Kekik çayı mide bulantını bastirabilir. Bende işe yarıyor hem üşüttüğüm zaman hem regl zamanı.Denemedim canim ama midem agzimda afedersin yedim sadece sabah iki catal menemeno da cikacak gibi.. ya sinir oluyorum su genc kiz regl agrisi triplerine
O sıkıntılı regl agrisina iyi gelmisti ben de denemstmKekik çayı mide bulantını bastirabilir. Bende işe yarıyor hem üşüttüğüm zaman hem regl zamanı.
Eskiden bende öyleydim doğum yaptım geçti sıcak süt iç karnını belini sıcak tut geçmiş olsunRegl oldum , ama cok cok agir geciyor suan kusacam midem agzimda zaten bisi yemiyorum
Agrim cok
Bende 6 ay oldu kestireli sırf düğün için uzatıyorumYok yok bankaya gittim
Kuaföre gittim
Pandemi mi varmışher kim dediyse yalan söylemiş
Saçlarım çok çok çok yıpranmış
Tararken kopiyorlar ta .
Bı kestirdim ya
Napayım biraz alışveriş yaptım hazır böreklik yufka ve su kuru yufkalar var ya ıslatıp yenilenAyy basim çok agriyo bidaneemnapayım diye dusunuyom sen napiyon keyifler nasıl
Geçmiş olsun kuzum yaa hep mi böyle oluyo seninkiBunlari yapabilirsem bana ne mutlu cok agrim var
Oraya da yazdın mı canım etiketleyim mi seniBende katılayım kuran okumayı çok seviyorum
Aynen gördüm canım sonra Allah kabul etsin inşallahKatılırım canım ben yazdım orayada teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
Hıı geçmedi mi baş ağrısı off bende de devam Ayy sanki içim yanıyor gibi bideAyy basim çok agriyo bidaneemnapayım diye dusunuyom sen napiyon keyifler nasıl
Bende düğün için kahkulleri filan uzatmistim düğün geçer geçmez kestirdim.Bende 6 ay oldu kestireli sırf düğün için uzatıyorum
Bende bir zamanlar geçtim aynanın karşısına aldım makası çat çat çatBende düğün için kahkulleri filan uzatmistim düğün geçer geçmez kestirdim.
Keşke de düğünde de kahkül olsaymis hiç de sevmedim saçımı çünkü o gün
He kız 2 gündür pertim çıktı
Beğendim de lütfenBende bir zamanlar geçtim aynanın karşısına aldım makası çat çat çat
Şeyy ulu orta açık ya burası işte tam şeedemedim sen anlaBeğendim de lütfenbir pismanlik seziyorum
Cok tesekkur ederim canuuumm hiç gerek yogdu
Aynen kuzu ya sanki hayat duruyo, keyif bitiyoNapayım biraz alışveriş yaptım hazır böreklik yufka ve su kuru yufkalar var ya ıslatıp yenilen
Dursun evde
Sahurda ne pisircem diye bunaliyorum sonra.
Şimdi geldim eve
Yaiftarı yapınca yine ağrı kesici iç muhakkak
Allah sagligimizdan etmesin ya bunyemizdeki en ufak bi aksiklikta nasıl alt üst oluyoruz hepimiz.
Çok mutlu oldum çok teşekkür edrimm
Ah saçlarımızla savaşımiz hiç bitmeyecekŞeyy ulu orta açık ya burası işte tam şeedemedim sen anlakocim arka tarafı 3e vurmak zorunda kaldı
Sorma kuzucum yaa gecmiyo dünde vardı bugun deGeçmiş olsun kuzum yaa hep mi böyle oluyo seninki
Oraya da yazdın mı canım etiketleyim mi seni
Aynen gördüm canım sonra Allah kabul etsin inşallah
Hıı geçmedi mi baş ağrısı off bende de devam Ayy sanki içim yanıyor gibi bidekendimize bi okuyup üflesek mi nazara mı geldik neye geldik hepimizin bi yeri ağrıyor