How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Fal Sepeti Deneyimleri

Çok özel değilse neydi peki çıkan şey ? Çok böyle spesifik bir şey miydi ?
Ben kendi mesleğime ilgili sormuştum o bana evet o yönde olucak ama öncesinde çok farklı alanda olacaksın demişti ki hiç ihtimal vermedim aklından bile geçmezdi yani evet net spesifik oldu yani söylediği sey

bu silinen fallar geri yüklendi ya, tekrar bi yazayım da atacak varsa fikir olsun..

sevgi derman: tarot falı atmışım haziranda. 10 dakikalık mis gibi tarot kartlarının anlamlarını tek tek googledan açıp okuduğunu tahmin ettiğim ve araya burç özelliklerini kattığı yorumu yollamış. bak yine sinirlendim bide hayvan gibi para vermişim o fala.

ahmet cansoy: haziranda kahve falı atmışım. sadece bildiği bir detay beni şok etmişti, çünkü kimse söylemedi onu bana. ama onun dışında bu haziranda bayram sonrası dönüş olacak demiş. olmadı tabiki. temmuz ortasında attığımda da kurban bayramına vade vermişti. bayramlardan yürüyor galiba :D

nesibe tekbaşer: mayısta katina atmışım. o ara ardarda attığım için güzel bi fal değildi, eylüle vade vermiş soru kısmında. ama o sorumu 1 hafta sonra yanıtlamıştı yani ne kadar sağlıklı olmuştur bilmiyorum.

melih gün: sadece yazdıklarımdan yürümüştü ama ekime vade vermiş. bu vadesini bile hatırlamıyordum ama şaşırdım.

medyum gizem: vade vermemiş, kartlar vade vermez demiş. kısa vadede ayrılıkları olacak demiş haziran ilk haftada attığım falda. ama yüzde altmış, yetmiş patlamış diyebilrim.

bu silinen fallar geri yüklendi ya, tekrar bi yazayım da atacak varsa fikir olsun..

sevgi derman: tarot falı atmışım haziranda. 10 dakikalık mis gibi tarot kartlarının anlamlarını tek tek googledan açıp okuduğunu tahmin ettiğim ve araya burç özelliklerini kattığı yorumu yollamış. bak yine sinirlendim bide hayvan gibi para vermişim o fala.

ahmet cansoy: haziranda kahve falı atmışım. sadece bildiği bir detay beni şok etmişti, çünkü kimse söylemedi onu bana. ama onun dışında bu haziranda bayram sonrası dönüş olacak demiş. olmadı tabiki. temmuz ortasında attığımda da kurban bayramına vade vermişti. bayramlardan yürüyor galiba :KK70:

nesibe tekbaşer: mayısta katina atmışım. o ara ardarda attığım için güzel bi fal değildi, eylüle vade vermiş soru kısmında. ama o sorumu 1 hafta sonra yanıtlamıştı yani ne kadar sağlıklı olmuştur bilmiyorum.

melih gün: sadece yazdıklarımdan yürümüştü ama ekime vade vermiş. bu vadesini bile hatırlamıyordum ama şaşırdım.

medyum gizem: vade vermemiş, kartlar vade vermez demiş. kısa vadede ayrılıkları olacak demiş haziran ilk haftada attığım falda. ama yüzde altmış, yetmiş patlamış diyebilrim.
Sevgi bana da tarot kartının tüm anlamlarını saymişti, şu olabilir bu olabilir diye tüm konularda ama ben ilişki açılımı atmıştım bari aşk anlamını söyleseydi :))

Taliayi sormuş biri.. anı geçmişi biliyo etkiliyo kadın. bana ex dönecek dedi temmuzda iletişim olacak falan filan bunu at çöpe diyemem dedi.. çıkmadı.. yani geleceği bilemedi... patladi
Bana da Haziran sonu veya Temmuz başı bir iletişimden söz etmişti. Öyle bir şey olmadı.

Ahhh o vadeler ..... vadeler boyu bekledim umutla.... her özlemle bekleyişim hüsran oldu... Ne kötü , karşı taraf güzel guzel hayatına bakıp bizi hatirlamazken bizim para döküp maddi manevi çöküp, saf bi kalple sevdiğimiz vefâsiz bir iti akıldan atamamamiz... Gece gece hüzünlendim özür dilerim .....

ahmet cansoy: haziranda kahve falı atmışım. sadece bildiği bir detay beni şok etmişti, çünkü kimse söylemedi onu bana. ama onun dışında bu haziranda bayram sonrası dönüş olacak demiş. olmadı tabiki. temmuz ortasında attığımda da kurban bayramına vade vermişti. bayramlardan yürüyor galiba :KK70:

Ya niye gri oldu hesabı ? 😔

Aaaa durup dururken niye ceza aldi acaba
Burdaki ceza kurallarini ben de bilmiyorum .Nelere göre ceza aliniyor cok cesitli sanirim. .Ben de bir kere aldim.Burçlarla ilgili bir konuyu bilmeden bir derdim var sayfasinda acmisim diyeymiş.Sonradan ögrendim.actigim ilk konuydu acilacak platformlari bile bilmiyordum.Başka neye göre ceza veriliyor detayli bilen var mi? Önceden bilelim

Merhaba Nas Kendinehas ın dedikleri çıkan var mı? Genel olarak memnun herkes sanırım okuduklarıma göre. Denemek istiyorum da.
Cnm ben hiç ihtimal vermedim dediklerine ama dün birnolayi gerçekleşti ses kaydı kalitesi kötüydü bildirim sesleri geliyordu ama gerçekten dediği çıktı gün olarakta bu hafta cumartesini vermişti şimdi onu bekliyorum oda çıkarsa şok olurum yani .. ama gerçekten ses kalitesi yüzünden on yargı yapmıştım gidip ozurde diledim tekrardan ondan

Cnm ben hiç ihtimal vermedim dediklerine ama dün birnolayi gerçekleşti ses kaydı kalitesi kötüydü bildirim sesleri geliyordu ama gerçekten dediği çıktı gün olarakta bu hafta cumartesini vermişti şimdi onu bekliyorum oda çıkarsa şok olurum yani .. ama gerçekten ses kalitesi yüzünden on yargı yapmıştım gidip ozurde diledim tekrardan ondan
ne baktırmıştınız

Back