bu silinen fallar geri yüklendi ya, tekrar bi yazayım da atacak varsa fikir olsun..
sevgi derman: tarot falı atmışım haziranda. 10 dakikalık mis gibi tarot kartlarının anlamlarını tek tek googledan açıp okuduğunu tahmin ettiğim ve araya burç özelliklerini kattığı yorumu yollamış. bak yine sinirlendim bide hayvan gibi para vermişim o fala.
ahmet cansoy: haziranda kahve falı atmışım. sadece bildiği bir detay beni şok etmişti, çünkü kimse söylemedi onu bana. ama onun dışında bu haziranda bayram sonrası dönüş olacak demiş. olmadı tabiki. temmuz ortasında attığımda da kurban bayramına vade vermişti. bayramlardan yürüyor galiba
nesibe tekbaşer: mayısta katina atmışım. o ara ardarda attığım için güzel bi fal değildi, eylüle vade vermiş soru kısmında. ama o sorumu 1 hafta sonra yanıtlamıştı yani ne kadar sağlıklı olmuştur bilmiyorum.
melih gün: sadece yazdıklarımdan yürümüştü ama ekime vade vermiş. bu vadesini bile hatırlamıyordum ama şaşırdım.
medyum gizem: vade vermemiş, kartlar vade vermez demiş. kısa vadede ayrılıkları olacak demiş haziran ilk haftada attığım falda. ama yüzde altmış, yetmiş patlamış diyebilrim.