• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Geldi ama ne yorum yapsam bilemedim iyi de değil kötü de. Nokta atışı olmadı genel bir faldı açıkcası beni tatmin etmedi. Aşkla ilgili birşeyi bilemedi ama durum tespitleri doğruydu. Kariyerle ilgili eylülde gelişme olacak dedi bakalım.
Bu arada herkes bana da sonbahara vade veriyor 🤦🏻‍♀️

Utku İnanç a attım. Daha önceki yorumlara baktım beğenen de var beğenmeyen de ama birine kötü bir mesaj atmış sanırım onu sonradan gördüm. Neyse artık baktıran varsa yorumunu yazarsa çok sevinirim.
Onu bende gördüm açıkçası detayı bilmiyorum ama tabi yargilamakk yapmak istemiyorum

Evet, yazın son ayına girdiğimiz için artık gelsin eylüller, ekimler... Gerçi geçen yaz da aynı durumu yaşamıştım, vadeler yazdan sonbahara kaymıştı :)))) ama tutmuştu, yani eylül-ekim arası dedikleri tantanayı yaşamıştım.
Geçen Sonbaharda baya fal baktırdığımda kışa ,kıştan da bahara vade verdiklerinde uyandım duruma 🤣😂😅 o yüzden baharı beklemeden ben ara verdim fallara.

Sonbaharda beni bekleyen bey , kimine göre esmersin , kimine göre sarışın . Kimine göre selvi boylusun kimine göre minnak, kimi senin için çok zengin dedi kimi de tam tersini söyledi . Sırf bunlardan hangisi tutturacak diye merak ediyorum seni . Yoksa gelmezsen gelme.. yok ya yine de baktırdığım falların acısını ayrı çıkaracağım senden hele bi gelme !!!😂😂😁😁😁😀😀😀🤣🤣🤣

Onu bende gördüm açıkçası detayı bilmiyorum ama tabi yargilamakk yapmak istemiyorum
Bu arada herkes bana da sonbahara vade veriyor 🤦🏻‍♀️
Evet, yazın son ayına girdiğimiz için artık gelsin eylüller, ekimler... Gerçi geçen yaz da aynı durumu yaşamıştım, vadeler yazdan sonbahara kaymıştı :)))) ama tutmuştu, yani eylül-ekim arası dedikleri tantanayı yaşamıştım.

Ben zaten vade tutturan pek falcı görmedim :)) Haksızlık da etmeyeyim diğer pembe tablocu falcılar gibi yok illa ilişkine devam et herşey düzelecek falan demedi direkt vakit kaybetme ayrıl dedi :) Zaten benim de istediğim o sadece alışkanlıktan dolayı zorlanıyorum yoksa mutlu olamayacağımız belli. Utku aşkla ilgli birşeyi bilemedi demiştim çok ayrıntı yazamayacağım ama bana yaptığı bir yanlışı biliyorum, Utku'ya sorduğumda yapmadı dedi.

Geçen Sonbaharda baya fal baktırdığımda kışa ,kıştan da bahara vade verdiklerinde uyandım duruma 🤣😂😅 o yüzden baharı beklemeden ben ara verdim fallara.

Sonbaharda beni bekleyen bey , kimine göre esmersin , kimine göre sarışın . Kimine göre selvi boylusun kimine göre minnak, kimi senin için çok zengin dedi kimi de tam tersini söyledi . Sırf bunlardan hangisi tutturacak diye merak ediyorum seni . Yoksa gelmezsen gelme.. yok ya yine de baktırdığım falların acısını ayrı çıkaracağım senden hele bi gelme !!!😂😂😁😁😁😀😀😀🤣🤣🤣
Kimine gore minnak 😅 alemsin ya cok guldum bu lafa 😅

Back