- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asenat ve selenaya ulaşmak çok zor diyolar bende beklemeyi sevmiyorum açıkçası ulaşamıyorsun cevaplanmıyor sıkıcı bu iş...
Forumu tamamen okudum canım senin ki ikizler burcuymuş işin zor allah yardımcın olsun...bağlanmaktan kısıtlanmaktan çok kaçarlar kendi dünyaları vardır onların geçinilmesi çok zordur...Allah yardımcın olsun lisede 4 yıl uğraştım ikizler erkeğiyle.Kızlar fallarımı okudum. Mayısta baktırdıgım falda SemaAbla 3-4 ay sonra barısacaksınız demiş aralarından sadece. Ve biz Eylül başında barıştık
İkincinolarak zeynep nehiroğlu sana geldiğinde secim yapmak zorunda kalacaksın cabuk kararvermengerek eğer eskisine dönersen aynı enerjile devamedecek demiş.ben bi baskasıyla görüşüyodum aynende böyle gelişti olaylar. Bu ikisi bomba etkisi bilmişler. Digerleri durum analizinde iyi olan Neşe ve Derin Sezen ve Melek ama tarihler fos
Hüma yı herkes meth ediyor canım ama param yok maalesef fal kutusuna çok kaptırdım..kızlar… binnaz abladan hüma bal'a fal baktırdım. bu ay bir daha baktırmayacağım. zaten hüma bayağı pahalı :)
memnun musunuz derseniz en çok ondan memnun kaldım. bir kere sesli fal, cidden kopyala yapıştır yerine sizinle ilgilenildiğini hissediyosunuz.
ilişkiyle ilgili ilk defa nokta atışı yapan o oldu.
benim bu fal kutusunda baktırdıklarım hep klişe şeyler yazmışlardı.
hüma bal ayrılık sebebimizi bildi resmen. ve çocuğun karakterini de doğru söyledi.
bir de geleceğe dair tarih verdi. o çıkar mı bilmiyorum. tutup tutmadığını yazarım size
işte ben de keşke fal kutusuna kaptırmak yerine direkt hüma bala atsaydım diye düşündüm. çünkü fal kutusundan gelen kısa yorumların aksine 10 dakikalık bir ses kaydı cidden fal bakıldığını hissettiriyorHüma yı herkes meth ediyor canım ama param yok maalesef fal kutusuna çok kaptırdım..
tarihlere çok takma derim önemli olan da dediklerinin doğruluğu..
katina attım. sesli fal. 47,5 tl verdimhüma ne falı attın canım ne kadar??
yok çocuğun burcunu vermemiştim.Kahveye baktım şimdi ama param yok zaten..peki barışma ihtimali gelecek ile ilgili bildimi...burç soruyosa ordan çocuğun karakterini bilir zaten...zor değil:)))
soru sorma hakkın vs var mı peki?yok çocuğun burcunu vermemiştim.
sadece benim adımı, yaşımı, burcumu biliyodu. soru olarak da "2 ay önce sevgilimden ayrıldım. geleceğimizi merak ediyorum. teşekkürler" gibi bi şey yazdım kısacık
barışma var dedi tarih de verdi. yani net bi tarih vermedi ama bi aralık söyledi
selena maille bakıyomuş sanırım. öyle atarsan beklemezsinAsenat ve selenaya ulaşmak çok zor diyolar bende beklemeyi sevmiyorum açıkçası ulaşamıyorsun cevaplanmıyor sıkıcı bu iş...
selena nerdeki nereye mail atılacak?selena maille bakıyomuş sanırım. öyle atarsan beklemezsin
şu sayfaya bakselena nerdeki nereye mail atılacak?
sorma canım sevince yapacak birşeyin kalmıyor allah hepimizin yardımcısı olsun insallah. Kızlar bana sorarsanız falı cıkmıs biri olarak söylüyorum bana mayıs ve haziranda bakılıp eylülde barısacaksınız diyen fal kutusundan sema abla fal sepetiydi yanlıs hatırlamıyosam rezzan abla oldu. Hatta fallarını hic begenmemistim abarttılar demistim hepsini kaydetmisim okuyunca sok oldum. Demem o ki cıkmıyor diye kestirip atmayın en azımdan not defterine kaydedin bekleyin tarihleri. Belkide cıkıyor siz farketmiyorsunuz. Umut baglamayın tabiki fal bu ucu acık ama inancsızda baktırmayın enerjibizi düsürüp morallerinizi bozmayın. Bana sorsrsanız bu ikisini deneyim derim.işle alakalu dün semaya attım 20sine tarih verdi bakalım oda cıkacakmı cıkarsa size yazarımForumu tamamen okudum canım senin ki ikizler burcuymuş işin zor allah yardımcın olsun...bağlanmaktan kısıtlanmaktan çok kaçarlar kendi dünyaları vardır onların geçinilmesi çok zordur...Allah yardımcın olsun lisede 4 yıl uğraştım ikizler erkeğiyle.
