- 5 Ekim 2017
- 265
- 513
- 103
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #2.321
Utku nas kendine has tutarlı geldi ama sen bilirsin profillerine bir bak derim
Teşekkür ederim.Hangi sitede bakıyor acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Utku nas kendine has tutarlı geldi ama sen bilirsin profillerine bir bak derim
Teşekkür ederim.Hangi sitede bakıyor acaba ?
Cevap geldi miUtku İnanç a attım. Daha önceki yorumlara baktım beğenen de var beğenmeyen de ama birine kötü bir mesaj atmış sanırım onu sonradan gördüm. Neyse artık baktıran varsa yorumunu yazarsa çok sevinirim.
Cevap geldi mi
Bu arada herkes bana da sonbahara vade veriyorGeldi ama ne yorum yapsam bilemedim iyi de değil kötü de. Nokta atışı olmadı genel bir faldı açıkcası beni tatmin etmedi. Aşkla ilgili birşeyi bilemedi ama durum tespitleri doğruydu. Kariyerle ilgili eylülde gelişme olacak dedi bakalım.
Bu arada herkes bana da sonbahara vade veriyor
Onu bende gördüm açıkçası detayı bilmiyorum ama tabi yargilamakk yapmak istemiyorumUtku İnanç a attım. Daha önceki yorumlara baktım beğenen de var beğenmeyen de ama birine kötü bir mesaj atmış sanırım onu sonradan gördüm. Neyse artık baktıran varsa yorumunu yazarsa çok sevinirim.
Geçen Sonbaharda baya fal baktırdığımda kışa ,kıştan da bahara vade verdiklerinde uyandım duruma o yüzden baharı beklemeden ben ara verdim fallara.Evet, yazın son ayına girdiğimiz için artık gelsin eylüller, ekimler... Gerçi geçen yaz da aynı durumu yaşamıştım, vadeler yazdan sonbahara kaymıştı :)))) ama tutmuştu, yani eylül-ekim arası dedikleri tantanayı yaşamıştım.
Onu bende gördüm açıkçası detayı bilmiyorum ama tabi yargilamakk yapmak istemiyorum
Bu arada herkes bana da sonbahara vade veriyor
Evet, yazın son ayına girdiğimiz için artık gelsin eylüller, ekimler... Gerçi geçen yaz da aynı durumu yaşamıştım, vadeler yazdan sonbahara kaymıştı :)))) ama tutmuştu, yani eylül-ekim arası dedikleri tantanayı yaşamıştım.
Onu bende gördüm açıkçası detayı bilmiyorum ama tabi yargilamakk yapmak istemiyorum
Kimine gore minnak alemsin ya cok guldum bu lafaGeçen Sonbaharda baya fal baktırdığımda kışa ,kıştan da bahara vade verdiklerinde uyandım duruma o yüzden baharı beklemeden ben ara verdim fallara.
Sonbaharda beni bekleyen bey , kimine göre esmersin , kimine göre sarışın . Kimine göre selvi boylusun kimine göre minnak, kimi senin için çok zengin dedi kimi de tam tersini söyledi . Sırf bunlardan hangisi tutturacak diye merak ediyorum seni . Yoksa gelmezsen gelme.. yok ya yine de baktırdığım falların acısını ayrı çıkaracağım senden hele bi gelme !!!
Falı yorumlama 1 kredi beğenme 1 krediKızlar fal sepeti yorum yapınca ne kadar kredi veriyor? 1 kredi mi 2 mi?
Güncellemeden sonra sadece 1 kredi verdi banaFalı yorumlama 1 kredi beğenme 1 kredi
senin için açtım baktım ve ilk göüzme Naginaa ve Liya çarptı neden bilmiyorum30 kredim birikti, birazdan kahve içeceğim :) kime atayım sizce ?