Ben de kahve baktırdım ilk onlar çıktı.Ama büyük bir olayım var o olayda karışık konustular sonradan kafam karıştı,bide ben haddinden fazla baktırdıgım için artık hep aynı şeyleri dediler baktırmıcam baya bi.Bi tane arkadaşım tavsiye etti onun çıkacagı adamı söylemiş ona..Bunu yeni öğrendim kadın tuzla fal bakıyormuş,biraz ürkünç ama..Aylar sonra gerçekten karşısına anlattığı gibi biri çıkmış,ben arkadasımın sevgilisini biliyordum am bana hiç dememişti fal baktırdım fal da çıktı diye yeni yeni anlattı.Hatta demiş kıza ki,kara kafalı biri var sevgili olcaksınız,iki çocuk görüyorum ve ailesiyle seni tanıştırcak demiş.Ve aylar sonra gerçekten karşısına öyle biri çıkmış o iki çocuk olayıda adam boşanmıştı ve iki çocugu vardı ve gerçekten adam bunu ailesiyle tanıştırdı.Ben şoook oldum..Ona gidicem yarın bi aksilik olmazsa ama ürperiyorum biraz da..Tuz oluyormuş önünde çağırıyormuş şeylerini oraya hatta kadın kendi demişki bendekiler müslüman ve 5 vakit namaz kılıyorlar..Kadın Cuma günü asla bakım yapmıyor ama.Diğer günler saat veriyor sana gidiyormuşsun.İstanbulda bu baya ben de ilk defa gidicem..