How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Fal Sepeti Deneyimleri

Kuzum o o değilmiş :) banı kalktı hemen zaten. Cidden eski bir üye ve kadın cidden o kadar beğenmiş. Gelip yazdı sonra buraya.
Bebis yazdı ama inandırıcı gelmedi bana. Tamam begendigim falcıyı överim ama onun icin konu baslıgı acıp illa da baktırın diye ısrar etmem

Son düzenleme:
Kızlar Ayça Melek’e sorduğum son soruya verdiği cevapta şey demiş :
Beni yönlendiren arkadaşlarımla her şeyi söylüyorum gerçekleri söylüyorum
Sizce varlıklar mı arkadaşı :Do_Oo_O

Kızlar bir şey soracağım ya bilgisi olan varsa aydınlatsın beni pls. İnternetten tarot kartı seçtim 2 kere keltik açılımıydı.
İlk seçtiğim açılımda eximi düşünüp ona niyetlendim ve anlamlar hep kötü ve bitmesi gerektiği yönündeydi.
İkinci açılımda bu yeni yeni beğendiğim çocuğu düşünüp niyetlenerek seçtim ve kartların hepsi iyi niyet, olumlu şeyler, şans, saf sevgi anlamları taşıyordu.
Bu tesadüf olabilir mi yani? Yoksa güvenmemek mi gerek? Tam da düşündüğüm gibi anlam çıkınca bir değişik oldum

Konu hakkında hissedip düşündüklerimizin kartlara yansıdığına inanıyorum ben. En azından mevcut durum ve beklentilerle ilgili kartlar bende hep öyle çıkıyor. Ya da başkası için baktığım bir örnek: Şu an özel durumu çok iyi giden bir tanıdığıma açınca hep en olumlu kartlar geliyor.

İnternet üzerinden açılan sanal kartlar daha yanıltıcı gibi, orada önceden belirlenmiş algoritmalar vs. olduğu forumda da konuşulmuştu daha önce, ama bilmiyorum, sonuçta onları tıklayan da biziz.

Astrojurnal'ın da hatırlattığı gibi, aynı konu için çok sık ya da gelişme olmadan baktırmamakta yarar var. Bir de kartların bireysel anlamlarından ziyade, açılımdaki kartların hepsine bir bütün olarak bakıp "hikaye" gibi yorumlamakta yarar var. "Elinde 4 tane kılıç tutan adam, atına atlayıp giderken yolda bir kadına rastladı ve kadın ona içecek bir şeyler ikram etti" gibisinden. Kartların anlamını bilmeden bile uygulanabilir bu yöntem. Ortaya çıkan hikaye, başta saçma gelse de insana illaki bir şeyleri gösteriyor.

Ben şimdiye kadar
Melek Karaya 2 kez baktırdım biri hediye ile gelen faldı.Aradan sadece 2 hafta geçti ve aynı sorular olmasına karşın o kadar çelişti ki bilmiyorum durum sizce değişmiş olabilir mi

Bugün hediye falında şey diyor başta şuanki ilişkin düzene girecek her şey çok güzel olacak sonra bi kaç cümle sonra yeni biri gelecek onunla daha iyi olursun
Gerçekten anlam veremediğim bi fal oldu doğrusu

Zülal Şeni de beğendim katina attım bi kez geçmişte ve analizlerinde çok iyiydi geleceği göreceğiz daha süresi var

Alexe de katina attım çok güzel tavsiyelerde bulundu.Bir vade vermedi ama anı güzel yorumladı ve analiz etti

Ve bugün Ayça Meleğe attım bilmiyorum Zülale alexe ve Meleğin ilk falına çok ters bi şey söyledi şuan hayatımda olan kişiyle olmayacağını söyledi ve yüzde yüz diyor buna güvenmeli miyim bilmiyorum ama çok üzdü :(
Tam melek kara’ya atmayı düşünüyodum ki sen yazdın👀
Ayça herkese olumsuz konuşuyormuş bu arada. Takma bencr
Benim hediye falımı o yorumladı ama hiç de iyi değildi . Bunun için üzme kendini. Olacağı varsa olur zaten.

Melek Kara bende ilk promosyon olarak çıkmıştı. Hiçbir beklentim yoktu, hatta soruyu dalga geçer gibi baştan savma göndermiştim, "bedava fal sonuçta, sorum yok. Size kalmış" gibi bir şey yazarak :))

Bir kişiyle ilgili harf bilmişti, kolay kolay rastlanmayan harflerden biri. O kişiyle ilgili anlık söyledikleri de, şu andaki durum da doğru. İş konusunda da sürüncemede olan bir konuyu bilmişti. Bunun gibi birkaç şey daha. Bir daha dinlemem gerek aslında :))) ama promosyon falını beğenip tekrar fal göndermiştim, o da fena gelmemişti. Ama "harikaaaa, herkese öneririm" dedirtecek kadar da değildi fallar.

Back