• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Nas Kendinehas a fal baktırdım. Öncelikle fal sepetindeki neredeyse tüm yorumcular ses kaydının ilk dakikalarını yazdığım açıklamayı soruyu vs okuyarak geçiriyor. Zaten az dk lık kayıt gönderiyorlar buna sinir oluyorum. Bence yazdıklarımızı önceden okumalı attığımız fotoğrafları incelemeli sonra ses kaydına başlamalılar. Neyse fala gelince durum tespiti iyiydi ama genel olarak beni şaşırtan birşey söylemedi. Az biraz tavsiye vardı tabi falcılarda son dönem moda herhalde :) Bu ay kopacağımızı söyledi gerçekten de öyle duruyor zaten benim isteğim doğrultusunda. Tekrar barışma olacak dedi ama ben istemiyorum zaten amacım komple hayatımdan çıkarmak yani inşallah dediği çıkmaz. En çok faldan sonra sorduğum soruya geçiştirerek alakasız bir cevap vermesine kızdım.
bazı isimler hiç baktırmadığım halde bana sadece isimlerinden inanılmaz negatiflik veriyor. biri nas diğeri de elifsucan.

Eskiden en azından arada şaşırtanlar oluyordu şimdi her gönderdiğime pişmanım ya hepsi vasat bence
ben artık online fal işine inanmıyorum. 3-4 sene önce evet sağlam yorumcular vardı. ama şimdi aten yoğunluktan enerjileri varsa da iyi kullanamıyorlardır. bi de bu online sitelerde çok düşük yüzdelere çalışıyorlar. onlara bişey kalmıyordu ki. onlar da etik metik boşverip sallıyo bence.
mümkünse konu komşu arasında arada bakan ama sağlam bakan teyzeler varsa onlara kahve içmek için gitmeye talibim. kurabiyemi pastamı böreğimi yapar giderim.

ben artık online fal işine inanmıyorum. 3-4 sene önce evet sağlam yorumcular vardı. ama şimdi aten yoğunluktan enerjileri varsa da iyi kullanamıyorlardır. bi de bu online sitelerde çok düşük yüzdelere çalışıyorlar. onlara bişey kalmıyordu ki. onlar da etik metik boşverip sallıyo bence.
mümkünse konu komşu arasında arada bakan ama sağlam bakan teyzeler varsa onlara kahve içmek için gitmeye talibim. kurabiyemi pastamı böreğimi yapar giderim.
Çok katılıyorum. Mesela eskiden Rezzan Ablaya bayılırdım sürekli beni şok ederdi o bile son dönemde tavsiye ağırlıklı bakmaya başladı.

Bir de sanırım falcı alımı çok kolaylaştı, bu kadar çok insanın böyle bir yeteneğe sahip olması imkansız herkes mi falcı yani o kadar kolay mı bu işler? Çok sağlam elemelerden ve denemelerden geçirilip sisteme dahil edilmeliler. Burç yorumu gibi kişilik analizi ile falı bitiriyorlar

Çok katılıyorum. Mesela eskiden Rezzan Ablaya bayılırdım sürekli beni şok ederdi o bile son dönemde tavsiye ağırlıklı bakmaya başladı.
kişisel gelişime girildi mi çok sıkılıyorum. kaç yaşında insanım ben de düşünebiliyorum onları. bana saf öngörüsü ve hissiyatı lazım. ama yok zaten öyleymiş sen de o kişilere böyle davran demelerine gerek yok. ihtiyacım o olsa 250 tl ye çok daha kaliteli yaşam koçları var. daha pahalı ama daha çok değer

Bir de sanırım falcı alımı çok kolaylaştı, bu kadar çok insanın böyle bir yeteneğe sahip olması imkansız herkes mi falcı yani o kadar kolay mı bu işler? Çok sağlam elemelerden ve denemelerden geçirilip sisteme dahil edilmeliler. Burç yorumu gibi kişilik analizi ile falı bitiriyorlar
bence de öyle. zaten baktıra baktıra biz bile tarot destesini anlıyoruz. 3-4 fala bakan kendini alim sanıyo. halbuki o işin esası hissiyattır.

Ben ayda bir baktırıyorum, 20 gün oldu :) çok fazla baktırınca net olacağı varsa da olmuyor bence, sık dişini:)
ya zaten en dandik dediğimde en iyi dediğimde birebir aynı şeyi söylüyorlar.
anlamadım gitti.
truman show gibi sanki hepsi beni izliyo.
cümleler bile aynı.
ve biri bilmemnerdeki cafede biri komşu teyze falan

o günden bugüne dediği gibi gelişen şeyler oldu mu ? bana anı o kadar detaylı anlatmış ki etkilendim cidden, merak ediyorum :)
Şuan beklemedeyim ben ama anı güzel bilmişti bakalım ne olucak zaman göstercek. Bu arada sık sık haftada iki gün yada üç gün de bir ayni falcıya gidenler için tavsiye vericem bir yersen sonra artık yeni şeyler göremiyorlar nasihat gibi durumlara giriyorlar onlara kullanana kadar yeni kişiden yeni şeyler duymak mantıklı ama bizde az değiliz enerji tuttu diye gidiyoruz ben şahsen ayda 3 yada 4 kez atıyorum ki dönüşümlü olarak 4 falcim var onlara gidiyorum bu sayede yeni şeylerde duyuyorum açıkçası arada istisna yapıp başka kişi deniyorum tabi sizde öyle yapın :KK200::KK200::110::110::110::eek::eek:

Merhaba,benimde bedava hakkım vardı kahve.0 detayla baktı,gerçekten çok beğendim ben de.detay verip attığım fallardan bile daha nokta atışları vardı ,şaşırdım

Ben de ilk bedava falda denk gelmiştim, nasılsa komşu teyze tadında olur diyerek nerdeyse dalga geçer gibi yollamıştım falı. Ama sonra beğenip bir daha baktırdım :)) Güzel sürprize denk gelmişiz ikimiz de :)

Melek karaya Tarot ya da katına falı attınız mı peki kızlar şu an çevrimiçi sitede kahve içmedim o yuzden atamam çevrimdışı olur diye

Back