Fal baktırmak isteyenler :))

Merhaba 14. sayfadayım.. 13. sayfadasınız sanırım yada benmi karıştırdım bana baktınızmı sayfa sayfa gezmekten gözlerim şaşılaştı bakınca bu mesajı begenırmsıınız gelıp bakıyım yazan cok oldugundan bulunmuyor

Hayırlı geceler canım bende baktırmak istiyorum sana zahmet olmazsa eğer.
TAROT eşimin iş durumu ile alakalı bakmanı rica ediyorum.Beklediği bir iş teklifi var 20 gündür ses çıkmadı.Ne olacak durum.Sonuca bağlanacakmı.
Teşekkürler

8.sayfada idim benide görmemişsin sanırım canım.Unutma lütfen:KK9:

o sayfadan bu yana bir kaç kez baktım ama göremedim canım.

Son düzenleme:
kusura bakma pupiqq cim :KK17: benim kafam karısmıs msjında 6.syfa yazınca otarafa gitti kafa ben 12. sayfaymısm :44: bakmadın die sızılandım sürekli mesaj yazdım sana ama sana iskambil acarak yorgunlugunu alırım umarım :KK54: balık burcuym kahverengi gözlü koyu degil beyaza yakın bugday teni koyu kestane iş ask gelecek ve sosyal cevre ile ilgili sorularım benim.. //müsaite cıktıgında sorularını beklıyorum bende iskambil acıcam sana:KK19:

merhaba bana da bakar mısın?

göz rengi ela gibi açık kahve. ten rengi buğday ve kumral saçlıyım

iş ve aşk hayatımı merak ediyorum.. teşekkürler :))

İş konusunda çok fazla beklentileriniz var, bir kısmı gerçekleşecek, bir kısmı gerçekleşmeyecek.

Gerçi birbiriyle bağlantılı istekler bunlar :)

Kesin bir cevap istiyorsanız aldığınız haberlerden sonra iş konusu netleşiyor.

2-3 hafta içinde yani.

İş için temkinli adımlar atın.

aşk için ; bugüne kadar gereksiz kişiler için üzülmüşsünüz.

Şu an hayatınızda biri var sanki, sevgiliniz bilemiyorum, ben düşüncenizde bu ihtimalin var olduğunu gördüm.

Onunla olan dengenizi kurmanız lazım, bir denge sorunu yaşıyorsunuz.

Yerine tam oturmayan şeyler var. Bunun için de zaman gerekli.

Bakmak için hangi bilgiler lazım bana da bakar mısın :KK1:

Tabi ki bakarım :)

Katina aşk falı sadece aşkla ilgili sorunuz varsa bakıyorum.

İki fal için de ten rengi, göz rengi ve saç rengi gerekiyor.

Bir de temel bir konu verirseniz çok mutlu olurum :)

Genel fal açınca çok muallakta kalıyor çünkü

Merhaba :)

Baktığım anda erkek arkadaşınızı düşünüyordunuz herhalde kalp çıktı :KK1:

İlişki için herhangi bir olumsuzluk çıkmadı canım.

Yani mutluluk, huzur, sadakat seninle çok güzel.

Bu ilişkinin çevresinde bir tane kadın var çok dırdırcı, fazla laf taşıyan biri, hiç sevmedim.

koyu sarı ya da açık kumral saçları, açık tenli.

İşte de her şey güzel, maaşın artabilir ya da prim ödenebilir.

Eline beklemediğin bir para geçecek çünkü.

Erkek arkadaşınız sizi özlüyor ve buluşmak istiyor ayrıca :)

Ayyyyyyy :KK31: Nasıl mutlu oldum şu an :KK31:

Şöyle birşey var biz ilişkimizi aslında sır gibi de saklıyoruz okul ortamı dedikoduya çok müsait bir iki kişi dışında kimse bilmiyor. Dediğin profile uygun da bir kadın var ki hakikaten benim de çok korktuğum bir kadın. Biraz daha dikkatli olsam çok iyi olacak sanırım. Maaşım artmayacak ama gelecek bir para var evet. Ayrıca erkek arkadaşım da yaklaşık 1 aydır yurtdışında az önce daha buraya girmeden mesaj attı yarın geliyor Türkiye'ye çok özlediğini ve Ankara'ya çabuk dönme şansım olup olmadığını benimle buluşmak istediğini söyledi :KK52: Şaka gibisin pupiqq bundan sonra her gün müptelanım bil bunu :KK52:

Canım bende tarot falı baktırmak istiyorumm ben 26 yaşındayım balık burcuyumm 3 yıllık evliyim hafif esmerim koyu kahveringi saçlı , açık kahverengi gözlüyüm bebişimiz olmasıyla ve gelecekle ilgili şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Tabi ki bakarım :)

Katina aşk falı sadece aşkla ilgili sorunuz varsa bakıyorum.

İki fal için de ten rengi, göz rengi ve saç rengi gerekiyor.

Bir de temel bir konu verirseniz çok mutlu olurum :)

Genel fal açınca çok muallakta kalıyor çünkü

Katiplik sınavımın sonucu ne olur atama alır mıyım ve aşk var mı aşk :KK69:
Başka sorum yok.:KK17:
Ten : Buğday
Göz : Koyu kahve
Saç: ana rengim siyah ama şuan yarısı sarı :))

İyi geceler aşk falı için ten rengi vs gerekli demişsinz ben yazmıştım düzenliyorum aşk falı değil bebegım ıcın bakmanızı istiyorum.. teşekkürler.

