Merhaba canım ya banada bakarsan çok sevinirim katina için:esmer siyah saçlı kahverengi gözlüyüm.
eğer vaktin varssa tarotta bakarmısın:) yoksa canın sağolsun çok teşekkür ettim şimdiden :)
merhaba banada tarot bakar mısın rica etsem..ben ela gözlü beyaz tenli kızıl saçlıyım..oda esmer kahverengi gözlü bi ilişkimiz yok şu anda ama 3 4 gündür kendini geri çekiyo acaba bişeyler olucak mı yoksa geri çekilerek gidicek mi hayatımdan..hiç mutlu olamadım bu konularda da onun kafa yapısı tam benim gibiydi o yüzden istiyorum aslında...teşekkür ederim canım..bide okulum bu yıl biticek ankarada okuyorum acaba orda mı yoksa başka şehirde mi çalışıcam ankarayı iistiyorum ama ailemde istanbulda buraya dön diyolar bilmiyorum hiç
Kızlar sayfaya göre gidiyorum ben tek tek değil yani. Atlamıyorum merak etmeyin sadece hızınıza yetişemiyorum
Çünkü katina 27 kartla, tarot 39 kartla açılıyor. Ben bunları açıp da buraya yazana kadar baya zaman geçiyor haliyle
Sivridil canım seninki sayfa 22nin sonunda cevabı.
merhaba arkadaşım banada bakarsan çok sevinirim ve minnettar kalırım
37 yaşındayım şuanda iki tane çocuğum var ama ben yeniden bebiş istiyorum
Bak canım yapman gereken şey ; açık açık konuşmak.
Ağlamadan sızlamadan, kendini asla zayıf bu konuda üzülmüş gibi göstermeden konuş ama.
Sen neden uzaklaştığını bir sor bakalım.
İnkar edecektir, o zaman da sen böyle böyle konuşurken şunu şunu demeye başladın de.
Hala da inkar ediyorsa köşe çekilip beklemeye başla.
O seninle nasıl konuşuyorsa sende onunla öyle konuş.
Ben falda geri çekilme nedenini kafasının karışması olarak gördüm.
Her kafadan bir ses çıkmış, arkadaşları biraz üstelemiş sanki bu durumu o da şu an yalnız kalmayı tercih ediyor.
İş konusunda 3 yolun var ; ankara ve istanbulu sen söylemişsin ben sadece daha uzak bir yere gidebileceğini ekleyeyim.
Bu konuda ailenin söylediklerini de dikkate al, orada da geleceğin parlak ve daha engelsiz görünüyor
Falın çok güzel çıktı canım.
İstediğin kişiyle birlikte oluyorsun ve gerçek bir aşk.
Kendisi de çok iyi kalpli ayrıca.
Eğer hayatında biri varsa ve ya düşündüğün bir erkek varsa bu olacak, eğer kimse yoksa çok yakın zamanda biri hayatına giriyor ve gene çok kısa zamanda sevgilin oluyor. Sevgili kartında çıkmış düşün yani
Gelecekte biraz aşk konusunda üzüldüğün bir dönem olacak.
Boş yere kendini üzme, mucizeler beklemediğin zamanda gerçekleşir hep aklında tut.
Eskilerden biriyle bir yerde karşılaşma durumu olacak.
Bunların dışında gördüğüm tek şey mutlu olduğun :)
ayy ben de dayanamam fala ben de istiyorum lütfeeeeeeeeeeeeen :) katina istemiyorum canım senin için sakıncası yoksa tabiii.bebek ve gelecekle ilgili
Merhaba :)
Aşkla ilgili gördüğüm ; Hoşlandığın, beraber olduğun kişi varsa onu düşünmeye devam et. Çok güzel bir birliktelik.
Eğer hoşlandığın kişi yoksa çok kısa zamanda bu kişi sana olan aşkını haber ediyor.
Acaba aile hayatında bir üzüntü söz konusu mu ? ev hayatınla ilgili gözyaşı gördüm.
Sebebi hastalık ve ya büyük bir kavga olabilir.
Geçmişinde göz yaşı döktüğün bir erkek var.
