Fakir ruhlu muyum ben?

altin konusu haric digerlerinde dogru davranmissin bence, bosver isteyen istedigini dusunsun. ama hediye gelecek bir altina direk bozdurunca deger kaybetmesin demek pek olmamis.

850tl ye aldık gecelik takımını ama sonuç, sabahlığın arkası delik ve büstiyer lekeli çıktı. Her markanın eti yenmiyormus işte :KK70: değiştirmeye 1saatlik yol cekecegim.olan gene bana oldu
850 tlye gecelik mi:oha:
Ay ben o paraya kaç tane pijama takımı alırım ya sabahlık da neymiş saten kaygan tüllü birşeydir o şimdi:KK45:

Ay ben o paraya kaç tane pijama takımı alırım ya sabahlık da neymiş saten kaygan tüllü birşeydir o şimdi:KK45:

Sabahlik pierre cardin ' de bgun indirimde 65tlye gördüm .
Ceyiz niyetine alsam mi diye dusunmustum 850 tl yi görünce cok ucuz geldi simdi:olamaz:

Takim almistir ama muhtemelen onun icinde Sabahlik babydoll ' ler falan neler vardır :bicak:

Ceyiz niyetine alsam mi diye dusunmustum 850 tl yi görünce cok ucuz geldi simdi:olamaz:

Takim almistir ama muhtemelen onun icinde Sabahlik babydoll ' ler falan neler vardır :bicak:
Aman ne olursa olsun yine de çok pahalı yahu
En fazla 250 tllik ürünü sırf çeyizlik ürün diye bu fiyatlara kakalıyorlar yazık valla verilen paraya, bir iki giyilip sonra yine polar donlara geçiliyor nasılsa:KK53: benim de ruhum fakir galiba elin müstakbel kvsinin parasına bile acıdım:KK53:

altin konusu haric digerlerinde dogru davranmissin bence, bosver isteyen istedigini dusunsun. ama hediye gelecek bir altina direk bozdurunca deger kaybetmesin demek pek olmamis.

Ya o da neden biliyor musunuz, arkadaşlarım sürekli kuyumcudaki isciliksiz altın muhabbeti yapmislardi bende birden öyle sordum çok üzgünüm :/
Valla bana hiç sorulmadi. Direk girdik mağazaya takımlar gösterildi ve renk seçtim bitti gitti. Ay onlarla nasıl yatıcam ben , ben kalkayim siz yatın derim gecelige. sanirim cidden ruhum fakir.

A4 dedigimde aklindan kagit geciyosa evet fakir ruhlusun net:)
Valla kağıt geldi. İsraf etmeden ruh zenginliğini artırıcı şeyler yapayim bari ahahahs

Nerde giyilir bunlar ))) ben hep pazen donla geziiyorum. İisicacik vallah ))))

Aslında cimrilik yada fakir ruhluluk degil ama herşeyide geri çevirmişsin bari gömlegi alsaydın,
Sen kombinleyemem diye düsünmüs olsanda onlar parasından dolayı diye düsünmüs olmaları yüksek ihtimal,
Bende tutumluyum,
Cimri diyende oluyor,
Fakir ruhluysam memnunum,
Yoklugu gördüm ondan belkide hep yarını düsünürüm.

Sabahlık, gecelik, saten uzun pijama, saten kısa pijama. Hatta bildiğiniz don. Şu eski saten yastık başları var ya onları kesip don yapmışlar.

Madem önemli değildi o zaman bu alışverişe cikmayacaktiniz.

Parası için değilde başka bir bahane sunarak gosterileni geri çevirmek daha uygun olurdu.

Karşı tarafı da zor durumda bırakmış olabilirsiniz.

Madem nisan alışverişine çıkacak kadar adetlere karşı gelmiyorsunuz öyleyse hesap kitap yapmak yerine zevkinizi ileri surmeliydiniz.

Son düzenleme:
Aslında cimrilik yada fakir ruhluluk degil ama herşeyide geri çevirmişsin bari gömlegi alsaydın,
Sen kombinleyemem diye düsünmüs olsanda onlar parasından dolayı diye düsünmüs olmaları yüksek ihtimal,
Bende tutumluyum,
Cimri diyende oluyor,
Fakir ruhluysam memnunum,
Yoklugu gördüm ondan belkide hep yarını düsünürüm.
Kotondan 3parca gömlek ve etek aldık nisanlimla. o da dedi ki gerçekten hicbiseyin yokmuş ve bugün hepsini almak zorundaymisiz psikolojisi bende bile oldu niye ki dedi. Ahh benim garibim ya :KK70: her şeyden bı haber.nereye cektiysek oraya geldi canım benim of oturup az da ona uzuleyim ben

Düğün alışverişine gitmedim ben de. Ihtiyacım olmadığını söyledim , gecelik filan diyecek oldular hepsini aldığımı söyledim. Bizde adettir diyerek bie koca bavul kıyafetle geldiler hepsine yakını ziyan oldu.

