- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Valla tam bende bilmiyorumnasıl yapıyor canım tarif eder misin
Maşallah vallaannem ne yapacak acaba 5 te evde oluyor acel acele hazırlıyor birşeyler canım anam
ben karnı baharı patates tavasına koyaım çok güzel olurValla tam bende bilmiyorumAma şöyle önce karbaharu haşlıyor sonra tepsiye diziyor işte havuç felan da var sonra aralara domates biber koyuyor böyle bişey de tam tarifi net bilmiyorum
Sağol canım benimmenu efsane ellerine sağlık
Yasaklar size vurdu mu kız ? Sende evde mısın 17 gün boyuncaşu 2 günde geçse tamam
Eşimde kızartmasına bayılıyor ama bu tepside hafif olduğu için bende böylesini daha çok severim.ben karnı baharı patates tavasına koyaım çok güzel olur
evet canım o tarife ekliyorum yaparsın sen de lezzetli oluyorEşimde kızartmasına bayılıyor ama bu tepside hafif olduğu için bende böylesini daha çok severim.
Geçen netten bakmıştım o tarife mi ekliyorsun
ben evdeyim evde ramazanı geçireyim birazYasaklar size vurdu mu kız ? Sende evde mısın 17 gün boyunca
İyi bariben evdeyim evde ramazanı geçireyim biraz
Bulgur pilavi domatesli, yanina kizartma yapacam cocuklara hazir patates kizartcam baska yemiolar , adama kabak patlican yogurtlicam. Ben garibim sadece bulgurne yemek hazırladınız bakalaım
ellerine sağlık canımmm herkesin gönlünü etmekte zor yaaaBulgur pilavi domatesli, yanina kizartma yapacam cocuklara hazir patates kizartcam baska yemiolar , adama kabak patlican yogurtlicam. Ben garibim sadece bulgur
Bunlari yapabilirsem bana ne mutlu cok agrim varellerine sağlık canımmm herkesin gönlünü etmekte zor yaaa
ağrı kesici kullandın mıBunlari yapabilirsem bana ne mutlu cok agrim var
Çok gecmis olsun canımBunlari yapabilirsem bana ne mutlu cok agrim var
Vah vah ne hale geldik böyleBenim de dün başım ağrıyor bugün ağrıyor yarına Allah kerim
benim ayaklarım sızlıyor bu da ondan mı acabaVah vah ne hale geldik böyle
Bende katılayım kuran okumayı çok seviyorumKADİR GECESİ TERTİBİ
Kızlar grup açmışlar kadir gecesi için
Eğer katılmak isteyen olursa
Minnosprenses @ASSOSyal @zorunlunick athena Migrenben cevizli tarcinli kek @Niloyatospikk Z Zerre @N u r Ni454 @morportakal @Whiterose89 @Mimariye @Emma3
Yok keser regli diye kullanmadim kustum kusacam cok kotuyumağrı kesici kullandın mı
Saol canimÇok gecmis olsun canım