Merhaba rica etsem bana da bakabilirmisiniz..kahverengi gözlüyüm, esmere yakın tenim var,kahverengi saçlıyım..25 yaşında,boğa burcuyum ne zaman evliliğe dönük ciddi ilişkim olucak,kariyer hayatımda beni neler bekliyor..yüksek lisans yapmayı düşünüyorum.Şimdiden teşekkür ederim:)
pupigg ben kahverengi göz, orta karar esmer, siyaha yakın kahve saç rengi...
evlilik ve iş, sağlık hakkında kart açarmısın...
kk da böyle şeylerin olması çok hoş...hem güzel sohpet oluyor, hem moral...
Topiğin hayırlı olsun canım çok güzel olmuş.
Banada katina bakarmısın rica etsem ?
Göz rengim yeşil ten rengim beyaz saç rengim kumral aşk için merak ettiğim şuan sevgilimle aramız bozuk ve konuşmuyoruz bizim için ne gözüküyor ayrılık mı yoksa mutluluk mu ?
pupigg beni unutma....
Canım çok yoruldum.
Sayfa 20ye kadar gelip bırakacağım.
Kaldığım yerden de yarın devam ederim
tamam canım seni çok yormuşlar...
iyi geceler...yarın görüşürüz...
Tarih veremem canım, bir kaç ay sonra en yakın tarih olabilir ve 2-3 yıl da en uzak tarih.
İş ortamın biraz sıkıntılı, daha çok ortam yüzünden sanırım, bir de pek hazzetmediğin insanlar var.
Çabalarını uzaktan izleyen ve takdir eden kişiler de var, bencil ve çıkarları yüzünden seni hak ettiğin yerlere getirmek istemeyenlerde.
Şu an iş hayatın için bir değişiklik göremedim ama yakın gelecekte yükselme olabilir.
Şu an kendini yetersiz hissediyorsun canım bu iş konusunda belki de birazcık daha girişken olmalısın.
Zaten özgüven, ciddiyet, objektiflik sen de var sadece girişken ve atak olamıyorsun, maalesef bu devirde kim kimin hakkını yerse durumu var.
İşi yakın zamanda bulacağını düşünmüyorum ama 3 rakamı bariz çıkmış, en fazla 3 ay içinde işe gireceksin bence, hep 3ü düşünerek gittim ben bu ayın 3.haftası, martın ilk haftası, martın 3. haftası bana göre bu aralıklarda iş bulacaksın.
Aşk hayatına gelince; sana uygun söz her üzüntüden sonra güzel mutluluklar gelir :)
Yorumlayabildiğim kadarıyla aşırı kıskançlık ve buna bağlı olarak bitmiş bir ilişkin var, onunla ilgili haberler alabilirsin.
Aşk için olumlu gelişmeler var ama net bir şey çıkmamış.
sadece bu gelişmelerin seni mutlu ettiklerini gördüm
sağol canım :)
Bu sorunlar eskiden bu kadar yokmuş, son dönemlerde bu kadar rahatsız edici olmuş.
Öncelikle şunu söyleyeyim ; bu kişi senin için hayırlı, vazgeçme.
Sürekli ayrılıp barışma sebebiniz tamamen sevgilinle alakalı. Zor günler geçirdiğini görüyorum.
Bazı insanlar her şeyi kolay atlatamaz sevgilinde şu an o ruh halinde.
Yalnız kalmak istiyor ama sensiz olmak istemiyor.
Ruh hali yıpranmış gerçekten,
Eğer çözüm istiyorsan tek önerebileceğim onun yanında ol, destek ol, anlayışlı ol.
Bu dönemde ilişkinin yükü tamamen senin omzuna binecek canım güçlü olmalısın.
Zor bir süreç olacak fakat ben seviyorsan uğraşmaya değeceğini düşünüyorum.
Karar senin :)
TheBeyin ve cevapveriyorum kızlar kusura bakmayın sizin fallara bakıp öyle yatacaktım, bende yine enerji kalmadı.
Yarım yamalak bakmayayım diye yarın bakacağım.
Herkese iyi geceler kuzular :)
Kariyer konusunda yolun açık canım ama yolun daha başında gibisin.
Sen ne kadar azimli olursan o kadar kolay ilerlersin :)
Yakın bir zamanda bir değişiklik görmedim ama olumlu gelişmeler var,
Aşka gelince çalkantılı bir ilişki mi yaşadın ? ve ya bu inişli çıkışlı ilişki hala devam ediyor mu bilemiyorum.
Aynı şeyleri hem geçmişinde hem şimdiki zamanda hem de gelecekte gördüm, çok ilginç :)
Ben mantıklı bir çözüm bulamadım.
İlişki konusuna cevap verirsen ona göre yorum yapacağım canım.
canım,
sana bilgilerimi vermiştim. 18. sayfada.bugün bana cevap verebilir misin?
canım özelden mesajını aldım ama ben yazamıyorum maalesef
eğer mümkünse bana aslideniz_18@hotmail.com dan ulaşır mısın
aklım çok karıştı
Ekledim canım. :)