geleni yapmıştım ve asla adım atmadım. Oda gelmedi ama şu anda o adımı atmadığım için ÇOK MUTLUYUM.Onun gibi bir insana adım atıpta daha fazla ego tatmini yaptırmadığım için. Sadece içinden geleni yap.Yüreginden ne geçiyorsa.Canım ama oğlan beni heryerden engelledi whatsapp instagram düşün yani öyle büyük bir kavgada olmadı. Şimdi ben bu adama nasıl adım atayım ki? Bunu bana duygu aura dedi bugün katina falında. Hakkını yiyemem bayağı ayrıntılı nokta atışlı faldı. Ama neva demir, utku inanç, rüzgar tuna da pişman biraz zaman geçsin o engeller kalkacak sana dönecek yeniden yüzleşceksiniz hatta bu senin elinde koz olcak dediler. Çok karışık şu an kafam açıkcası modum düştü birden
Tellwe’de yesilcingeneye baktırdın mıAynen kızlar aslında benimde 1seneye yakın fal geçmişim var. Astrocenter binnaz ve fal sepeti. 3 senelik erkek arkadaşım için baktırmaya başlanıştım ilk başlarda. Nerdeyse hepsi ama hepsi dönecek şu bu dediler vadeler bilmem ne. Dönmedi hala dönmedi ki ben beklemiyorum artık onu. En son 2 ay önce falan yine bu erkek arkadasım hakkında falsepetinde fal baktırırken birkaç falcı yeni biri giricek hayatına falan demişti, tabi ben o dönemler asla olmaz atmasyon ben kimseyi almam hayatıma diyordum. Ki gördüğünüz gibi oldu uzun süre sonra kalbim sanki yeniden atmaya başlamıştı ki fazla taktik yapayım derken oğlanı kaçırdım. Zaten bu oğlan için yolladığım falları, hayatına yeni biri gircek diyen falcılara attım. Dediğiniz gibi büyük konuşmak istemiyorum ama engeli falan kaldırırsa ya da görüşmek isterse okey ama onun dışında peşinden koşmam
Hayır baktırmadım canım. Neden sordun tavsiye eder misin?Tellwe’de yesilcingeneye baktırdın mı
Onun ne dediğini merak ettim hani yeni biri felan diyenlerden mi diye yani bende vadeyi tutturmuştu uzunda bakıyor ben çok sık attım ama tabiki dediklerini doğrulamam zor şuan ama olumlu olumsuz her şeyi demişti bana ama tabiki kefilim felan diyemem sadece acaba baktırıp da dediklerini yaşayan var mı merak ediyorumHayır baktırmadım canım. Neden sordun tavsiye eder misin?
Evet yani ben çok kişiye fal baktırdım başta herkes seviyorcuydu hiç olumsuz konuşan yoktu sonra aramız bozuldu bir şeyler adım atacak haziranda yazacak dediler mayısta haziran 21 de selam yazdı sonra cevap bile vermedi (yesilcingene 5vade vermişti 5.haftada yazdı ama devamı gelmedi) bu kadar sonra ben nasılsın felan yazdım temmuzda 2 kere sonra da yazmadım o da yazmadı şimdi yazar mı bilmiyorumŞimdi baktım da telveye baktırmamışım yeşilcingeneye. Şu anda online değil zaten. Gündüz aktif oluyor sanırım. Son kez ona atarım yarın aktif olursa. Sonrada zaten maddi manevi anlamda akışa bırakırım . Seninde böyle bir durumun olmuş muydu canım. Yani döner dönmez adım atar atmaz falan?
Anladım canım. Yarın yeşilcingeneye atayım bnde sence ne atmalıyım kahve mi katina mı ya da başka bişeyEvet yani ben çok kişiye fal baktırdım başta herkes seviyorcuydu hiç olumsuz konuşan yoktu sonra aramız bozuldu bir şeyler adım atacak haziranda yazacak dediler mayısta haziran 21 de selam yazdı sonra cevap bile vermedi (yesilcingene 5vade vermişti 5.haftada yazdı ama devamı gelmedi) bu kadar sonra ben nasılsın felan yazdım temmuzda 2 kere sonra da yazmadım o da yazmadı şimdi yazar mı bilmiyorum
Anladım canım teşekkür ederimBen hep bu değişik fallardan attım ama bilemiyorum başka atan varsa onlarda fikrini söylesin daha iyi yardımcı olabiliriz çünkü dediğim gibi yesilcingeneye de kefil olamam yani hiçbir falcıya olamam
Ne kadar ustune duserseb erkeklerde ego o kadar artiyor kendilerini birsey saniyorlar yinede kendi kararin ama bence adim atma boyle yapan birisine ben cok hatalar yaptim el ustunde tuttum affettim adam kendini vazgecilmez sandi yani demem o ki bununda yapacagi o kendini vazgecilmez sanacak.Canım ama oğlan beni heryerden engelledi whatsapp instagram düşün yani öyle büyük bir kavgada olmadı. Şimdi ben bu adama nasıl adım atayım ki? Bunu bana duygu aura dedi bugün katina falında. Hakkını yiyemem bayağı ayrıntılı nokta atışlı faldı. Ama neva demir, utku inanç, rüzgar tuna da pişman biraz zaman geçsin o engeller kalkacak sana dönecek yeniden yüzleşceksiniz hatta bu senin elinde koz olcak dediler. Çok karışık şu an kafam açıkcası modum düştü birden