Ne güzel giymeyeceğiniz, takmayacağınız şeylere harcamamışsınız.Tutumlu oluşunuza bir daha laf ederlerse hemen Massimo online alışverişinden 7000 liralık bir panço seçip görümcenize "Seçtiğim kaban buydu ama sizin götürdüğünüz mağazaları beğenmediğimi düşünmeyin diye herhangi bir tane alıverdim. " diyin otursun o düşünsün.

Ihtiyacin olmayan biseyi ya da gerekli gormedigin biseyi almamak tam tersine tok gozlu ve tutumlu oldugunu gosterir yarin ne olacagi belli degil ev gecindirmek de kolay degil bosver ne dusunurlerse dusunsunler yolunda devam et cok begeniyolarsa kendilerine alsinlar

Düğün için alışverişe çıkıldı kayınvalidem ve görümcem eşliğinde.
Artik ikinci bir ailem var ve ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar sağolsunlar ama ben yersiz birseyler mi yaptım bilemiyorum. Kırıcı olunmadigi sürece tüm elestirilere açığım.

İhtiyacim olmayan ve kullanmayacağım hiçbir şey istemediğimi söyledim bugün ısrarla. ( giysi dolabim yeterince dolu ve evim gecici ve kücük oldugundan fazla yerim yok ) Normalde bizzat gidip almayacağim pahalilikta bir seyi almak istemedigimi de belirttim. Misal hayatım boyunca hicbir kabana 800tl vermedim. Alamadığımdan değil de alternatifi olan bir şey için o kadar para vermeyi sevmiyorum.. Bu beni pinti mi yapar, ya da marka takıntım olmaması vizyonsuz mu? ha bu arada dümdüz bir kabandi ve çoğu yerde bulunabilecek türdendi. Acıdım o paraya ve sırf almış olmak için aldirmadim.

Basim kapali değil ve pahali tesettur magazalarindan birine girdik, kendime göre bulduğum tek şey bir gömlekti ve o da kombinlenmesi zor bi parcaydı. Ki o fiyata aldığım şık elbiselerim olduğunu hatirlayinca bıraktım. Girdiğim mağazalara laf arasında döküntü vs dendiğini duyar gibi oldum. Erkek tarafından ne koparirsak kar zihniyetini zaten sevmiyorum da bunu yapmamdaki amaç beni sevmeleri, tutumlu demeleri vs. icin değildi kesinlikle. İhtiyacimdan ,yemeğimden asla kısmam ama bu durumlar bana çok tuhaf geliyor. Zaten alışverişi görev olarak değil de zevk alarak yapmayı seviyorum, bugün resmen süreli kıyafet seçme yarışinda gibiydim. Düğün alisverisi adi altında yapılan her şeye zaten değer katılıyorlarken ve ekonominin durumu da böyleyken aşırı israfa karşıyım ben ve bugün bunu fazlasıyla gösterdim sanırım. Onlar da ruhumun fakir olduğunu tescillediler diye düşünüyorum :KK70: En son kuyumcuya ben yatırım için ve işçiliği az olanlardan istiyorum dediğimde muhterem görümcemin arkadan suratı düşük sekilde onun bile hesabını yapıyor deyişini duydum. Ve kayinvalidemle bakışmalarini gördüm birkaç kez.
Ama sonra da görmemiş, her şeyi aldırıyor denmesindense fakir ruhlu olduğumu düşünmeleri daha mı iyidir diye düşünürken buldum kendimi. :KK70:

Ah ne zormuş dostlar, her davranışa bir kulp bulunuyorsa şayet ben içimden geleni yapayım da kusur bulan her şekilde bulur diyor ve durum değerlemesini size bırakıyorum, şimdiden teşekkürler
Ya canm çok kasma ne istiyosan al ben istediğim gibi alamadim zaten öle alışverişe flnda cikarmadikar yani sen boşver hiç onlara yaranmak için bi çabaya girme aslaa degmezler,hiç bir şeyine mudahale ettirme başta çizgini göster derim ben

X