- 7 Ocak 2019
- 730
- 1.325
- 113
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #2.181
Bebis yazdı ama inandırıcı gelmedi bana. Tamam begendigim falcıyı överim ama onun icin konu baslıgı acıp illa da baktırın diye ısrar etmemKuzum o o değilmiş :) banı kalktı hemen zaten. Cidden eski bir üye ve kadın cidden o kadar beğenmiş. Gelip yazdı sonra buraya.
Isten mi ayrilmis? Seninle ayni iste miydi? Sen calisiyor musun ki ben anlamadim.Bu arada zülal ve utku patladılar. Beğendiğim çocuk işten ayrılmış. Onlara göre 2 aya bir şeyler olacaktı.
Ya istemeden cok guldumKızlar Ayça Melek’e sorduğum son soruya verdiği cevapta şey demiş :
Beni yönlendiren arkadaşlarımla her şeyi söylüyorum gerçekleri söylüyorum
Sizce varlıklar mı arkadaşı
Seninle aynı işte miydiBu arada zülal ve utku patladılar. Beğendiğim çocuk işten ayrılmış. Onlara göre 2 aya bir şeyler olacaktı.
Su an tatil olduğu için çalışıyorum hun. Bu hafta başlamıştı zaten, bugün de ayrılmışIsten mi ayrilmis? Seninle ayni iste miydi? Sen calisiyor musun ki ben anlamadim.
Seninle aynı işte miydi
Kızlar bir şey soracağım ya bilgisi olan varsa aydınlatsın beni pls. İnternetten tarot kartı seçtim 2 kere keltik açılımıydı.
İlk seçtiğim açılımda eximi düşünüp ona niyetlendim ve anlamlar hep kötü ve bitmesi gerektiği yönündeydi.
İkinci açılımda bu yeni yeni beğendiğim çocuğu düşünüp niyetlenerek seçtim ve kartların hepsi iyi niyet, olumlu şeyler, şans, saf sevgi anlamları taşıyordu.
Bu tesadüf olabilir mi yani? Yoksa güvenmemek mi gerek? Tam da düşündüğüm gibi anlam çıkınca bir değişik oldum
Ben şimdiye kadar
Melek Karaya 2 kez baktırdım biri hediye ile gelen faldı.Aradan sadece 2 hafta geçti ve aynı sorular olmasına karşın o kadar çelişti ki bilmiyorum durum sizce değişmiş olabilir mi
Bugün hediye falında şey diyor başta şuanki ilişkin düzene girecek her şey çok güzel olacak sonra bi kaç cümle sonra yeni biri gelecek onunla daha iyi olursun
Gerçekten anlam veremediğim bi fal oldu doğrusu
Zülal Şeni de beğendim katina attım bi kez geçmişte ve analizlerinde çok iyiydi geleceği göreceğiz daha süresi var
Alexe de katina attım çok güzel tavsiyelerde bulundu.Bir vade vermedi ama anı güzel yorumladı ve analiz etti
Ve bugün Ayça Meleğe attım bilmiyorum Zülale alexe ve Meleğin ilk falına çok ters bi şey söyledi şuan hayatımda olan kişiyle olmayacağını söyledi ve yüzde yüz diyor buna güvenmeli miyim bilmiyorum ama çok üzdü
Tam melek kara’ya atmayı düşünüyodum ki sen yazdın
Ayça herkese olumsuz konuşuyormuş bu arada. Takma bencr
Benim hediye falımı o yorumladı ama hiç de iyi değildi . Bunun için üzme kendini. Olacağı varsa olur zaten.
O zaman patlamış harbidenEvettt aynı şirkette çalışıyoduk
İkisine attım zaten bi. Artık fal atmıyorum eskisi gibi. Atarsam da cok nadir. Aslında utku’nun falını tekrar dinlemem lazım, o biraz karısık anlatmıstı olayı ama fal 12dkydı o yüzden dinlemeye üseniyorumO zaman patlamış harbidendiğer falcılar ne demişti
Dinlersen yaz banaİkisine attım zaten bi. Artık fal atmıyorum eskisi gibi. Atarsam da cok nadir. Aslında utku’nun falını tekrar dinlemem lazım, o biraz karısık anlatmıstı olayı ama fal 12dkydı o yüzden dinlemeye üseniyorum
Canım belki olur bisiler 2 aya daha çok varBu arada zülal ve utku patladılar. Beğendiğim çocuk işten ayrılmış. Onlara göre 2 aya bir şeyler olacaktı.
Gerçekten çokmu kötüydü bende atsammi diye dusunuyorumAyça Melek'e insanlar hala nasil fal gonderiyor anlamiyorum. Benim icin worst of falsepeti listesinde basi cekenlerden kendisi
o nasilHale yıldırım uzun aradan sonra online olmuş ama kartla ödememi kabul etmiyor falsepeti
Kopyala yapistir kisisel gelisim tarzi biseydi benimki.Gerçekten çokmu kötüydü bende atsammi diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?