Kolay gelsin canımmDaha simdi uyudu. Artik da ben uyuyamam.
Yemeğe gecicem namaz kılacam birazcık uyusaydım Kuran da okurdum.
Neyse dediğin gibi sağlık olsun.
Fırında tavuk pilav mercimek çorba salataKolay gelsin canımm
Menüleriniz de neler var kızlar
Aynı menülerimiz ama tarhana yapıcam benFırında tavuk pilav mercimek çorba salata
Şifa olsun canımAynı menülerimiz ama tarhana yapıcam ben
Afiyet olsunn
yada yoğurtlu sarımsaklı bir çorbada yapabilirim canım öyle istedi şimdi
Valla bugün sadece mantı yapcamKolay gelsin canımm
Menüleriniz de neler var kızlar
Baaa gönderValla bugün sadece mantı yapcamçünkü çok yiyoruz tatlıya yer kalmıyor eşim kadayıf almıştı bugün 3.günğ olacak bitmesi lazım mideyi ona ayırıyoruz
Keşke vallaBaaa gönderyer olmasa da yerim ben onu
Abbbooooooooowww bacım adres ver beni evlatlık al oney öyleKeşke vallayarın da kayseri yağlaması yapıcaz oda ağır bir yemek. Tatlı gene kalır o yüzden bugün bitmesi şart
Kız sizin beni evlatlık almanız lazımAbbbooooooooowww bacım adres ver beni evlatlık al oney öyle
Ben sana yaparım bak o da makineyle değil elimde oyuyom haaa kağıt kimiKız sizin beni evlatlık almanız lazımoranın menüler daha fazla bi içli köfte yapamasam da işte kendi çapımda takılıyorum
Kız sen çok şey biliyosun kurbişKeşke vallayarın da kayseri yağlaması yapıcaz oda ağır bir yemek. Tatlı gene kalır o yüzden bugün bitmesi şart
Bi videoda salatalık yardımı ile yapmıştı kadın ben kesin öyle başlarım denemeyeBen sana yaparım bak o da makineyle değil elimde oyuyom haaa kağıt kimisen beni al 2 uşakla gelem yanına
Yok kız benimki kendi çapımda takılmacaKız sen çok şey biliyosun kurbiş
Yok kız ne salatalığıBi videoda salatalık yardımı ile yapmıştı kadın ben kesin öyle başlarım denemeye
Tamam benMinnosprenses i kaçırmaya gelcem ya o sıra seni de alırım
Var mı başka bana kaçmak isteyen
Kız size çocukken mi başlatıyorlar anam içli köfte öğretmeyeYok kız ne salatalığıbarnaaaaaağmdan . Tamam benim nüfus kalaba ama enişte bey tımarhaneye gönüllü gider
Yok vallaha daha bu sene öğrendimKız size çocukken mi başlatıyorlar anam içli köfte öğretmeyebanane haksızlık bu resmen 10-0 öndesiniz