- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #2.201
Ay varmis pardon yoksa tümden silcektim fal sepetini hayatimdan cunki anı en iyi bilen o.. başka denk gelemedim... bekliyorum online olmasını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vadelere çok takılmıyorsan Melis Durkanı öneririm.tarot için önerebileceğiniz isim var mı?
Ben baktırmıştım. Anda fena değildi ama verdiği vadeler patlamak üzere.Kızlar ahmet cansoya baktıran var mı?
Kismetimdeben baktirdim ordanda da olumsuz bir duyum aldımArkadaşlar kısmetim sitesinde hiç fal baktırdınız mı?
Umarım beklediğinizden çok daha iyi geçmiştir sınavınız. Canınızı sıkmayın lütfen.Kızlar son kez yazıyorum ve hesabı kapatıyorum bi gelişme olmadıkça girmeyeceğim.. Bugüne kadar sınavım için baktırdığım tüm falcıların hepsi çok iyi geçecek başaracaksın harikaaa vs dedi ama sınava bugün girdim ve çok çok kötüydü yani artık bu falcıların yalanlarından gına geldi daha önce de ilişki için baktırdıklarım da tutmadı yok olmuyor yanii.. Bir tek Telwe uyumsuz her şeyi olumsuz yorumladığı için onunki tuttu diyebiliyorum.. Talia,utku,zülal,rüzgar,samtha vs hepsi olumlu konuşmuştu sınavımla alakalı ama rezalet ötesiydi dediğim gibi.. Bir gelişme olmadıkça buraya girmem artık sizleri öpüyorum..
çok teşekkür ederimUmarım beklediğinizden çok daha iyi geçmiştir sınavınız. Canınızı sıkmayın lütfen.
Umarım sonuç olumlu olur geri gelirsinKızlar son kez yazıyorum ve hesabı kapatıyorum bi gelişme olmadıkça girmeyeceğim.. Bugüne kadar sınavım için baktırdığım tüm falcıların hepsi çok iyi geçecek başaracaksın harikaaa vs dedi ama sınava bugün girdim ve çok çok kötüydü yani artık bu falcıların yalanlarından gına geldi daha önce de ilişki için baktırdıklarım da tutmadı yok olmuyor yanii.. Bir tek Telwe uyumsuz her şeyi olumsuz yorumladığı için onunki tuttu diyebiliyorum.. Talia,utku,zülal,rüzgar,samtha vs hepsi olumlu konuşmuştu sınavımla alakalı ama rezalet ötesiydi dediğim gibi.. Bir gelişme olmadıkça buraya girmem artık sizleri öpüyorum..
vade hariçç dedikleri tutuyorrr mu?Vadelere çok takılmıyorsan Melis Durkanı öneririm.
Evet, bende tutmuştu. Geçen yıl 2 kez yorum almıştım.vade hariçç dedikleri tutuyorrr mu?
Peki sınav test türünde mi yoksa klasik bir sınav mıydı? Test sinavlarının sonucları şaşırtabiliyor, benim öyle berbat geçti diye dusunup sonra geçtigim çok test olmustur.Kızlar son kez yazıyorum ve hesabı kapatıyorum bi gelişme olmadıkça girmeyeceğim.. Bugüne kadar sınavım için baktırdığım tüm falcıların hepsi çok iyi geçecek başaracaksın harikaaa vs dedi ama sınava bugün girdim ve çok çok kötüydü yani artık bu falcıların yalanlarından gına geldi daha önce de ilişki için baktırdıklarım da tutmadı yok olmuyor yanii.. Bir tek Telwe uyumsuz her şeyi olumsuz yorumladığı için onunki tuttu diyebiliyorum.. Talia,utku,zülal,rüzgar,samtha vs hepsi olumlu konuşmuştu sınavımla alakalı ama rezalet ötesiydi dediğim gibi.. Bir gelişme olmadıkça buraya girmem artık sizleri öpüyorum..
Şöyle fallık bir durum olabilir, çalışırsın ama sorular çalışmadığın veya daha az çalıştığın yerden gelebilir, o an modun dusuk olabilir kendini vermezsin, falda bunların cıkması lazım yani sinavın sonucu olumlu mu olumsuz mu olacak bunu gorebilmeli bir falcı gibi geliyor.Aşk meşk işleri için genelde fal baktırıyoruz ya hadi diyelim iş de var bunların içinde. Yalnız sınav bilemedim. Ben de çok sınava girdim. Çalışırsın gerisini şansa Allah’a filan bırakırsın. İyi geçerse şanslısın yada çalışmışsın kötü geçtiyse de şansın yaver gitmedi ya da çalışmamışsındır. Bence çok fallık bir durum değil. Naçizane fikrim
Ben baktırmıştım. Anda fena değildi ama verdiği vadeler patlamak üzere.
Belki olumlu konuşuyordur, ondan olabilirBende de vadeleri patlamak üzere neden bu kadar sıra var anlamadım
Neyi gördüler ki bunu da görsünlerŞöyle fallık bir durum olabilir, çalışırsın ama sorular çalışmadığın veya daha az çalıştığın yerden gelebilir, o an modun dusuk olabilir kendini vermezsin, falda bunların cıkması lazım yani sinavın sonucu olumlu mu olumsuz mu olacak bunu gorebilmeli bir falcı gibi geliyor.
aşkı göremiyorlar işi göremiyorlar sınavı göremiyorlar eee niye baktırıyoruz öyleyse :)Aşk meşk işleri için genelde fal baktırıyoruz ya hadi diyelim iş de var bunların içinde. Yalnız sınav bilemedim. Ben de çok sınava girdim. Çalışırsın gerisini şansa Allah’a filan bırakırsın. İyi geçerse şanslısın yada çalışmışsın kötü geçtiyse de şansın yaver gitmedi ya da çalışmamışsındır. Bence çok fallık bir durum değil. Naçizane fikrim