• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Gaus ve utkuya fal attım gelsin yazcam gausyi cok merak ediyorum
Soran arkadaslarim olmuş dun gece rahatsizlandigim için giremedim sayfaya gaus degisik geldi bana ama durum analizi doğruydu kişilikleri iyi kotu yorumladı tasvip ettim beğendim zaman ne gösterir bilemem utkuya da danismamim sebebi bir olayımı çok iyi anlatmıştı onunla ilgili gittim bazı olaylar olmuştu yine yorum alma gereği duydum oda zaten güzeldi

Selam,

O instagram sayfasını ben de gördüm ama bir türlü güvenemiyorum sanki o insanlardan gelen görseller hep fake gibi, kendileri de yazıyor olabilir bilemiyor insan. Siz memnun kaldınız yani. Peki çıktı dediğiniz fal hangisiydi? Kahve mi tarot mu?
Ben de kahve baktırdım ilk onlar çıktı.Ama büyük bir olayım var o olayda karışık konustular sonradan kafam karıştı,bide ben haddinden fazla baktırdıgım için artık hep aynı şeyleri dediler baktırmıcam baya bi.Bi tane arkadaşım tavsiye etti onun çıkacagı adamı söylemiş ona..Bunu yeni öğrendim kadın tuzla fal bakıyormuş,biraz ürkünç ama..Aylar sonra gerçekten karşısına anlattığı gibi biri çıkmış,ben arkadasımın sevgilisini biliyordum am bana hiç dememişti fal baktırdım fal da çıktı diye yeni yeni anlattı.Hatta demiş kıza ki,kara kafalı biri var sevgili olcaksınız,iki çocuk görüyorum ve ailesiyle seni tanıştırcak demiş.Ve aylar sonra gerçekten karşısına öyle biri çıkmış o iki çocuk olayıda adam boşanmıştı ve iki çocugu vardı ve gerçekten adam bunu ailesiyle tanıştırdı.Ben şoook oldum..Ona gidicem yarın bi aksilik olmazsa ama ürperiyorum biraz da..Tuz oluyormuş önünde çağırıyormuş şeylerini oraya hatta kadın kendi demişki bendekiler müslüman ve 5 vakit namaz kılıyorlar..Kadın Cuma günü asla bakım yapmıyor ama.Diğer günler saat veriyor sana gidiyormuşsun.İstanbulda bu baya ben de ilk defa gidicem..

Ben de kahve baktırdım ilk onlar çıktı.Ama büyük bir olayım var o olayda karışık konustular sonradan kafam karıştı,bide ben haddinden fazla baktırdıgım için artık hep aynı şeyleri dediler baktırmıcam baya bi.Bi tane arkadaşım tavsiye etti onun çıkacagı adamı söylemiş ona..Bunu yeni öğrendim kadın tuzla fal bakıyormuş,biraz ürkünç ama..Aylar sonra gerçekten karşısına anlattığı gibi biri çıkmış,ben arkadasımın sevgilisini biliyordum am bana hiç dememişti fal baktırdım fal da çıktı diye yeni yeni anlattı.Hatta demiş kıza ki,kara kafalı biri var sevgili olcaksınız,iki çocuk görüyorum ve ailesiyle seni tanıştırcak demiş.Ve aylar sonra gerçekten karşısına öyle biri çıkmış o iki çocuk olayıda adam boşanmıştı ve iki çocugu vardı ve gerçekten adam bunu ailesiyle tanıştırdı.Ben şoook oldum..Ona gidicem yarın bi aksilik olmazsa ama ürperiyorum biraz da..Tuz oluyormuş önünde çağırıyormuş şeylerini oraya hatta kadın kendi demişki bendekiler müslüman ve 5 vakit namaz kılıyorlar..Kadın Cuma günü asla bakım yapmıyor ama.Diğer günler saat veriyor sana gidiyormuşsun.İstanbulda bu baya ben de ilk defa gidicem..
Aşırı ürpertici
İstda nerdeymiş bu?

Merhaba İstanbul'un neresinde acaba?

Arkadaşlar falsepetinde Ersan Sam’a fal baktıran var mı? Yorumları bayağı iyi gibi ama fiyatı çok düşük güvenemedim gibi.

Binnazdan iyi binnaz herşeyi kaldırmış valla iade kredi soru
Ben dün iade aldım Binnazdan , hatta falcının profili bile kapandı sanırım çünkü arkadaşımın adına fal atmıştık ismi Eda başlarda Edacığım yazmış ama falın geri kalan tüm kısmında Ayşegül'cüm diye hitap etmiş yani falın %95'i kopyala yapıştır yapılmış.

Arkadaşlar falsepetinde Ersan Sam’a fal baktıran var mı? Yorumları bayağı iyi gibi ama fiyatı çok düşük güvenemedim gibi.
Ben baktırdım ona ama su falına yönlendirdi hemen falın başında. Falın devamında da öyle nokta atışı yoktu , yazmak için yazılmış bir yorum gibi geldi bana.

Açelya tuğra veya şevdar avaz
açelya da etkilendiğim üç şey olmuştu:

1. sevgilimin emaresi bile yokken bambaşka biri için fal atmıştım. olumsuzu çok ince şekilde anlatmış ve hayatınıza nasıl biri girecek diye kendi destemden açıcam demişti. gerçekten tarif ettiği kişi sevgilim oldu - özellikle karakter olarak.
2. sevgili olduktan sonra hayatında olan bir kadın var, bir olay öğrenip üzüleceksin ama karar senin demişti. ilk zamanlarımızda geri dönmek isteyen sevgilisi ile 1-2 hafta mesajlaşmış kendince intikam için. çok sonradan öğrendiğimde büyük olay çıkarmıştım. sonra bir şekilde devam ettik.
3. sevgilimle bambaşka bir zamanda ayrılık noktasına gelmiştik. çok sık tarot attın kendi katina desteme güveniyorum diyip oradan da yorumlamıştı. kartlar kötüydü, uzaklaşmak gitmek istiyor demişti. ve gerçekten uzaklaşmıştı.

sonra barıştık ama o dönemki süre için bu son dediği birebir tutmuştu.

Kızlar duygu auraya katina atıp dediklerini yaşayan var mı? Ben bugün katina attım ama bayağı moralim bozuldu. Dönmez sen adım at dedi. Rüzgar tuna ve utku inanç da kesinlikle döncek dedi. Kafam karıştı iyice😕

Back