Canım bebek için bak demişsin ama anlamadım tam olarak bebekle ilgili neye bakacağımı :26:

Bebek adına açtığım tarotta her şey olumlu çıktı.

Sağlıklı bir bebiş olacak :)

Kız diye hissettim ama yanılıyor da olabilirim cinsiyet belirleme beni aşıyor :)

Aile hayatınız bebiş doğduktan sonra biraz değişecek tabi ki.

Benim gördüklerim bunlar eğer bir konuya odaklanmamı isterseniz öyle bakayım

pupiqq
Canım bende tarot falı baktırmak istiyorumm ben 26 yaşındayım balık burcuyumm 3 yıllık evliyim hafif esmerim koyu kahveringi saçlı , açık kahverengi gözlüyüm bebişimiz olmasıyla ve gelecekle ilgili şimdiden teşekkürler

evet bende çok merak ediyorum ne zaman bebeğim olacak iş hayatım nasıl devam edecek bu ara az önce özelliklerimi yazmıştım esmer+siyah saç+siyah göz :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Tarih veremem canım, bir kaç ay sonra en yakın tarih olabilir ve 2-3 yıl da en uzak tarih.

İş ortamın biraz sıkıntılı, daha çok ortam yüzünden sanırım, bir de pek hazzetmediğin insanlar var.

Çabalarını uzaktan izleyen ve takdir eden kişiler de var, bencil ve çıkarları yüzünden seni hak ettiğin yerlere getirmek istemeyenlerde.

Şu an iş hayatın için bir değişiklik göremedim ama yakın gelecekte yükselme olabilir.

Canım bebek için bak demişsin ama anlamadım tam olarak bebekle ilgili neye bakacağımı :26:

Bebek adına açtığım tarotta her şey olumlu çıktı.

Sağlıklı bir bebiş olacak :)

Kız diye hissettim ama yanılıyor da olabilirim cinsiyet belirleme beni aşıyor :)

Aile hayatınız bebiş doğduktan sonra biraz değişecek tabi ki.

Benim gördüklerim bunlar eğer bir konuya odaklanmamı isterseniz öyle bakayım

Cinsiyeti,saglıgı ne biliyim genel olarak bakmanızı istedim.. Hemen her gebenın düşünceleri bebegım saglıkla dogucakmı vs gibi şeyler.. :KK1:Aminn.. İnşaAllah bir sorun olmadan atlatırız bu 9 ayı.. Sayfa yeni herkes merak içinde yazıyor biraz başınız hafiflesin yine rica ederim ben sizden.. Şimdilik ayırdğınız zaman için teşekkürler.:KK54::KK54:

merhaba cnm benimm bende baktırsam valla bu aralar öyle ihtiyacım varki :KK43: haaa buarada bende balık burcuyumm yasasınn balık kardesliği :nazar: :115: cnm benim ben tarot istiyorumm, kahverengi gözlüyüm ama koyu değil bugday tenli koyu kestene rengide saclarım :KK54::KK54::KK54::KK54:

Balık kız :)

Genel tarot açtım belli bir konu vermediğin için canım

Şu an beklentilerin gerçekleşmediği için biraz üzgünsün.

Üzgünlüğü, kafanda kurduğun ve seni yıpratan düşünceleri bir kenara at,

İçindeki güce inanarak silkin.

Çok güçlü bir kişiliğin var neden olumsuzluklarda bu kadar panikliyorsun ?

Olmadıysa olmadı de ve hayatına devam et.

Aynı noktada takılıp kalırsan üzülen sadece sen olursun.

Sen ne kadar mutlu olursan, elde edemediklerin için çabalarsan o kadar değerli olur.

Bunları iyice düşün canım hayatındaki her şey için geçerli

Hayırlı geceler canım bende baktırmak istiyorum sana zahmet olmazsa eğer.
TAROT eşimin iş durumu ile alakalı bakmanı rica ediyorum.Beklediği bir iş teklifi var 20 gündür ses çıkmadı.Ne olacak durum.Sonuca bağlanacakmı.
Teşekkürler

Beklediği iş için başka birini daha düşünüyorlar canım.

O yüzden bu kadar uzamış.

Tamamen ona bağlı, sizin elinizden çıkmış artık.

O kişi de şu an kararsız, 9 gün kadar daha beklerseniz sonucu anlayacaksınız zaten.

Bu kişi 4-5 gün içinde kararını onlara söyleyecek, onlar da size geri dönüş yapmazsa diğer kişiyi almışlar demektir :26:

btnm bna da katina falı bakarmısın yeşil gözlüyüm sarısınım ve sarı saçlıyım aşk durumum için şimdiden çok agl cnm

Güzel bir birlikteliğin var canım,

İlişki hakkında senin kafanda bazı sorunlar var, bunların çoğu gelecekteki durumunuz daha çok maddiyatla ilgili sanırım.

Fazla düşünmemeni önerim,

Ayrı kaldığınız günler sizin için dönüm noktası,

Ya birbirinize daha çok bağlanacaksınız ya da kopacaksınız.

Devam ederse ilişkiniz güzel bir son sizi bekliyor, engelleri aşacak gücünüz var demektir.

Sevgilin de sen de düşüncesiz laflar edebiliyorsunuz bazen bu da karşınızdaki kişinin aklını kurcalıyor o yüzden birazcık daha anlayışlı olursan daha iyi olur canım.

Gözyaşı görmüyorum, olumlu yani :)

X