Fal baktırmak isteyenler :))

Merhaba rica etsem bana da bakabilirmisiniz..kahverengi gözlüyüm, esmere yakın tenim var,kahverengi saçlıyım..25 yaşında,boğa burcuyum ne zaman evliliğe dönük ciddi ilişkim olucak,kariyer hayatımda beni neler bekliyor..yüksek lisans yapmayı düşünüyorum.Şimdiden teşekkür ederim:)

Ciddi ilişkini iş konusunda sana yardımcı olacak kumral bir çocukla yaşayacaksın canım şu an bunun evlilikle bitip bitmediğini göremem, ama niyeti ciddi.

Geçmişindeki kahverengi saçlı, bencil insanı da tamamen sil geçmişinden.

Adı bile gereksiz yani.

Kariyerinde ne beklediğin bir sürü kişiyle konuştuktan sonra kafanda netleşecek.

Biri de ciddi düşüneceğin sevgilin :)

İnsanların bu konudaki düşüncelerine bağlı hareket et, burnun dikine gitme sakın.

pupigg ben kahverengi göz, orta karar esmer, siyaha yakın kahve saç rengi...
evlilik ve iş, sağlık hakkında kart açarmısın...
kk da böyle şeylerin olması çok hoş...hem güzel sohpet oluyor, hem moral...

pupigg beni unutma....

Topiğin hayırlı olsun canım çok güzel olmuş.
Banada katina bakarmısın rica etsem ?
Göz rengim yeşil ten rengim beyaz saç rengim kumral aşk için merak ettiğim şuan sevgilimle aramız bozuk ve konuşmuyoruz bizim için ne gözüküyor ayrılık mı yoksa mutluluk mu ?

Canım çok üzgünüm gördüğümü söylersem, barışsanız bile bu ilişki bir yerde bitiyor.

Uzatmaları oynayacaksınız sanki.

Tek tavsiyem kendini geri çekmen biraz daha onun çabalamasını beklemek olabilir

TheBeyin ve cevapveriyorum kızlar kusura bakmayın sizin fallara bakıp öyle yatacaktım, bende yine enerji kalmadı.

Yarım yamalak bakmayayım diye yarın bakacağım.

Herkese iyi geceler kuzular :)

Tarih veremem canım, bir kaç ay sonra en yakın tarih olabilir ve 2-3 yıl da en uzak tarih.

İş ortamın biraz sıkıntılı, daha çok ortam yüzünden sanırım, bir de pek hazzetmediğin insanlar var.

Çabalarını uzaktan izleyen ve takdir eden kişiler de var, bencil ve çıkarları yüzünden seni hak ettiğin yerlere getirmek istemeyenlerde.

Şu an iş hayatın için bir değişiklik göremedim ama yakın gelecekte yükselme olabilir.

Yüreğine sağlık canım yorumların için sağol :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

puppiqq canım benim çok yorulmuşşun belli ama rica etsem hatta lütfen desem benede bakarmısın canım benim saçlarım şuan sarı ama orjinal rangi kumral buğday tenliyim bal rengi gözlerim terazi burcuyum yükselinim yay çok istediğim birisi var aramızda çıkma yada herhengi bişey yok ama evlilikle sonuçlanmasını çok istiyorum ooda esmer koyu kahve gözlü orta boylu acaba onun için bakarmısın canım hadi sevgiler günün hazır bana güzel haberler gelsin koly gelsin öptüm

Şu an kendini yetersiz hissediyorsun canım bu iş konusunda belki de birazcık daha girişken olmalısın.

Zaten özgüven, ciddiyet, objektiflik sen de var sadece girişken ve atak olamıyorsun, maalesef bu devirde kim kimin hakkını yerse durumu var.

İşi yakın zamanda bulacağını düşünmüyorum ama 3 rakamı bariz çıkmış, en fazla 3 ay içinde işe gireceksin bence, hep 3ü düşünerek gittim ben bu ayın 3.haftası, martın ilk haftası, martın 3. haftası bana göre bu aralıklarda iş bulacaksın.

