- 16 Aralık 2019
- 20.145
- 79.988
- 31
Canım yaa oruç olmak daha iyi demi bugün ne yaptınTakılıyoruz ben bu gün yine mutfaktan çıkmadım yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yaa oruç olmak daha iyi demi bugün ne yaptınTakılıyoruz ben bu gün yine mutfaktan çıkmadım yaaa
La antepden götürücük tama ben yuvalamayı da alıcım herif bensiz yimesin diyeMayamiye lahmacun mu yemeye kız antebin lahmacunu dururken elin gavur memleketinde lahmacun mu yerim ben gördüm şimdi catlak yapmış baya etiket
Ya ben bunu isiririmmmmmmmmmmmmmmmmNörünüz laaEki Görüntüle 2840598
Evet canım bu gün kaynanalar denesin diye bayram yuvalaması yaptık gelirlerse vericez, bizimkiler çikolata soslu kek istedi onu yaptım etli nohutku bulgur pilavı ve kabak pişirdim işte günlük işleri yaptım diğerleri oruçtu dokundurmadımCanım yaa oruç olmak daha iyi demi bugün ne yaptın
Bende ealırım çok severim bırakmam baklava da alalımLa antepden götürücük tama ben yuvalamayı da alıcım herif bensiz yimesin diye
Canım ama ne büyük sevab aldın güzel yüreklimEvet canım bu gün kaynanalar denesin diye bayram yuvalaması yaptık gelirlerse vericez, bizimkiler çikolata soslu kek istedi onu yaptım etli nohutku bulgur pilavı ve kabak pişirdim işte günlük işleri yaptım diğerleri oruçtu dokundurmadım
Etli nohutlu bulgur pilavının Antep usulü tarifini istiyorum şekerim.Evet canım bu gün kaynanalar denesin diye bayram yuvalaması yaptık gelirlerse vericez, bizimkiler çikolata soslu kek istedi onu yaptım etli nohutku bulgur pilavı ve kabak pişirdim işte günlük işleri yaptım diğerleri oruçtu dokundurmadım
Abooo tamam iyi hatırlattın katmeri de unudmayagBende ealırım çok severim bırakmam baklava da alalım
Etli nohutlu bulgur pilavının Antep usulü tarifini istiyorum şekerim.
Öyle canım allah kabul eder inşallah birde komşunun oğlunu aldım uyuttum yine beni görüyor üstüme atlıyor sıpaCanım ama ne büyük sevab aldın güzel yüreklim
Etli nohutlu bulgur pilavının Antep usulü tarifini istiyorum şekerim.
La bize komşu ol senÖyle canım allah kabul eder inşallah birde komşunun oğlunu aldım uyuttum yine beni görüyor üstüme atlıyor sıpa
Neye ugradigimi şaşırdım bu soruylaSizin orda farklı mı yapılıyo ki
Yok bacımmm bildiğin makarnadan yaptımMantı kendinmi yapıyosun. Benimde ne zamandır istiyo canım ama aldığım mantıcı kapanma dolayısıyla kapandı ya kendimde hiç denemedim
He ya güzel oluyor ya aslında itiraf etmek gerekirse ben böyle ağır yemekleri çok sevmiyorum ama kocim seviyor işteAyy geçenlerde yapmıştım. Bide fazla olmuş 2 gün yedik. Sonrada 3 gün miğde rahatsızlığı çektim ama çok lezzetlii bir yemek afiyet olsun
Kıss seni döverimmm bi dolu etiket yaptımdicektim sonradan görmüşün hadi yine iyisin kurtuldunKimse yokluğumu fark etmemiş
Bacım yavaş gel gııBayyyilirim
Zaten sevmedigim yemek yok da
Of canım bamya çekti
İyiyik la sen nörün uğra bize unutma buralarıNörünüz laaEki Görüntüle 2840598
Oo maşallah maşallah kuzum ya dinlen akşam bol bolEvet canım bu gün kaynanalar denesin diye bayram yuvalaması yaptık gelirlerse vericez, bizimkiler çikolata soslu kek istedi onu yaptım etli nohutku bulgur pilavı ve kabak pişirdim işte günlük işleri yaptım diğerleri oruçtu dokundurmadım
Ben yaptığım şekilde anlatayım ben etle nohutu pişiriyorum, sonra pilav için şehriyeyi pişiriyorum üzerine bulguru atıyorum 2 dk kadar yağda pişirip et suyunu süzüp ekliyorum biraz suyu çekildikten sonra etve nohutu ekliyorum bu kadarEtli nohutlu bulgur pilavının Antep usulü tarifini istiyorum şekerim.
Abo valla kötü niyetle sormadım sadece merak ettim yanlış anlamaNeye ugradigimi şaşırdım bu soruyla
Kekimi yiyim yatağıma atıncam kendimiYok bacımmm bildiğin makarnadan yaptım
He ya güzel oluyor ya aslında itiraf etmek gerekirse ben böyle ağır yemekleri çok sevmiyorum ama kocim seviyor işte
Kıss seni döverimmm bi dolu etiket yaptımdicektim sonradan görmüşün hadi yine iyisin kurtuldun
Bacım yavaş gel gıı
İyiyik la sen nörün uğra bize unutma buraları
Oo maşallah maşallah kuzum ya dinlen akşam bol bol
Ahahah keşke yaaaaLa bize komşu ol sen
Herkes farklı pişiriyorNeye ugradigimi şaşırdım bu soruyla
Bilemedim ya la affedinHerkes farklı pişiriyor