- 26 Ocak 2021
- 1.248
- 7.618
- 25
Hooos geldin bitti mi işinBebeklerben geldim
Benim saçlarımı herif keserAh saçlarımızla savaşımiz hiç bitmeyecek
Sorma sormaAh saçlarımızla savaşımiz hiç bitmeyecek
Nazar edenin gözü çıksınSorma kuzucum yaa gecmiyo dünde vardı bugun debenimde içim yaniyo sanki burayı okuyup nazar m8 ettiler dersin beybi
Bebeklerben geldim
Hee dışarıdan da okuyorlar mış yaSorma kuzucum yaa gecmiyo dünde vardı bugun debenimde içim yaniyo sanki burayı okuyup nazar m8 ettiler dersin beybi
Bende ona kestiriyorum şimdi onunkileri de ben kesiyorum pandemi den dolayı işte geçinip gidiyoruzBenim saçlarımı herif keser
Kocası saç uzmanı olmayan da ne bileyimmmmBenim saçlarımı herif keser
Amin bebemNazar edenin gözü çıksın
Evet aramizda ziyaretçiler de var şşşş kuzucumHee dışarıdan da okuyorlar mış yamaşallah diyin de geçin gı
Bende ona kestiriyorum şimdi onunkileri de ben kesiyorum pandemi den dolayı işte geçinip gidiyoruz
Kolay gelsin çiçek .Kızlar ben kaçar sahur için gözleme hazırlıcam. Dünden yufka kalmıştı onları yapim. Seviliyorsunuz. Hayırlı iftarlar herkese
Bigün pro olcam sırf onları görmek içinEvet aramizda ziyaretçiler de var şşşş kuzucum
Ohh afiyet olsun kuzu eline sağlıkKızlar ben kaçar sahur için gözleme hazırlıcam. Dünden yufka kalmıştı onları yapim. Seviliyorsunuz. Hayırlı iftarlar herkese
Ay ben kesemem adam maymuna dönerHee dışarıdan da okuyorlar mış yamaşallah diyin de geçin gı
Bende ona kestiriyorum şimdi onunkileri de ben kesiyorum pandemi den dolayı işte geçinip gidiyoruz
Inş sen kazanırsın bebeğim çok âminBigün pro olcam sırf onları görmek için
Sağol gülümKolay gelsin çiçek .
Allah kolaylık versinKızlar ben kaçar sahur için gözleme hazırlıcam. Dünden yufka kalmıştı onları yapim. Seviliyorsunuz. Hayırlı iftarlar herkese