Fal baktırmak isteyenler :))

saçlarım siyah beyaz tenleyim koyu kahverengi gözlüyüm banada aşk konusunda bakar mısın canım

çok teşekkür ederim eline sağlık:))

merhaba ben de eşim ve kendim ile ilgili rica edebilir miyim en çok çocuk sahibi olabilecekmiyiz ve ev alabilecek miyiz diye bakılabilir mi bilmiyorum ama bunları merak ediyorum buğday tenliyim saçlarım ve gözlerim koyu kahve.şimdiden teşekkürler

Merhabalarrr burda banada yer varmii pupiqq rica etsem banada bakarmisin ?
Siyah sacli siyah gozlu beyaz tenliyim egitim ve ask- evlilik konusunda

canım giremedim maalesef msn e bana boş bi mail atar mısın
sana soracağım çok önemli bişey var
BEN İLETİŞİM BİLGİSİ VERMEYE BAYILIYORUM ! ve YASAK OLDUĞUNU DA BİLMİYORDUM

evet haftaya sonuçlanacak işim olursa taşınacağım. başka şehire.
bahsettiğiniz kişi benim 1,5 ay önce tanıştığım ve taşınacak olduğum şehirdeki kişi mi? merak ediyorum.
herşey için teşekkür ederim.

Ben katina falını genel anlamda ne görürsen artık o şekilde rica edıyorum mümkünse :) 4 bucuk yıllık ilişkim var yaklaşık olarak ilk adımı ne zaman atıcaz bunada bi el at :) senide cok uğraştırıcam ama sevgilimin iş durumunada bakarsan cok mutlu olurum :) Siyah saçlıyım beyaza yakın tenim var cok beyaz değil ama açık kahve göz rengim..şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Zahmet olmazsa bende katina falı istiyorum canım.

Saçlarım kumral. Göz rengim mavi. Ten rengim beyaz.

Aşk hayatım nasıl olucak. Sevgilimle evlilik yolunda adım atabilecekmiyim ? Ve ne zaman ? Bide sevgilimin ve benim iş durumumuz nasıl gözüküyor?

Şimdiden teşekkürler canım.

Üzüldüm böyle çıkmasına teşekkür ederim

iyi akşamlar canım. teşekkür etmeyi unuttum sana. nerde oturuyorsun? daha detaylı baktırmak isterim sana . tespitlerin doğru. fikir almak isterim.

ya bnde falıma bakmanızı istiyorumda anlayamadım tam herkes sac göz ten rengini söylüyorda ee biçok kişinin aynı zaten yani benim saç rengim koyu kahve göz rengim kahve ten rengim buğday.benim gibi bu özelliklere sahip biçok kişi var bu fal nasıl bana özel olcak o kısmını anlayamadım :/

ben de katina falı istiyorum mükünse :)
göz rendim koyu kahve saç rengim siyaha yakın, ten rengim buğday..
ilişkimin gidişatı için istiyorum 5 yıllık bi ilişkim var
herşey yoluna girecek mi? biraz zor zamanlar geçirdk çünkü ve büyük bi sorun olarak gördüğüm birşey var onu aşabilecek miyiz sevgilimle?
ileride ne gözüküyor bizim için iyi veya kötü (evlilik vs.) merak ediyorum...

Son düzenleme:

çokk çok teşekkür ederimm inşallah dediğin gibi olur herşey olumlu ve iyi :)

Canımm çok teşekkür ederim ağzına,yorumuna sağlık:)

banada tarot falı bakabilirmisiniz acaba?mahkemelik bir işimiz var onun için baktırmak istiyorum mümkünse.şimdidn teşekkür..

canım bana da bakabilir misin aşk hayatım ve sağlığım için? şimdiden çok teşekkürler

ela gözlü kumral saçlı sanırsam açık buğday tenliyim(emin değilim )

Hayatında biri var zaten canım.

Bazen onun doğru kişi olup olmadığından emin olamıyorsun sanırım çünkü anlaşamadığınız ya da sana yardımcı olamadığı bazı konular var.

Ufak tefek sorunlarınız olacak ama aşılamayacak kadar büyük bir derdiniz yok.

Mutlu ediyor bu insan seni.

Sağlığın içinse sorunun stres.

Hep zorluklar gördüm çevrende neden bilmiyorum zor bir uğraş mı yapıyorsun ama yolun çok aydınlık, sadece zorlu yolda olman senin sağlığını da etkilemiş.

Olumlu düşün her zaman, kendini fazla sıkmamaya çalış ve sağlığını daha iyi koru :)

Merhaba canım katina bakar mısın bana da, kahverengi saç kahverengi göz ve buğday tenliyim :)

Merhaba :)

Yakın gelecekte bir aşk göremedim canım.

Senin hoşlandıkların ve senden hoşlanan olacak ama adı koyulup da bir ilişkiye başlamıyorsun.

Bir kaç ay sonra güzel bir birlikteliğin olabilir.

Onun senden hoşlandığını, senin ise kararsız kaldığını gördüm.

Biraz çekingen olması ve senin idealindeki erkekte olan davranışları sergilemediği için kararsız kalıyorsun.

İlişkiye başlayıp başlamadığını bilemiyorum fakat çocuğun iyi niyetli olduğunu söyleyebilirim.

Bu arada evdeki tartışmaları kafana takma.

Maddiyat açısından zor günlerde misin bilmiyorum tam yorumlayamadım.

Maddi bir sıkıntın olmamasına rağmen maddiyatla ilgili üzüntün var. Bir de bu konuda 3.kişi var:26:

Aklıma gelen tek mantıklı şey hırsızlık oldu, inşallah böyle bir şey olmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…