How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Fal Sepeti Deneyimleri

Retroyla regl dönemimin çakışması da ayrıca bi güzel oldu cidden. Hormonlarımı ve duygularımı kontrol edemiyorum kızlar😫
Allah hepimizin yardımcısı olsun da bu pisliklerden kurtulalım.

Toksikliğe hayır diyorum artık🥰

Retroyla regl dönemimin çakışması da ayrıca bi güzel oldu cidden. Hormonlarımı ve duygularımı kontrol edemiyorum kızlar😫 Allah hepimizin yardımcısı olsun da bu pisliklerden kurtulalım. Toksikliğe hayır diyorum artık🥰
daha merkür akrepte retro yapıcak
ooooo gelsin kaos ve kriz

Ay o ne zaman ya şaka mı bu
O retroda da mı yine aynı etkiler olacakmış?
Bide benim burcum akrep, beni daha çok mu etkileyecek?
Astroloji konusunda çok iyi değilim de aydınlatırsan sevinirimm
direkt burcunun akrep olması ile alakalı değil de merkürünün hangi burçta olduğu ile alakalı
merkürün balık veya yengeç veya akrepse ve haritanda retro değilse yine su grubu olduklarından etkilenmen daha fazla olabilir
merkürün natal haritanda hem akrep hem retro ise sana fayda sağlar, başka bir burçta ama retro ise gene faydası olmaz
akrep kriz ve kaosun burcu olduğundan her türlü gezegende retrosu biraz daha zorlayıcı olur

Bende akrep burcuyum 🤦‍♀️ üstelik 83 luyum şans ne zaman dönecek merak ediyorum...... Artık ümidi kestim hayata dair...
doğum yılı daha çok kollektif gezegenlerin burç geçişleri için "genel" olarak yorumlanabilir. mesela belli yıl aralıklarında pluto oğlak, neptün ikizlerdir; bunların retro vs hareketleri genel anlamda o yıllarda doğanlar için anlam taşıyabilir. ancak haritanızda hangi evde oldukları, kaç derecede oldukları, diğer gezegenlerle açıları ile beraber yorumlanarak gerçekçi bir sonuç verilebilir size.

internette ne yazık ki bu anlamda çok bilgi kirliliği var. doğru kişileri takip etmenizi öneririm.

Taliayi sormuş biri.. anı geçmişi biliyo etkiliyo kadın. bana ex dönecek dedi temmuzda iletişim olacak falan filan bunu at çöpe diyemem dedi.. çıkmadı.. yani geleceği bilemedi... patladi
İlk falım Taliada benim de patlamıştı. Burdaki yorumlarda sonra övgülerden sonra bir kez daha yorum almaya karar vermiştim ama şimdi yine vazgeçtim bu yorumdan sonra :KK64:

Ya cok analizde istemiyorum belki yol gostericiligi olabilir alex mi talia mi cok kararsiz kaldim( talianingelecek icin cikmayani da cok sanirim ama cikani da oldugu icin dusunuyorum)
Gelecek için genelde alex tavsiye ediliypr ama tek sıkıntısı vade vermemesi. En sorabileceğin şekil, 1 ay içinde bir etkileşim olur mu tarzı. Sadece 1 ayda tutturabiliyor o.
Ama kötü yanı olumsuzu da söylüyor yani eğer hazırlıklı değilsen atma derim. Aslında olumsuzu söyleyiş şekli de yumuşak yani üzülemiyor bile insan

Gelecek için genelde alex tavsiye ediliypr ama tek sıkıntısı vade vermemesi. En sorabileceğin şekil, 1 ay içinde bir etkileşim olur mu tarzı. Sadece 1 ayda tutturabiliyor o.
Ama kötü yanı olumsuzu da söylüyor yani eğer hazırlıklı değilsen atma derim. Aslında olumsuzu söyleyiş şekli de yumuşak yani üzülemiyor bile insan
Hmmm evet olumsuzda soyluyormus baya, toz pembe olmasinida istemem veya olumsuzu da soyluyorum diye motivasyon kirmasini, peki kahvesi iyi midir acaba siz kart fali mi atmistiniz? Bi de gelecek icin cok spesifik detaylar vermiyor sanirim

Hmmm evet olumsuzda soyluyormus baya, toz pembe olmasinida istemem veya olumsuzu da soyluyorum diye motivasyon kirmasini, peki kahvesi iyi midir acaba siz kart fali mi atmistiniz? Bi de gelecek icin cok spesifik detaylar vermiyor sanirim

İlk attığım katinaydı, dün kahve attım. İkisi de aynı ayardaydı, fark sezemedim

Back