- 2 Şubat 2010
- 1.982
- 63
Merhaba, şuan kendinizi evle ilgili bir takım düşüncelere sokmuşsunuz.
Ben dert olarak yorumlamadım, beklenti demem daha doğru olur.
Yorucu bir süreçtesiniz herhalde çünkü hep bir ağırlık var üzerinizde.
Nazara inanıyorsanız, Felak Nas okuyun hem kendiniz hem de çocuğunuz için.
Bir ara çok gelip giden olmuş, olumsuz enerji de girmiş eve.
İleride bir birikime ihtiyaç duyabilirsiniz, ufak ufak biriktirirseniz iyi olur :)
caniiiim benimm bende isterim saçlarım koyu kumral gözlerım kahverengı beyaz tenlıyım iş bulma ve evlilik konusunda bakarssan cokkk sevınırım tatalım
Merhaba tam doğumgününüzde görmüşüm mesajı iyi olmuş.
Mutlu yıllar :)
Aşk için gördüğüm tek şey gelecekte şuanda da hayatınızın bir köşesinde olan ve sizin farketmediğiniz biriyle yollarınızın kesişeceği
İş için ise mevkide yükselme gördüm. Yalnız şöyle bir şey var çok büyük bir değişiklik görmedim.
Bir yolunuz var sanırım işiniz olursa taşınma durumunuz olacak ?
Canım çok üzgünüm gördüğümü söylersem, barışsanız bile bu ilişki bir yerde bitiyor.
Uzatmaları oynayacaksınız sanki.
Tek tavsiyem kendini geri çekmen biraz daha onun çabalamasını beklemek olabilir
Tatlım şu an başarılı olacağın bir döneme gireceksin.
Aklındaki bütün sorunların başarıya ulaştığını görüyorum.
Bu aşk da olur, iş de olur.
Olumlu haberleri de yakın zamanda alacaksın.
Hak ettiğin neyse onu elde ediyorsun canım.
Büyük bir kutlama da görünüyor.
Aşkta sevgi ve sadakat gördüm, eğer sevgilin varsa onun için, eğer sevgilin yoksa yeni sevgili için artı puan olacak bir çok özellik var
Falın hep olumlu çıktı, ben olumsuz bir şey görmedim :)
Ciddi ilişkini iş konusunda sana yardımcı olacak kumral bir çocukla yaşayacaksın canım şu an bunun evlilikle bitip bitmediğini göremem, ama niyeti ciddi.
Geçmişindeki kahverengi saçlı, bencil insanı da tamamen sil geçmişinden.
Adı bile gereksiz yani.
Kariyerinde ne beklediğin bir sürü kişiyle konuştuktan sonra kafanda netleşecek.
Biri de ciddi düşüneceğin sevgilin :)
İnsanların bu konudaki düşüncelerine bağlı hareket et, burnun dikine gitme sakın.
canım bana da bakabilir misin aşk hayatım ve sağlığım için? şimdiden çok teşekkürler
ela gözlü kumral saçlı sanırsam açık buğday tenliyim(emin değilim)
Merhaba canım katina bakar mısın bana da, kahverengi saç kahverengi göz ve buğday tenliyim :)