Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Yok kız ne salatalığı :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: barnaaaaaağmdan . Tamam benim nüfus kalaba ama enişte bey tımarhaneye gönüllü gider
Sen ayrı bizim oralar gibi konusuyorsun.
Ezelden antepli olduğunu düşünmüyorum
Gelin gittin sonradan muhtemelen😅😅😅

Yok vallaha daha bu sene öğrendim 😂
O zaman bende de ışık var 🤣🤣 vardır dimi olur dimi benden de 🤣🤣
Haftaya bayram tatlısı yarışması olacak ona gel kurbisim 🤩😍🤗
Immm bayram tatlısıı düşüneyim bakalımm kız bana bildirim gelmiyor ya artık gidip bi kurcalamam lazım sanırım takipten çıktım🤣🤣
Tatlı kurabiyem.
Napiyosun
Napim akşama kolay yemek yapmanın rahatlığı var ayak ayak üstüne atmış oturmaktayım🤣🤣 sen napıyosun

Immm bayram tatlısıı düşüneyim bakalımm kız bana bildirim gelmiyor ya artık gidip bi kurcalamam lazım sanırım takipten çıktım🤣🤣

Napim akşama kolay yemek yapmanın rahatlığı var ayak ayak üstüne atmış oturmaktayım🤣🤣 sen napıyosun
Allah seni kurbiş git bölümü takibe al hemen 🤣

Yanimda 4 yaşındaki çocuğum oturuyor emojilerin anlamını soruyor ben de kendimde görsel olarak anlatıyorum gülmekten karnına ağrı giriyor çocuğun 🤣
Hahah ne eğlenceli olur ya ona da yap sen yüzünün şeklini düşünsene tam ısırmalık🥰🥰😍😍 kız senin çocuk 2 mi 3 mü

Olur olur bebitom yeter ki istek olsun😂

X