- 28 Haziran 2011
- 59.169
- 149.328
Haftaya bayram tatlısı yarışması olacak ona gel kurbisim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftaya bayram tatlısı yarışması olacak ona gel kurbisim
Tatlı kurabiyem.
Ya benTatlı kurabiyem.
Napiyosun
Sen ayrı bizim oralar gibi konusuyorsun.Yok kız ne salatalığı barnaaaaaağmdan . Tamam benim nüfus kalaba ama enişte bey tımarhaneye gönüllü gider
Sana ayrıca etiket yapıyordum benden hızlı davrandin .Ya ben
Pişt İrlanda güzeli napiyosun
Sizde süre sıkıntısı var kuzu bizde o yok tak tak yazıyoruzSana ayrıca etiket yapıyordum benden hızlı davrandin .
Pro olunca klavye ne diyeceginizi önceden tahmin edip mi yolluyo noluyo arkadaş ben anlamadım bu hızı
O zaman bende de ışık var vardır dimi olur dimi benden deYok vallaha daha bu sene öğrendim
Immm bayram tatlısıı düşüneyim bakalımm kız bana bildirim gelmiyor ya artık gidip bi kurcalamam lazım sanırım takipten çıktımHaftaya bayram tatlısı yarışması olacak ona gel kurbisim
Napim akşama kolay yemek yapmanın rahatlığı var ayak ayak üstüne atmış oturmaktayım sen napıyosunTatlı kurabiyem.
Napiyosun
Yanimda 4 yaşındaki çocuğum oturuyor emojilerin anlamını soruyor ben de kendimde görsel olarak anlatıyorum gülmekten karnına ağrı giriyor çocuğun
Allah seni kurbiş git bölümü takibe al hemenO zaman bende de ışık var vardır dimi olur dimi benden de
Immm bayram tatlısıı düşüneyim bakalımm kız bana bildirim gelmiyor ya artık gidip bi kurcalamam lazım sanırım takipten çıktım
Napim akşama kolay yemek yapmanın rahatlığı var ayak ayak üstüne atmış oturmaktayım sen napıyosun
Yemekler pişti o huzurla oturdum yine toto büyütüyorumPişt İrlanda güzeli napiyosun
al size emojiYanimda 4 yaşındaki çocuğum oturuyor emojilerin anlamını soruyor ben de kendimde görsel olarak anlatıyorum gülmekten karnına ağrı giriyor çocuğun
Vallaha ezelden entepliyik yorumSen ayrı bizim oralar gibi konusuyorsun.
Ezelden antepli olduğunu düşünmüyorum
Gelin gittin sonradan muhtemelen
Hahah ne eğlenceli olur ya ona da yap sen yüzünün şeklini düşünsene tam ısırmalık kız senin çocuk 2 mi 3 müYanimda 4 yaşındaki çocuğum oturuyor emojilerin anlamını soruyor ben de kendimde görsel olarak anlatıyorum gülmekten karnına ağrı giriyor çocuğun
kiskanmadim tabikiSizde süre sıkıntısı var kuzu bizde o yok tak tak yazıyoruz
O zaman bende de ışık var vardır dimi olur dimi benden de
Immm bayram tatlısıı düşüneyim bakalımm kız bana bildirim gelmiyor ya artık gidip bi kurcalamam lazım sanırım takipten çıktım
Napim akşama kolay yemek yapmanın rahatlığı var ayak ayak üstüne atmış oturmaktayım sen napıyosun