How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Fal Sepeti Deneyimleri

Kızlar ahmet cansoy nasıl baktiran varmı 17 ksii var şuan :eek::eek::eek: atsammi acep diyorum bi taraftanda çok kişi var diyorum bilemedim
[/QUOTE
Ben baktirdim bi kere ,dedikleri cikmadi .Cok nazar var yarin burda olucam su fali gonderin kursun dökeyim dedi .Sonra burdan okudum ki cok kisiye demis böyle

Bazı falcıların öngörüsü tuttu bu gece . Sorduğum biriyle ilgili karşılaşma olacak ama diyalog olmayacak diyenler vardı . Aynen öyle oldu zaten ben de tahmin ediyordum böyle olacağını.
Hangileri olduğuna bakıp yazarım. Bazılarının da belki de vadesi başka zaman cıkar bilemeyiz o yüzden patladı diyip günahlarını almayayım 😅

Kızlar lütfen üşenmeyin yazın 🙈🌸
Kızlar üşengeçlikten baktırdığım falları yorumlayamıyorum 😰
Bazı falcıların öngörüsü tuttu bu gece . Sorduğum biriyle ilgili karşılaşma olacak ama diyalog olmayacak diyenler vardı . Aynen öyle oldu zaten ben de tahmin ediyordum böyle olacağını.
Hangileri olduğuna bakıp yazarım. Bazılarının da belki de vadesi başka zaman cıkar bilemeyiz o yüzden patladı diyip günahlarını almayayım 😅

Ben şimdiye kadar
Melek Karaya 2 kez baktırdım biri hediye ile gelen faldı.Aradan sadece 2 hafta geçti ve aynı sorular olmasına karşın o kadar çelişti ki bilmiyorum durum sizce değişmiş olabilir mi

Bugün hediye falında şey diyor başta şuanki ilişkin düzene girecek her şey çok güzel olacak sonra bi kaç cümle sonra yeni biri gelecek onunla daha iyi olursun
Gerçekten anlam veremediğim bi fal oldu doğrusu

Zülal Şeni de beğendim katina attım bi kez geçmişte ve analizlerinde çok iyiydi geleceği göreceğiz daha süresi var

Alexe de katina attım çok güzel tavsiyelerde bulundu.Bir vade vermedi ama anı güzel yorumladı ve analiz etti

Ve bugün Ayça Meleğe attım bilmiyorum Zülale alexe ve Meleğin ilk falına çok ters bi şey söyledi şuan hayatımda olan kişiyle olmayacağını söyledi ve yüzde yüz diyor buna güvenmeli miyim bilmiyorum ama çok üzdü :(

Ben şimdiye kadar
Melek Karaya 2 kez baktırdım biri hediye ile gelen faldı.Aradan sadece 2 hafta geçti ve aynı sorular olmasına karşın o kadar çelişti ki bilmiyorum durum sizce değişmiş olabilir mi

Bugün hediye falında şey diyor başta şuanki ilişkin düzene girecek her şey çok güzel olacak sonra bi kaç cümle sonra yeni biri gelecek onunla daha iyi olursun

Zülal Şeni de beğendim katina attım bi kez geçmişte ve analizlerinde çok iyiydi geleceği göreceğiz daha süresi var

Alexe de katina attım çok güzel tavsiyelerde bulundu.Bir vade vermedi ama anı güzel yorumladı ve analiz etti

Ve bugün Ayça Meleğe attım bilmiyorum Zülale alexe ve Meleğin ilk falına çok ters bi şey söyledi şuan hayatımda olan kişiyle olmayacağını söyledi ve yüzde yüz diyor buna güvenmeli miyim bilmiyorum ama çok üzdü :(
Tam melek kara’ya atmayı düşünüyodum ki sen yazdın👀
Ayça herkese olumsuz konuşuyormuş bu arada. Takma bencr

Kızlar bir şey soracağım ya bilgisi olan varsa aydınlatsın beni pls. İnternetten tarot kartı seçtim 2 kere keltik açılımıydı.
İlk seçtiğim açılımda eximi düşünüp ona niyetlendim ve anlamlar hep kötü ve bitmesi gerektiği yönündeydi.
İkinci açılımda bu yeni yeni beğendiğim çocuğu düşünüp niyetlenerek seçtim ve kartların hepsi iyi niyet, olumlu şeyler, şans, saf sevgi anlamları taşıyordu.
Bu tesadüf olabilir mi yani? Yoksa güvenmemek mi gerek? Tam da düşündüğüm gibi anlam çıkınca bir değişik oldum
Ben çok sık fal baktırmam kart falı. En son attım yorumcu sen olumsuz koşullanmışsın dedi ve benim yerime kart çekti. Sizin duygu durumunuzla alakalı olabilir.

