- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #2.221
ya da göremiyorlarsa neden kendilerinden emin kesin cevaplar veriyorlar. neysee amanaşkı göremiyorlar işi göremiyorlar sınavı göremiyorlar eee niye baktırıyoruz öyleyse :)
Çok baktırdım falcıların bildiği bir şey de yok zaten “ gibi yorumları önemsemiyoruz herkes kendi birikimini oluşturuyor fal konusunda. Keşke sosyal öğrenme yapabilsek biri de ben :)aşkı göremiyorlar işi göremiyorlar sınavı göremiyorlar eee niye baktırıyoruz öyleyse :)
Ben şu şekil yorum beklerim : iyi çalışırsan yada çalışma temponu arttırırsan şunlar olacak. Çünkü sorumluluğu tamamen karşı tarafa yüklüyorsun. Beyin bedavaSinav konulari cok sikinti ya simdi kotu bisey gorseler de soylemeleri ne kadar dogru insan bi etkilenir belki o psikilojiyle gerekli calismayi yapamaz, ama soyle calismalisin veya cok calisman gerekiyor belki kursa gitmen gerekiyor, ek yardim alirsan daha iyi olabilir vs diye yorum yapsalar belki surec daha iyi ilerleyebilir
Talia sana geri donus ve yeniden iliski mi demisti sordugun kisiyle, sadece haber ve Iletisim mi demisti?Talia’nın vadesi bu hafta doluyor. %90 patlayacak..
Küçük bir harekette bulunacak demişti. Ben zaten tekrardan sevgili olacak mıyız demiyorum bile sadece iletişimi soruyorumTalia sana geri donus ve yeniden iliski mi demisti sordugun kisiyle, sadece haber ve Iletisim mi demisti?
Ben alex e yıllar önce atmıştım durum analizi iyiydiBu merkür retrosu beni mahvetti. Yemin ederim 1 aydır unuttuğum exim yeniden aklıma gelmeye başladı ve onun gazıyla alexe attım
Alex değişik biri ya ama vade vermeme olayı kötü. Haftaya da olur diyo aralık 15’te de olurBen alex e yıllar önce atmıştım durum analizi iyiydi
Merak etme retronun bitmesine az kaldı. Ağustos başı gibi bitiyordu sanırım. Şunu düşünüyorum birde sadece bize mi etki ediyor bu retro, eskiler de bizi düşünüyor mu :\Bu merkür retrosu beni mahvetti. Yemin ederim 1 aydır unuttuğum exim yeniden aklıma gelmeye başladı ve onun gazıyla alexe attım
peki çıkıyo mu dediği cidden. atıp atmamakta kararsızımAlex değişik biri ya ama vade vermeme olayı kötü. Haftaya da olur diyo aralık 15’te de olur
3 ağustosta bitiyor, ha gayret. yalnız son 1-2 günü s pozisyonda olacak ki o retrodan daha tehlikelidir. enerji çok dağınık ve dengesiz olur. 1-2-3 ağustosta mümkünse sığınaklara diyorum. sonrası herşey normale döner..Bu merkür retrosu beni mahvetti. Yemin ederim 1 aydır unuttuğum exim yeniden aklıma gelmeye başladı ve onun gazıyla alexe attım
Aaaa bu durum bana gelmez. "3 vakte kadar" bile dese yine de vade veren falci tercihimdir ama kafadan sallama vade degil tabiiAlex değişik biri ya ama vade vermeme olayı kötü. Haftaya da olur diyo aralık 15’te de olur
Merak etme retronun bitmesine az kaldı. Ağustos başı gibi bitiyordu sanırım. Şunu düşünüyorum birde sadece bize mi etki ediyor bu retro, eskiler de bizi düşünüyor mu :\
Evet, vade önemli. Bazıları sonucu bilse yeterli benim için diyor da benim için vade önemli yani napayım 1 sene sonra gelecek exi sonuçta.Aaaa bu durum bana gelmez. "3 vakte kadar" bile dese yine de vade veren falci tercihimdir ama kafadan sallama vade degil tabii
Evet, vade önemli. Bazıları sonucu bilse yeterli benim için diyor da benim için vade önemli yani napayım 1 sene sonra gelecek exi sonuçta.
Şu anlık durumlara göre çıkarsa: melisa donukuk, yağmur, alex çıkacak gibi. Çıkmazlarsa da hepsi toptan patlayacak.
biri gene internetten bakan biri için 5 sene sonra çıktı demişti geçen.Bence de. Yani birkaç haftalık, en fazla birkaç aylık pay bırakılabilir ama 1, 2... 10 sene sonra çıktığı zaman bunu "falcı bilmişti" diye yorumlamak bile zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?