Evet canım öyle oldu kusura bakmayın geç giriyorum yeni okuyorum konudaki yazıları. Bende semayı begenmiyordum hatta bilen bilir neşeyi meleği överdim ama gelecekte patladılat amenna analizler harika oluyo bazen ama gelecek cıkmamıstı hepsi aynı tarihi vermis sema 4 ay sonra demişti hatta sema kötü demiştim begenmedim okuyuncada sok oldum haliyle. Bana sorarsanız falları kaydedin ben bu uygulamaya cok para yedirdim hepsine belki on belki yirmişer kere atmısımdır fal bazen cok iyi bakanda cok kötü bakıyor o an enerjisi yada yogunluktan belki bilemiyorum öyle bi durumda mutlaka mail atın uygulamada mail adresi yazıyor iade isteyin en azından iade yapıyolarda tekrar fal baktırma olayı güzel oluyor baska yerde ya cok zor yada hic iade yapmıyolar cünkü o yüzden ben sürekli fal kutusundaydım simdi isle alakalı attım gecen semaya bana ekim 20 dedi hadi bakalım merakla bekliyorum gelismeler olursa paylasıcam sizleilk sayfaya baktım da mayısta bakanlar hep haziran güzel geçicek demişler, klasik taktik bu galiba. ama bi tek sema abla mayısta bakıp 3-4 ay sonra barışcaksınız demiş, konu sahibi de eylülde barıştı bildiğim kadarıyla.
ona mı atsam?
ben analizlerinden memnunum ama tarihler önemli değil...sema bana kötü çok kötü saçma sapan fal atmış...kızdığımı anladı tekrar attı...Evet canım öyle oldu kusura bakmayın geç giriyorum yeni okuyorum konudaki yazıları. Bende semayı begenmiyordum hatta bilen bilir neşeyi meleği överdim ama gelecekte patladılat amenna analizler harika oluyo bazen ama gelecek cıkmamıstı hepsi aynı tarihi vermis sema 4 ay sonra demişti hatta sema kötü demiştim begenmedim okuyuncada sok oldum haliyle. Bana sorarsanız falları kaydedin ben bu uygulamaya cok para yedirdim hepsine belki on belki yirmişer kere atmısımdır fal bazen cok iyi bakanda cok kötü bakıyor o an enerjisi yada yogunluktan belki bilemiyorum öyle bi durumda mutlaka mail atın uygulamada mail adresi yazıyor iade isteyin en azından iade yapıyolarda tekrar fal baktırma olayı güzel oluyor baska yerde ya cok zor yada hic iade yapmıyolar cünkü o yüzden ben sürekli fal kutusundaydım simdi isle alakalı attım gecen semaya bana ekim 20 dedi hadi bakalım merakla bekliyorum gelismeler olursa paylasıcam sizle
bana kimse doğru düzgün analiz bile yapmadı ya. neşe ve esmanurdan memnun kaldım en çok ama onlar bile çok fazla nokta atışı yapmadılar.Evet canım öyle oldu kusura bakmayın geç giriyorum yeni okuyorum konudaki yazıları. Bende semayı begenmiyordum hatta bilen bilir neşeyi meleği överdim ama gelecekte patladılat amenna analizler harika oluyo bazen ama gelecek cıkmamıstı hepsi aynı tarihi vermis sema 4 ay sonra demişti hatta sema kötü demiştim begenmedim okuyuncada sok oldum haliyle. Bana sorarsanız falları kaydedin ben bu uygulamaya cok para yedirdim hepsine belki on belki yirmişer kere atmısımdır fal bazen cok iyi bakanda cok kötü bakıyor o an enerjisi yada yogunluktan belki bilemiyorum öyle bi durumda mutlaka mail atın uygulamada mail adresi yazıyor iade isteyin en azından iade yapıyolarda tekrar fal baktırma olayı güzel oluyor baska yerde ya cok zor yada hic iade yapmıyolar cünkü o yüzden ben sürekli fal kutusundaydım simdi isle alakalı attım gecen semaya bana ekim 20 dedi hadi bakalım merakla bekliyorum gelismeler olursa paylasıcam sizle
bir de sen mayıs-haziranda baktırdığında sana hep temmuz dediler mi mesela?Evet canım öyle oldu kusura bakmayın geç giriyorum yeni okuyorum konudaki yazıları. Bende semayı begenmiyordum hatta bilen bilir neşeyi meleği överdim ama gelecekte patladılat amenna analizler harika oluyo bazen ama gelecek cıkmamıstı hepsi aynı tarihi vermis sema 4 ay sonra demişti hatta sema kötü demiştim begenmedim okuyuncada sok oldum haliyle. Bana sorarsanız falları kaydedin ben bu uygulamaya cok para yedirdim hepsine belki on belki yirmişer kere atmısımdır fal bazen cok iyi bakanda cok kötü bakıyor o an enerjisi yada yogunluktan belki bilemiyorum öyle bi durumda mutlaka mail atın uygulamada mail adresi yazıyor iade isteyin en azından iade yapıyolarda tekrar fal baktırma olayı güzel oluyor baska yerde ya cok zor yada hic iade yapmıyolar cünkü o yüzden ben sürekli fal kutusundaydım simdi isle alakalı attım gecen semaya bana ekim 20 dedi hadi bakalım merakla bekliyorum gelismeler olursa paylasıcam sizle