Yaaa umarım Ayça öyledir teşekkür ederim moral oldun biraz ♥️
Melek ilk falında 7 dakika konuşmuştu ama ücretsiz falı facia gibiydi uzatmak için konuşmuş boşa gitti yani ama tercih senin tabi yine de :)
Tam melek kara’ya atmayı düşünüyodum ki sen yazdın👀
Ayça herkese olumsuz konuşuyormuş bu arada. Takma bencr

Ben şimdiye kadar

Ve bugün Ayça Meleğe attım bilmiyorum Zülale alexe ve Meleğin ilk falına çok ters bi şey söyledi şuan hayatımda olan kişiyle olmayacağını söyledi ve yüzde yüz diyor buna güvenmeli miyim bilmiyorum ama çok üzdü :KK43:
Benim hediye falımı o yorumladı ama hiç de iyi değildi . Bunun için üzme kendini. Olacağı varsa olur zaten.

Evet o. Sizce doğru mu yapıyor ?
Kadının günahını almayayım ama bence öyle yapmasının nedeni, kartların olumsuz olduğunu bizim de görmemizden dolayı eğer olumlu yorum yaparsa saçmaladı, bu kartlardan olumlu yorum nasıl çıkabilir diye düşüneceğimizden kaynaklı.
Melisa’ya iki kere attım. Hatta çok beğendiğim için geçmişte ve analizerde birkaç kişiye de attırdım, herkese olumluydu
Yani hisli bir yorumcu olduğu kesin ama sonunu pembeye bağlıyor hep

Ayçaya atayım bakalım ne diyecek bana. Nokta atışı yapmış mıydı hiç?

Ayçanın attığı çok uzun değil bana 6 dakika sorduğum iki soru vardı onlara cevap vermiş geçmişe dair bi nokta atışı ı ya da şuanla ilgili yok.Benim söylediğim bir cümle vardı ona partner hakkında bilgi verirken son soruda biraz karakter analizi yapmış ama nokta atışı ı diyemem

Kadının günahını almayayım ama bence öyle yapmasının nedeni, kartların olumsuz olduğunu bizim de görmemizden dolayı eğer olumlu yorum yaparsa saçmaladı, bu kartlardan olumlu yorum nasıl çıkabilir diye düşüneceğimizden kaynaklı.
Melisa’ya iki kere attım. Hatta çok beğendiğim için geçmişte ve analizerde birkaç kişiye de attırdım, herkese olumluydu
Yani hisli bir yorumcu olduğu kesin ama sonunu pembeye bağlıyor hep
Geçmiş ve kişilik analizi gayet iyi, güzel özetledi. Doğru pembeye bağladı sonunda. Kart bana çok mantıklı gelmiyor zaten seçerken zorlanıyorum. Kahve ya da su sanki daha doğruymuş gibi geliyordu.

Geçmiş ve kişilik analizi gayet iyi, güzel özetledi. Doğru pembeye bağladı sonunda. Kart bana çok mantıklı gelmiyor zaten seçerken zorlanıyorum. Kahve ya da su sanki daha doğruymuş gibi geliyordu.
Eğer melisa için konuşuyorsak, onun tüm falları aynı formatta. Katina ve kahve atmıştım ve ikisi de aynı ayardaydı. Zaten yardım aldığı için, telveye veya kart anlamlarına çok bakmıyor diye düşünüyorum
Ama işte “olumsuz düşünmüşsün ben kart çekeyim yeniden” falan demesi biraz şov gibime geldi
Zaten geçen gün kemdi reklamını da yapınca iyice soğuttu kendinden

Eğer melisa için konuşuyorsak, onun tüm falları aynı formatta. Katina ve kahve atmıştım ve ikisi de aynı ayardaydı. Zaten yardım aldığı için, telveye veya kart anlamlarına çok bakmıyor diye düşünüyorum
Ama işte “olumsuz düşünmüşsün ben kart çekeyim yeniden” falan demesi biraz şov gibime geldi
Kuzum o o değilmiş :) banı kalktı hemen zaten. Cidden eski bir üye ve kadın cidden o kadar beğenmiş. Gelip yazdı sonra buraya.

Reklam kısmını kaçırdım galiba. Çok methedilen bir falcıydı burda, denemek istedim. Zaten kimse de kalmadı fal gönderilecek.

Back