How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Fal Sepeti Deneyimleri

Sinav konulari cok sikinti ya simdi kotu bisey gorseler de soylemeleri ne kadar dogru insan bi etkilenir belki o psikilojiyle gerekli calismayi yapamaz, ama soyle calismalisin veya cok calisman gerekiyor belki kursa gitmen gerekiyor, ek yardim alirsan daha iyi olabilir vs diye yorum yapsalar belki surec daha iyi ilerleyebilir

11 gün aradan sonra yarin talia acarsa tarot baktirmak istiyorum cok gecmedigi icin kartlar dogru cikar mi acaba 🤔 talianin yildiznamesi ve ya su falini deneyen begenen var mi kararsiz kaldim tarotla bunlar arasinda

Sinav konulari cok sikinti ya simdi kotu bisey gorseler de soylemeleri ne kadar dogru insan bi etkilenir belki o psikilojiyle gerekli calismayi yapamaz, ama soyle calismalisin veya cok calisman gerekiyor belki kursa gitmen gerekiyor, ek yardim alirsan daha iyi olabilir vs diye yorum yapsalar belki surec daha iyi ilerleyebilir
Ben şu şekil yorum beklerim : iyi çalışırsan yada çalışma temponu arttırırsan şunlar olacak. Çünkü sorumluluğu tamamen karşı tarafa yüklüyorsun. Beyin bedava :süslü:

Bu merkür retrosu beni mahvetti. Yemin ederim 1 aydır unuttuğum exim yeniden aklıma gelmeye başladı ve onun gazıyla alexe attım :KK43:
Merak etme retronun bitmesine az kaldı. Ağustos başı gibi bitiyordu sanırım. Şunu düşünüyorum birde sadece bize mi etki ediyor bu retro, eskiler de bizi düşünüyor mu :\

Bu merkür retrosu beni mahvetti. Yemin ederim 1 aydır unuttuğum exim yeniden aklıma gelmeye başladı ve onun gazıyla alexe attım :KK43:
3 ağustosta bitiyor, ha gayret. yalnız son 1-2 günü s pozisyonda olacak ki o retrodan daha tehlikelidir. enerji çok dağınık ve dengesiz olur. 1-2-3 ağustosta mümkünse sığınaklara diyorum. sonrası herşey normale döner..

Merak etme retronun bitmesine az kaldı. Ağustos başı gibi bitiyordu sanırım. Şunu düşünüyorum birde sadece bize mi etki ediyor bu retro, eskiler de bizi düşünüyor mu :\

Tam da "ne oluyor yine bana bugünlerde" dediğim bir anda, son ihtimal olarak bu retro geldi aklıma ve buradaki mesajları okuyunca "rahat ettim" :))) Aman bitsin gitsin artık bir zahmet :d Eskilerin bizi düşünme konusuna gelince: Belki bir şeyler canlanıyordur onlarda da ama sebebini bize bağladıklarını zannedemiyorum artık :)))

Aaaa bu durum bana gelmez. "3 vakte kadar" bile dese yine de vade veren falci tercihimdir ama kafadan sallama vade degil tabii 😬
Evet, vade önemli. Bazıları sonucu bilse yeterli benim için diyor da benim için vade önemli yani napayım 1 sene sonra gelecek exi sonuçta.
Şu anlık durumlara göre çıkarsa: melisa donukuk, yağmur, alex çıkacak gibi. Çıkmazlarsa da hepsi toptan patlayacak.

Evet, vade önemli. Bazıları sonucu bilse yeterli benim için diyor da benim için vade önemli yani napayım 1 sene sonra gelecek exi sonuçta.
Şu anlık durumlara göre çıkarsa: melisa donukuk, yağmur, alex çıkacak gibi. Çıkmazlarsa da hepsi toptan patlayacak.

Bence de. Yani birkaç haftalık, en fazla birkaç aylık pay bırakılabilir ama 1, 2... 10 sene sonra çıktığı zaman bunu "falcı bilmişti" diye yorumlamak bile zor.

Back