Selam canım
öncelikle emegin icin cok tesekkurler
bana da aile ve iş için genel olarak yani tarot bakarsan sevinirim
Beklediği iş için başka birini daha düşünüyorlar canım.
O yüzden bu kadar uzamış.
Tamamen ona bağlı, sizin elinizden çıkmış artık.
O kişi de şu an kararsız, 9 gün kadar daha beklerseniz sonucu anlayacaksınız zaten.
Bu kişi 4-5 gün içinde kararını onlara söyleyecek, onlar da size geri dönüş yapmazsa diğer kişiyi almışlar demektir :26:
Balık kız :)
Genel tarot açtım belli bir konu vermediğin için canım
Şu an beklentilerin gerçekleşmediği için biraz üzgünsün.
Üzgünlüğü, kafanda kurduğun ve seni yıpratan düşünceleri bir kenara at,
İçindeki güce inanarak silkin.
Çok güçlü bir kişiliğin var neden olumsuzluklarda bu kadar panikliyorsun ?
Olmadıysa olmadı de ve hayatına devam et.
Aynı noktada takılıp kalırsan üzülen sadece sen olursun.
Sen ne kadar mutlu olursan, elde edemediklerin için çabalarsan o kadar değerli olur.
Bunları iyice düşün canım hayatındaki her şey için geçerli
bende merak ettim şimdi dayanamadım yazıyorumbuğday tenliyim koyu kahverengi gözlerim ve saç rengim koyu kestane aşk ve kariyer hakkında yorumlarını merak ediyorum şimdiden teşekkürler:)
Aşk konusunda ; esmer bir kişi olacak. Olursa ciddi ve evliliğe kadar giden bir ilişki.
Bu erkek sana geldiğinde dikkatli davran canım, ani tepkiler verme ona karşı ya da çok fazla kendi duygularını gösterme.
Kaçan kovalanır hesabı bir olaya asla girişme, hem yakın hem uzak ol sadece.
Çünkü bu erkek ne kovalamayı seviyor ne de anında çözebildiği kızları.
Eğitimde yolun açık, engeller yok değil ama bunların üzerinden atla.
Her gördüğün engelde acaba ? yapamam gibi düşüncelere kapılıp kendini üzmez, cesaretle üstüne doğru gidersen aşılmayacak dert değil.
Çaba harcıyorsun, yoruluyorsun ama karşılığını da alacaksın.
oysa çok umutlu idik umarım hayırlı neyse o olur.Ne diyeyim canım sağol.
Kızlar merhaba ve hoşgeldiniz
Ben fal bakmayı çok seviyorum tabi ki bir falcı değilim, ama bunun insanları rahatlattığına inanıyorum.
Yaptığım sadece kartları yorumlamak, yoksa geleceği görüyorum gibi bir derdim yok.
Balık burcuyum, hislerim kuvvetlidir ve fal baktığım kendi arkadaşlarım hep çıktığını söylerler.
Ben de şu ara tatildeyim ve evde oturmaktan sıkıldım, tekrar aldım kartlarımı elime.
İsteyen olursa bakem falınız ne söylüyor
Katina ve tarot falı bakıyorum.
Yalnız Katina falı için göz renginiz, ten ve saç renginize ihtiyacım var.
benim sac rengim acik kahve göz koyu kahve rengi.bugday tenliyim.benim sorum canim esimle biz ne olacagiz esim yaptiklarina piman olsun hatlarini anlasin istiyorum bizim icin ne dersin esim kumral acik kahve rengi gözlü beyaz tenli.lütfen bakarsan sevinirim genel anlamda da bakabilirsin
Katina aşk falıdır eğer aşkla ilgili bir şey sormazsanız ona değil tarota bakarım.
2 fal için de temel bir konu söylemeniz gerekli :)
canım rica etsem banada bakar mısın? koyu kahve gözlüyüm, saçlarım kızılkahve, beyaza yakın buğday tenliyim. terazi burcuyum.
aşkla ilgili hayatımda birşey var mı? ne zamandan beridir iş bekliyorum, ufukta iş görünüyor mu bana?
güzel birşeyler söylersen çoook sevinirim. şimdiden teşekkür ederim
rica etsem banada bakabilirmisiniz? lütfen çok merak ettim genel olarak.beyaz tenli,kahverengi saçlı gözlerim bal rengi ela gibi,
yengeç burcuyum, 22 yaşındayım ve birtane oğlum var.
Ya ben tarotu cok merak edıyorum..
Banada bakarmısın cnm...
Iş hayatımda bır degısıklık olacak gıbı..
Ban baglı aslında secım yapamıyorum kalmalımıyım.. Gıtmelımıyım
merhaba,
göz : kahve
saç: koyu kahve
ten: esmer
aşk ve iş hayatım hakkında bakar mısınız? (doğum günü hediyem olur.)
genel bir konu vermem gerekiyorsa şu anda herhengi birisi yok hayatımda. ama hoşlandığım birisi var. iş için de beklediğim bir haber vardı bugün aldım. ama haftaya sonuçlanacak. merak ediyorum. çünkü iş olusa çok şey değişecek hayatımda.
öncelikle topiğin hayırlı olsun canım banada katina mı ondan bakarmısın rica etsem
kahve rengi göz buğday ten siyah saçlıyım aşk için merak ettim biz çok kavga ediyoruz sürekli ayrılıp barışıyoruz tek sorunum bu başka bir konu bulamadım teşekkür ederim