How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Fal Sepeti Deneyimleri

aaaaaaaaaaaaa :KK43: cidden çıkmadı mı hiçbir dediği
Canım bide şimdiden olumsuz düşünme. Bu fal olayı hakikaten enerji meselesi. Mesela Nesibeyi öve öve bitiremeyenler, dediklerini yaşıyorum diyenler var. Bana şimdi bedava fal baksa istemem. Çünkü onunla uyuşmadım. Demek istediğim olumsuza odaklanma, belki sende çıkabilir. Herkeste aynı olmayabiliyor enerji olayı.

Ben katina atmıştım. Orada hiç yıldız falı baktırmadım 😕
Ben tarot ve yıldız baktirdim tarotta bana eşinle ilgili bir olay söyledi boşanmaya kadar gidebilirsiniz diye ki ihtimal vermedim dikkatli ol demişti bana şaşırdım yani sonra geçen hafta kaynanamla :halay: :halay: ilgili bir durum yaşadım bakalım vaade verdi bekliyorum

Canım bide şimdiden olumsuz düşünme. Bu fal olayı hakikaten enerji meselesi. Mesela Nesibeyi öve öve bitiremeyenler, dediklerini yaşıyorum diyenler var. Bana şimdi bedava fal baksa istemem. Çünkü onunla uyuşmadım. Demek istediğim olumsuza odaklanma, belki sende çıkabilir. Herkeste aynı olmayabiliyor enerji olayı.
Yüzde yüz katılıyorum bacim

Vadesini de geçtim hadi hepsine attım içlerinde ilk baktıranlar için zeus, sevgi derman önerebilirim onun dışında diğerleri hiç iyi değil.
Zeus ve sevgi derman hiçbir şey bilemediler ne anda ne gelecekte. Hatta ikisinin falından da iade almıştım, o derece. Olumsuz değildi fallar, ondan böyle konuştuğumu da sanmasınlar

Ben de Emre dinç falını hiç beğenmemiştim bunu da yönetime yazdım neden cevap vermiyorlar anlamış değilim çok kötü faldı
Zeus ve sevgi derman hiçbir şey bilemediler ne anda ne gelecekte. Hatta ikisinin falından da iade almıştım, o derece. Olumsuz değildi fallar, ondan böyle konuştuğumu da sanmasınlar

biraz okudum da geçmiş mesajları, şu alex e kahve falı denesem mi ? ne dersiniz ?
uzun zamandır hep binnaz da tarot baktırdım, farklı bir site ve yorumcu denemek istiyorum

Kızlar bir şey soracağım ya bilgisi olan varsa aydınlatsın beni pls. İnternetten tarot kartı seçtim 2 kere keltik açılımıydı.
İlk seçtiğim açılımda eximi düşünüp ona niyetlendim ve anlamlar hep kötü ve bitmesi gerektiği yönündeydi.
İkinci açılımda bu yeni yeni beğendiğim çocuğu düşünüp niyetlenerek seçtim ve kartların hepsi iyi niyet, olumlu şeyler, şans, saf sevgi anlamları taşıyordu.
Bu tesadüf olabilir mi yani? Yoksa güvenmemek mi gerek? Tam da düşündüğüm gibi anlam çıkınca bir değişik oldum

Kızlar bir şey soracağım ya bilgisi olan varsa aydınlatsın beni pls. İnternetten tarot kartı seçtim 2 kere keltik açılımıydı.
İlk seçtiğim açılımda eximi düşünüp ona niyetlendim ve anlamlar hep kötü ve bitmesi gerektiği yönündeydi.
İkinci açılımda bu yeni yeni beğendiğim çocuğu düşünüp niyetlenerek seçtim ve kartların hepsi iyi niyet, olumlu şeyler, şans, saf sevgi anlamları taşıyordu.
Bu tesadüf olabilir mi yani? Yoksa güvenmemek mi gerek? Tam da düşündüğüm gibi anlam çıkınca bir değişik oldum

ben şöyle birşey söyleyeceğim. aslında tarot kartları ortalama 40 günde başvurulması gereken kartlar. yani üstüste çekmek esasen enerjiyi dağıtıyor. çok acil birşey varsa veya önemli bir gelişme olduysa ancak bu süre dolmadan açmak mantıklı. konular farklı olsa da ben kartların enerjisinde dengesizlik olabilceğini düşünüyorum. tabi uzman değilim ama neticede fal baktırma işine neredeyse 15 senemi verdim :)
gerçi ben de dayanamayıp üstüste açılım yaptırıyorum :/

Back