Aşk hayatına gelince; sana uygun söz her üzüntüden sonra güzel mutluluklar gelir :)

Yorumlayabildiğim kadarıyla aşırı kıskançlık ve buna bağlı olarak bitmiş bir ilişkin var, onunla ilgili haberler alabilirsin.

Aşk için olumlu gelişmeler var ama net bir şey çıkmamış.

sadece bu gelişmelerin seni mutlu ettiklerini gördüm

çok teşekkürler canım emeğine sağlık:KK34:iş için çok bekledim bi üç ay daha beklerim. sonu güzel olsun da

sağol canım :)

Bu sorunlar eskiden bu kadar yokmuş, son dönemlerde bu kadar rahatsız edici olmuş.

Öncelikle şunu söyleyeyim ; bu kişi senin için hayırlı, vazgeçme.

Sürekli ayrılıp barışma sebebiniz tamamen sevgilinle alakalı. Zor günler geçirdiğini görüyorum.

Bazı insanlar her şeyi kolay atlatamaz sevgilinde şu an o ruh halinde.

Yalnız kalmak istiyor ama sensiz olmak istemiyor.

Ruh hali yıpranmış gerçekten,

Eğer çözüm istiyorsan tek önerebileceğim onun yanında ol, destek ol, anlayışlı ol.

Bu dönemde ilişkinin yükü tamamen senin omzuna binecek canım güçlü olmalısın.

Zor bir süreç olacak fakat ben seviyorsan uğraşmaya değeceğini düşünüyorum.

Karar senin :)

çok teşekkür ederim aynen öyle sürekli ayrılıp barışma sebebimiz sevdicekle alakalı ve evet şuanda ilişkinin yükü benim omuzlarımda anlayışlı olmasam yine koparız çok sağol cevap verdiğin için :) :)

TheBeyin ve cevapveriyorum kızlar kusura bakmayın sizin fallara bakıp öyle yatacaktım, bende yine enerji kalmadı.

Yarım yamalak bakmayayım diye yarın bakacağım.

Herkese iyi geceler kuzular :)

Tamam canım acelesi yok sen rahat bir zamanda bakarsın :KK61:

Kariyer konusunda yolun açık canım ama yolun daha başında gibisin.

Sen ne kadar azimli olursan o kadar kolay ilerlersin :)

Yakın bir zamanda bir değişiklik görmedim ama olumlu gelişmeler var,

Aşka gelince çalkantılı bir ilişki mi yaşadın ? ve ya bu inişli çıkışlı ilişki hala devam ediyor mu bilemiyorum.

Aynı şeyleri hem geçmişinde hem şimdiki zamanda hem de gelecekte gördüm, çok ilginç :)

Ben mantıklı bir çözüm bulamadım.

İlişki konusuna cevap verirsen ona göre yorum yapacağım canım.

bu çalkantının sebebi erkek arkadaşımın bir ikizler burcu olması olabilir:) ben de yengeç burcuyum... 6 yıllık bir ilişkim var 2 kere ayrıldık birkaç ay görüşmedik sonra tekrar biraraya geldik 3 senedir bir ayrılık yaşamadık çok şükür ancak bir iki kere erkek arkadaşımın bazı sözlerinden dolayı tartışmalar yaşamadık değil bana olan sevgisinden kesinlikle eminim ama kendisi çok sabit fikirli olduğundan bazı fikir uyuşmazlıklarımızda orta noktayı bulamıyoruz beni de en çok bu sabit fikirli oluşu düşündürüyor.. şimdi sevgiliyiz bir şekilde konu kapanıyor tatlıya bağlanıyor ama ileride bir evlilik durumu olursa büyük sorunlar yaşamamızdan korkuyorum açıkcası...
bu arada yorumların için çok teşekkür ederim emeğine sağlık inşallah dediğin gibi kariyer anlamında beklediğim olumlu gelişmeler yaşanır ve ilişkimle ilgili yaşadığım korkular umarım yersiz çıkar:)

Son düzenleme:
caniiiim benimm bende isterim saçlarım koyu kumral gözlerım kahverengı beyaz tenlıyım iş bulma ve evlilik konusunda bakarssan cokkk sevınırım tatalım

Son düzenleme:
X