Ama ben başkasının parasıyla nasıl cimrilik yapabilirim ki ? Sadece boşa düşündüm onları onu farkettim, ki bu durum da onlara özel değildi..Cimri olduğunuzu düşünmüşler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama ben başkasının parasıyla nasıl cimrilik yapabilirim ki ? Sadece boşa düşündüm onları onu farkettim, ki bu durum da onlara özel değildi..Cimri olduğunuzu düşünmüşler
850 tlye gecelik mi850tl ye aldık gecelik takımını ama sonuç, sabahlığın arkası delik ve büstiyer lekeli çıktı. Her markanın eti yenmiyormus işte değiştirmeye 1saatlik yol cekecegim.olan gene bana oldu
850 tlye gecelik mi
Ay ben o paraya kaç tane pijama takımı alırım ya sabahlık da neymiş saten kaygan tüllü birşeydir o şimdi
Bende a3 a5 de aynı şeyi düşündürüyor )]A4 dedigimde aklindan kagit geciyosa evet fakir ruhlusun net:)
Sen baya baya fakfakirsin desene:)Bende a3 a5 de aynı şeyi düşündürüyor )]
Aman ne olursa olsun yine de çok pahalı yahuSabahlik pierre cardin ' de bgun indirimde 65tlye gördüm .
Ceyiz niyetine alsam mi diye dusunmustum 850 tl yi görünce cok ucuz geldi simdi
Takim almistir ama muhtemelen onun icinde Sabahlik babydoll ' ler falan neler vardır
altin konusu haric digerlerinde dogru davranmissin bence, bosver isteyen istedigini dusunsun. ama hediye gelecek bir altina direk bozdurunca deger kaybetmesin demek pek olmamis.
Valla bana hiç sorulmadi. Direk girdik mağazaya takımlar gösterildi ve renk seçtim bitti gitti. Ay onlarla nasıl yatıcam ben , ben kalkayim siz yatın derim gecelige. sanirim cidden ruhum fakir.850 tlye gecelik mi
Ay ben o paraya kaç tane pijama takımı alırım ya sabahlık da neymiş saten kaygan tüllü birşeydir o şimdi
Valla kağıt geldi. İsraf etmeden ruh zenginliğini artırıcı şeyler yapayim bari ahahahsA4 dedigimde aklindan kagit geciyosa evet fakir ruhlusun net:)
Nerde giyilir bunlar ))) ben hep pazen donla geziiyorum. İisicacik vallah ))))Sabahlik pierre cardin ' de bgun indirimde 65tlye gördüm .
Takim almistir ama muhtemelen onun icinde Sabahlik babydoll ' ler falan neler vardır
Sabahlik pierre cardin ' de bgun indirimde 65tlye gördüm .
Kotondan 3parca gömlek ve etek aldık nisanlimla. o da dedi ki gerçekten hicbiseyin yokmuş ve bugün hepsini almak zorundaymisiz psikolojisi bende bile oldu niye ki dedi. Ahh benim garibim ya her şeyden bı haber.nereye cektiysek oraya geldi canım benim of oturup az da ona uzuleyim benAslında cimrilik yada fakir ruhluluk degil ama herşeyide geri çevirmişsin bari gömlegi alsaydın,
Sen kombinleyemem diye düsünmüs olsanda onlar parasından dolayı diye düsünmüs olmaları yüksek ihtimal,
Bende tutumluyum,
Cimri diyende oluyor,
Fakir ruhluysam memnunum,
Yoklugu gördüm ondan belkide hep yarını düsünürüm.
Ya canm çok kasma ne istiyosan al ben istediğim gibi alamadim zaten öle alışverişe flnda cikarmadikar yani sen boşver hiç onlara yaranmak için bi çabaya girme aslaa degmezler,hiç bir şeyine mudahale ettirme başta çizgini göster derim benDüğün için alışverişe çıkıldı kayınvalidem ve görümcem eşliğinde.
Artik ikinci bir ailem var ve ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar sağolsunlar ama ben yersiz birseyler mi yaptım bilemiyorum. Kırıcı olunmadigi sürece tüm elestirilere açığım.
İhtiyacim olmayan ve kullanmayacağım hiçbir şey istemediğimi söyledim bugün ısrarla. ( giysi dolabim yeterince dolu ve evim gecici ve kücük oldugundan fazla yerim yok ) Normalde bizzat gidip almayacağim pahalilikta bir seyi almak istemedigimi de belirttim. Misal hayatım boyunca hicbir kabana 800tl vermedim. Alamadığımdan değil de alternatifi olan bir şey için o kadar para vermeyi sevmiyorum.. Bu beni pinti mi yapar, ya da marka takıntım olmaması vizyonsuz mu? ha bu arada dümdüz bir kabandi ve çoğu yerde bulunabilecek türdendi. Acıdım o paraya ve sırf almış olmak için aldirmadim.
Basim kapali değil ve pahali tesettur magazalarindan birine girdik, kendime göre bulduğum tek şey bir gömlekti ve o da kombinlenmesi zor bi parcaydı. Ki o fiyata aldığım şık elbiselerim olduğunu hatirlayinca bıraktım. Girdiğim mağazalara laf arasında döküntü vs dendiğini duyar gibi oldum. Erkek tarafından ne koparirsak kar zihniyetini zaten sevmiyorum da bunu yapmamdaki amaç beni sevmeleri, tutumlu demeleri vs. icin değildi kesinlikle. İhtiyacimdan ,yemeğimden asla kısmam ama bu durumlar bana çok tuhaf geliyor. Zaten alışverişi görev olarak değil de zevk alarak yapmayı seviyorum, bugün resmen süreli kıyafet seçme yarışinda gibiydim. Düğün alisverisi adi altında yapılan her şeye zaten değer katılıyorlarken ve ekonominin durumu da böyleyken aşırı israfa karşıyım ben ve bugün bunu fazlasıyla gösterdim sanırım. Onlar da ruhumun fakir olduğunu tescillediler diye düşünüyorum En son kuyumcuya ben yatırım için ve işçiliği az olanlardan istiyorum dediğimde muhterem görümcemin arkadan suratı düşük sekilde onun bile hesabını yapıyor deyişini duydum. Ve kayinvalidemle bakışmalarini gördüm birkaç kez.
Ama sonra da görmemiş, her şeyi aldırıyor denmesindense fakir ruhlu olduğumu düşünmeleri daha mı iyidir diye düşünürken buldum kendimi.
Ah ne zormuş dostlar, her davranışa bir kulp bulunuyorsa şayet ben içimden geleni yapayım da kusur bulan her şekilde bulur diyor ve durum değerlemesini size bırakıyorum, şimdiden teşekkürler