Fal baktırmak isteyenler :))

Ciddi ilişkini iş konusunda sana yardımcı olacak kumral bir çocukla yaşayacaksın canım şu an bunun evlilikle bitip bitmediğini göremem, ama niyeti ciddi.

Geçmişindeki kahverengi saçlı, bencil insanı da tamamen sil geçmişinden.

Adı bile gereksiz yani.

Kariyerinde ne beklediğin bir sürü kişiyle konuştuktan sonra kafanda netleşecek.

Biri de ciddi düşüneceğin sevgilin :)

İnsanların bu konudaki düşüncelerine bağlı hareket et, burnun dikine gitme sakın.

pupigg beni unutma....

Canım çok üzgünüm gördüğümü söylersem, barışsanız bile bu ilişki bir yerde bitiyor.

Uzatmaları oynayacaksınız sanki.

Tek tavsiyem kendini geri çekmen biraz daha onun çabalamasını beklemek olabilir

TheBeyin ve cevapveriyorum kızlar kusura bakmayın sizin fallara bakıp öyle yatacaktım, bende yine enerji kalmadı.

Yarım yamalak bakmayayım diye yarın bakacağım.

Herkese iyi geceler kuzular :)

Yüreğine sağlık canım yorumların için sağol

puppiqq canım benim çok yorulmuşşun belli ama rica etsem hatta lütfen desem benede bakarmısın canım benim saçlarım şuan sarı ama orjinal rangi kumral buğday tenliyim bal rengi gözlerim terazi burcuyum yükselinim yay çok istediğim birisi var aramızda çıkma yada herhengi bişey yok ama evlilikle sonuçlanmasını çok istiyorum ooda esmer koyu kahve gözlü orta boylu acaba onun için bakarmısın canım hadi sevgiler günün hazır bana güzel haberler gelsin koly gelsin öptüm

çok teşekkürler canım emeğine sağlıkiş için çok bekledim bi üç ay daha beklerim. sonu güzel olsun da

canım,
sana bilgilerimi vermiştim. 18. sayfada.bugün bana cevap verebilir misin?

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim aynen öyle sürekli ayrılıp barışma sebebimiz sevdicekle alakalı ve evet şuanda ilişkinin yükü benim omuzlarımda anlayışlı olmasam yine koparız çok sağol cevap verdiğin için :) :)

TheBeyin ve cevapveriyorum kızlar kusura bakmayın sizin fallara bakıp öyle yatacaktım, bende yine enerji kalmadı.

Yarım yamalak bakmayayım diye yarın bakacağım.

Herkese iyi geceler kuzular :)

Tamam canım acelesi yok sen rahat bir zamanda bakarsın

bu çalkantının sebebi erkek arkadaşımın bir ikizler burcu olması olabilir:) ben de yengeç burcuyum... 6 yıllık bir ilişkim var 2 kere ayrıldık birkaç ay görüşmedik sonra tekrar biraraya geldik 3 senedir bir ayrılık yaşamadık çok şükür ancak bir iki kere erkek arkadaşımın bazı sözlerinden dolayı tartışmalar yaşamadık değil bana olan sevgisinden kesinlikle eminim ama kendisi çok sabit fikirli olduğundan bazı fikir uyuşmazlıklarımızda orta noktayı bulamıyoruz beni de en çok bu sabit fikirli oluşu düşündürüyor.. şimdi sevgiliyiz bir şekilde konu kapanıyor tatlıya bağlanıyor ama ileride bir evlilik durumu olursa büyük sorunlar yaşamamızdan korkuyorum açıkcası...
bu arada yorumların için çok teşekkür ederim emeğine sağlık inşallah dediğin gibi kariyer anlamında beklediğim olumlu gelişmeler yaşanır ve ilişkimle ilgili yaşadığım korkular umarım yersiz çıkar:)

Son düzenleme:
caniiiim benimm bende isterim saçlarım koyu kumral gözlerım kahverengı beyaz tenlıyım iş bulma ve evlilik konusunda bakarssan cokkk sevınırım tatalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…