Beddua etmemişsin ama onda hakkın kalmış gerçekten, onun mutlu olabileceğini pek sanmam ahınla.
Bir hatadan son anda dönüyorsun, Allahın sevgili kuluymuşsun diye bir tabir vardır ya aynen öyle diyecek çevrendekiler bu hatadan döndüğünde.
Sana sırrını verecek bir dostun var, bu konuda dikkatli ol çünkü vereceği sırrı herkese söylemiş, ortaya çıktığı an olay sana da patlayabilir :)
Uzun ömür, sağlıklı yaşam gördüm.
Canım bebiş geliyor herhalde :)
Kartların hepsi olumlu, hem gelecekte hem de şu an için.
Şanslı dönemdesin bence bu aralar bebişe yoğunlaşabilirsiniz :)
Mutluluk, huzur, sevgi ve olumluluk çıktı.
Baktığım en güzel faldı benim bile içim açıldı.
Geç cevap verdiğim için ayrıca özür dilerim senden :)
Merhaba net konuşamam bu hamilelik konusunda.
Sadece kartlarda doğurganlık kartının açıldığını söyleyebilirim
Bu konuda destek olan birisi var size,
Doktora gitmiyorsanız gitmenizi öneririm. :)
ya ben konu belirtmeyi unutmuşum sanırım :) Aşk ve iş için istiyorum.
şu an bir erkek arkadaşım var da..
kumral,buğday tenli, kahverengi gözlüyüm..
kpss ne olacak? ne zaman kazanacağım? neresi olacak?
iş durumumu da sorayım nolacak acaba?
bir gün düzgün bir aşk hayatım olacak mı?
teşekkür ederim şimdiden
Bana da bakar mısınız rica etsem
Saç ve göz rengim kahverengi, buğday tenliyim :26:
4.5 yıllık bi ilişkim var sevdiceğim de askerde..
Ne çıkacak merak ediyorum
Canım kpss sonucunu keşke bilebilsem :)
Kpssde başarılı olacaksın ama beklentinden biraz daha düşük bir puan gelebilir.
Kpss ile ilgili her şey alacağın haberlere bağlı.
Nereyi yazacağın da dahil.
Değişik fikirlere her zaman açık ol, insanların söyledikleri öğütleri dikkatle dinle.
Atanacağın yeri tabi ki bilemem.
Sadece kararsız kalacağın bir döneme gireceksin,
Bir sürü yolun var, seçim yapan kişi sensin.
Çok politik cevaplar oldu biliyorum ama Kpss sonucu beni aşıyor
Aşk hayatın için daha net konuşabilirim.
Kpss stresini atlattıktan ve hayatın rayına oturduktan sonra uzun boylu, koyu renk saçlı ve eğlenceli bir erkekle düzgün bir aşk hayatın olacak.
Aşkı hayatına sokmaya çalışma bırak o seni bulsun,
bu eğlenceli çocukta iş var. :)
Baştan çocuğu kafa dengim değil diye kenara atma, tanımaya çalış
Sevgi, sadakat, güven falın çok güzel.
Sevgilin stresli döneminde, askerdeyse normal olarak :)
Normalde olduğundan daha anlayışsız olabilir bu dönemler sana karşı, senin alttan alman gerekli.
Bir kaç arkadaşıyla ilgili üzüntüsü olacak sevgilinizin sanırım askerlik arkadaşları aynı çevredeler çünkü.
Zaten ciddi ve temelli bir ilişkiniz var daha da güçlenecek, askerlikte sevgilin sana daha çok bağlanıyor.
Şu anda da zaten görüşme planları yapmakla meşgul.
Bazen sana yansıtmadığı çok sorunu olabilir canım, bu dönem ona kat kat ilgi göster.
Alyans çıktı nişanlı mısınız bilmiyorum, ya nişanlılık ya evlilik demektir.
Gerçi ikiside aynı sonuca çıkıyor neyse :)
Kendini sen de fazla sıkma, için şişmiş yani düşüne düşüne her şeyi.
Hayatı akışına bırakmak en güzeli sanırım :)